Zilver is een kleur die favoriet is bij velen. Vooral merken we veel gebruik van deze kleur in jurken voor speciale gelegenheden en ook in sieraden. Het is een kleur waardoor je huid tot leven komt en gloeit met al zijn glans. Je ziet er gewoon mooi uit. Gecombineerd met de kleur zwart wordt hij nog levendiger en een beste optie om hem op een feest te dragen.

We hebben allemaal een of twee zilveren jurken of een paar zwarte jurken in onze kast. Soms raken we gewoon uitgekeken op wat voor nailart je ermee kunt dragen. We zetten een dubbele slag van een zilveren nagelkunst op en gaan uit. Als je echter een beetje tijd in handen hebt en graag een beetje anders bent, een beetje creatief, dan zal deze nail art zeker iets zijn om op te vallen in een menigte en de hoofden te laten draaien.

Black and Silver Nail Art-zelfstudie

Laten we eens kijken hoe we deze zwarte en zilveren nailart in eenvoudige stappen kunnen maken:

Dingen die je nodig hebt:

  • Een basislaag (optioneel)
  • Een roze nagellak met glinsterende kleuren
  • Een transparante polish
  • Een zilveren nagellak
  • Een oranje stok of een tandenstoker
  • Kaviaar kralen in het zwart
  • Kaviaarparels in zilver
  • Middelgrote bergkristal (5 stks)

[Lees: Nail art ]

Stapsgewijze zelfstudie:

Stap 1:

Als u een basecoat gebruikt, gebruik dan 2 lagen basecoat op de nagels voordat u met dit ontwerp begint. Nadat de grondlaag is opgedroogd, gebruik je 2 lagen shimmer roze nagellak. Je kunt ook witte nagellak gebruiken. Dit is alleen maar om de basis dikker te maken. Laat het volledig drogen voordat u verdergaat naar stap 2.

ZWART EN ZILVER NAIL ART - STAP VOOR STAP ZELFSTUDIE MET AFBEELDINGEN
.

Stap 2:

Omdat dit een nail art op basis van de kleur "zilver" gaat worden, moet je een heel mooie en mooie zilveren kleur voor deze nail art verkrijgen. We zullen deze kleur later echter verdoezelen, maar deze kan tot op zekere hoogte nog steeds zichtbaar zijn als de basiskleur. Dus gebruik, voor de zekerheid, zilverkleurige nagellak van goede kwaliteit om je nagels te bedekken met minimaal 2 jassen. Laat het drogen.

ZWART EN ZILVER NAIL ART - STAP VOOR STAP ZELFSTUDIE MET AFBEELDINGEN
.

[Lees: nageltrends ]

Stap 3:

Een goede droging van de zilveren basiskleur is absoluut belangrijk. Neem nu je transparante polish en poets de tippositie vanaf de helft in het midden van de nagels op, zoals de vorm erboven. Doe één nagel tegelijk. Plaats nu een palet of een container onder je nagels en strooi de zilveren kralen erover. Herinner je je oude ambachtsklassen? Het is niet anders.

ZWART EN ZILVER NAIL ART - STAP VOOR STAP ZELFSTUDIE MET AFBEELDINGEN
.

Druk op de kralen en leg ze in een goede uitlijning met een oranje stok of een tandenstoker. Voltooi alle nagels. Laat het een beetje drogen voordat je verder gaat naar het zwarte kralendeel.

Stap 4:

Als de zilveren kralen nu een beetje gedroogd zijn en goed vast zitten, bedek het gedeelte erboven met transparante polish en strooi er zwarte kaviaarparels overheen. Druk stevig aan en laat het drogen.

ZWART EN ZILVER NAIL ART - STAP VOOR STAP ZELFSTUDIE MET AFBEELDINGEN
.

[Lees: Nail Art Kits ]

Stap 5:

Breng nu een transparante toplaag aan over alle nagels. Plaats een middelgrote bergkristal boven het zwarte gedeelte bovenaan. Laat het hele ding goed drogen.

ZWART EN ZILVER NAIL ART - STAP VOOR STAP ZELFSTUDIE MET AFBEELDINGEN
.

Stap 6:

Je nail art moet er ongeveer zo uitzien. Het is echt geweldig voor een feestje. Of je nu iets westers of etnisch gaat dragen, het zal goed gaan met elk soort feestjurk zolang het in zwart, wit en zilver is. Het kan ook best goed gaan met een rode en zwarte outfit.

ZWART EN ZILVER NAIL ART - STAP VOOR STAP ZELFSTUDIE MET AFBEELDINGEN
.

[Lees: Nail Art Tools ]

Als je deze zwarte en zilveren nagelkunst interessant, mooi en trendy vindt, probeer deze combinatie dan zeker thuis om die stijlvolle look te krijgen. Stuur ons uw opmerkingen.