...

WAT DE VORM VAN JE NAGELS ZEGGEN OVER JE PERSOONLIJKHEID

WAT DE VORM VAN JE NAGELS ZEGGEN OVER JE PERSOONLIJKHEID

WAT DE VORM VAN JE NAGELS ZEGGEN OVER JE PERSOONLIJKHEID

Wist je dat wanneer je iemand tegenkomt je ongeveer 3 seconden de tijd hebt om indruk te maken? Jazeker, mensen maken vaak aannames over ons voordat we iets gezegd hebben. Zo leuk of niet, hoe goed je bent verzorgd, je kleding en hoe netjes je wordt gepresenteerd, is belangrijk. Nagels zijn dat kleine detail dat die perfect samengestelde outfit kan versterken en een echte indruk kan maken.

Naast dat je vingernagels, en meer specifiek, de vorm van je nagels veel kan zeggen over je persoonlijkheid. Hoewel er veel vingernagelvormen zijn, vermeld ik 7 van de meest voorkomende hieronder, samen met een overzicht van wat je nagels zeggen over wie je bent.

7 nagelvormen en wat ze over jou zeggen:

1. Vierkant : als je van vierkante nagels houdt , ben je het type persoonlijkheid dat subtiele veranderingen kan doorvoeren in de manier waarop de dingen zijn. Maar als u een keuze had, zou u altijd de handigste en comfortabelste optie kiezen. Je bent ook een beetje eigenwijs.

2. Squoval : Als squoval nagels je favoriet zijn, heb je een fantastisch gevoel voor humor. Je hebt een easy-going, gemakkelijk te exciteren persoonlijkheid die geen moeilijkheden vindt om van klassiek denken naar een meer innovatieve, destructieve te gaan. Evenzo, omdat je een gemakkelijke adoptant bent, houden mensen ervan om bij je in de buurt te zijn.

3. Ronde : ronde nagels zijn de onderhoudsarmste nagelvorm die je kunt hebben. Hiermee kun je bewegen en bewegen zonder het te verbreken. Het is dus vanzelfsprekend dat dit de beste vorm is voor de meeste werkende vrouwen. Je bent makkelijk in de omgang en toch heel praktisch.

4. Ovaal : de volgende meest praktisch gevormde nagel naast ronde nagels, vrouwen met ovale nagelshebben een combinatie van flair en praktische persoonlijkheid. Als je deze vorm van nagels hebt, ben je intelligent, maar enigszins besluiteloos en aangetrokken tot klassieke en elegante opties.

5. Amandel : je bent praktisch en toch creatief en bent aangetrokken tot ongewone, unieke keuzes. U wilt dat de dingen functioneel blijven, maar u bent altijd geneigd om wat innovatie op te nemen in wat u doet. Je bent chic en verfijnd, maar je houdt ervan dingen echt te houden en dingen op jouw manier te hebben.

6. Ballerina : Als je van een ballerina-nagel-vorm houdt, ben je het ultravrouwelijke meisje, dat erg stijlvol en trendy is. Zonder twijfel maak je graag indruk! Verrassend genoeg kan deze nagelvorm bijna elke vrouw passen, maar pas op dat het moeilijk te onderhouden is.

7. Stiletto : Je bent een unieke en waarschijnlijk de meest creatieve en innovatieve persoon die mensen om je heen kennen. En als je stiletto nagels draagt , wed ik dat je geen kantoormedewerker bent, omdat typen en papierwerk gewoon onmogelijk worden. Innovatie en aandacht voor detail zijn twee gebieden waarop u uitblinkt en daarom kunt u groot succes in het bedrijfsleven vinden en uw vrienden en geliefden blij blijven!

Heb je iets nieuws over jezelf of je vrienden geleerd?

WAT DE VORM VAN JE NAGELS ZEGGEN OVER JE PERSOONLIJKHEID

 

 

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

WAT DE VORM VAN JE NAGELS ZEGGEN OVER JE PERSOONLIJKHEID

WAT DE VORM VAN JE NAGELS ZEGGEN OVER JE PERSOONLIJKHEID