...

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN – GOEDKOPE MERKKLEDING

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING

Er zijn altijd enkele merken die nooit concessies doen aan kwaliteit, en ze hebben miljoenen mensen over de hele wereld tevredengesteld. Deze merken zijn uitgegroeid tot favorieten vanwege hun stijl en het creëren van de nieuwste trends onder de mensen.

Aangezien er verschillende fabrikanten van kleding, zou het goed zijn als we over voldoende kennis van de meest populaire kledingmerken over de hele wereld. Op deze manier kunnen we het beste uit de beroemde kledingmerken kiezen en worden opgepompt voor een functie of avontuur.

MERKKLEDING TOT 70% GOEDKOPER

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING

 

1.  Nike

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING

Nike is een Amerikaans multinationaal bedrijf opgericht in 1964 door Bill Bowerman en Phil Knight . Het hoofdkantoor is gevestigd in Oregon, VS Het bedrijf dankt zijn naam aan de Griekse godin van de overwinning en heeft een swoosh-logo. ‘Just Do It’ is een ander handelsmerk van Nike.

Er zijn dochterondernemingen, waaronder Converse, Hurley International. Nike is de grootste fabrikant van sportschoenen en kleding en is ook een belangrijke speler in de productie van sportartikelen.

Nike sponsort vele beroemde sportpersoonlijkheden, waaronder Jordan, Cristiano Ronaldo en andere sportteams over de hele wereld. Het is een van de populairste kledingmerken en de meeste producenten van inkomsten ter wereld.

2.  Inditex (Zara)

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING

Inditex is in 1985 opgericht door Amancio Ortega en Rosalia Mera in Spanje . Het hoofdkantoor is gevestigd in Arteixo, Spanje . Het prominente merk van het bedrijf is Zara, maar heeft ook andere merken onder zich.

Zara staat bekend om het ontwerpen van nieuwe producten op basis van klantfeedback en het produceren ervan binnen een korte periode. Deze producten zijn binnen een maand in de winkel en wachten niet op seizoenen om de mode en trends te veranderen. Een unieke methode onder de meest populaire kledingmerken. Ze hebben meer dan 7000 winkels wereldwijd in meer dan

93 landen .

3.  H&M

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGHennes & Mauritz AB is een wereldwijd kledingbedrijf dat actief is in meer dan 62 landen. Het werd opgericht door Erling Presson in 1947 in Zweden.

Momenteel is Stefan Persson, zoon van Erling, de voorzitter en zijn zoon, Karl-Johan Persson, is de CEO van H&M. Persson nam in 1968 de detailhandel Mauritz Widforss over, die H&M vormde uit zijn voorganger Hennes.

 er zijn wereldwijd 4553 winkels.

 

4.  Louis Vuitton

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING

Louis Vuitton werd 164 jaar geleden opgericht in 1854. Het is een Frans huis en luxe detailhandelaar gevestigd in Parijs. Van 2006-2012 werd LV uitgeroepen tot het meest waardevolle luxemerk. met een omzet van euro 9,9 miljard.

Michael Burke is de voorzitter en CEO van Louis Vuitton. LV is actief in meer dan 50 landen en heeft 460 winkellocaties wereldwijd.

5.  Adidas

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGAdidas is een bekende naam voor elke sportliefhebber, de  tweede na de Nike in wereldwijde fabrikanten en ze zijn de grootste in Europa. Adolf Dassler richtte het op, samen met zijn broer Rudolf Dassler in 1924, bekend als de ‘Dassler Brothers-schoenenfabriek’. Later, vanwege conflicten tussen de broers, gingen ze uit elkaar in 1947, toen Rudolf een nieuw merk ‘PUMA’ vormde. En Adidas werd in hetzelfde jaar wettelijk geregistreerd door Adolf. Hun rivaliteit verdeelde zelfs een hele stad.

Nu is de CEO van Adidas Kasper Rorsted. Adidas heeft een grote invloed op sport die vele individuen en sportteams sponsort. Adidas staat ook bekend om de productie van voetbal voor FIFA World Cups.

6.  Uniqlo

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGUniqlo is een Japans kledingmerk dat zijn reputatie aan het verwerven is als een van de populairste kledingmerken ter wereld. Het was een paar jaar geleden geen beroemd kledingmerk, maar ze zijn op weg om wereldwijd winkels te openen.

Fast Retailing CO. LTD is eigenaar van Uniqlo. Tadashi Yanai is de CEO, president, voorzitter van Uniqlo. Het werd opgericht in 1949.  er zijn 1920 Uniqlo-winkels en nog veel meer in aanbouw.

7.  Hermes

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING


Hermes is een Franse kledingretailer opgericht in 1837 door Thierry Hermes. Ze richten zich op hoogwaardige luxe kleding en accessoires. Een Duc rijtuig met een paard is het logo van Hermes uit de jaren 1950.Axel Dumas is de uitvoerend directeur en Nadege Vanhee-Cybulski is de huidige creatief directeur. Het is een beroemd kledingmerk dat door vele beroemdheden wordt gedragen, waaronder de koningin

8. Gucci 

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING

Gucci is een Italiaans luxemerk, opgericht in 1921 door Guccio Gucci. Marco Bizzari is de CEO en Alessandro Michele is de creatief directeur van Gucci.  Kering is het vaste bedrijf van Gucci en Gucci heeft wereldwijd meer dan 650 winkels.

Gucci stond in de schijnwerpers in verschillende beroemde modeshows en is een van de populairste kledingmerken.

 

9.  Michael Kors

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGMichael Kors is een multinationaal kledingmerk dat in 1981 door Michael Kors zelf is opgericht. John D. Idol is de voorzitter en CEO van het bedrijf. Ze hebben meerdere producten, waaronder horloges, handtassen, schoenen en meer.

De handtassen van Michael Kors is een trend en een veel aantrekkelijk merk onder tieners. Vanaf 2018 bereikte de omzet van het bedrijf US euro 4,71 miljard.

 

10.  Ralph Lauren

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGHet is een Amerikaans multinationaal bedrijf met submerken als Polo, Lauren, Double RL en meer. Opgericht door Ralph Lauren in 1967, het hoofdkantoor is gevestigd in New York City. Patrice Louvet is momenteel de president en CEO van Ralph Lauren. Het bedrijf richt zich op kleding, schoeisel, geur, sieraden en meer. Het heeft een omzet van US euro 6,6 miljard 

11.  Prada

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGPrada is een Italiaans merk opgericht door Mario Prada in 1913. Ze zijn gespecialiseerd in lederen handtassen, parfums, reisaccessoires en meer. Het zijn in Milaan gevestigde reuzen in de kledingindustrie en een van de populairste kledingmerken ter wereld. De omzet van Prada daalde vanaf 2014, maar vanaf maart 2018 steeg hun aandelenkoers.

12.  Levi Strauss & Co

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGBekend als Levi’s, werd het opgericht in 1853 door Levi Strauss samen met David Stern als manager. Het is gevestigd in San Fransisco en heeft wereldwijd meer dan 3000 eigen winkels. Levi’s bracht een revolutie teweeg in de jaren zeventig met blue jeans door veel technieken in de jeansproductie te introduceren als de ‘Stone Washing’-techniek, waardoor jeans comfortabeler werd om te dragen.

In 2016 vermeldde het bedrijf een omzet van US euro 4,6 miljard. In 2017 brachten ze een slimme jas uit in samenwerking met Google. Levi’s is favoriet bij veel mensen, en zelfs Einstein droeg Levi’s jas die later werd geveild.

13.  Hugo Boss

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGBoss is een Duits merk dat meerdere producten op de markt brengt, waaronder kleding, parfums, schoenen. Hugo Boss richtte het in 1924 op dat zich richtte op het maken van uniformen, maar na zijn dood richtten ze zich op de productie van herenkleding. Kinderkleding werd in 2006/07 toegevoegd en heeft momenteel meer dan 1100 eigen winkels over de hele wereld

14.  Tommy Hilfiger

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGEen ander bekend kledingmerk, Tommy Hilfiger, richtte dit bedrijf in 1985 op dat kleding produceert voor mannen , vrouwen en kinderen. Daniel Grieder werd de CEO in 2014. Tommy kreeg in het midden van de jaren 90 een prominente plaats met hun ontspannen pasvorm en beïnvloedende hiphopmode .

Meerdere beroemde Rappers in de VS droegen Hilfiger, waardoor het uitgroeide tot een van de populairste kledingmerken ter wereld. In maart 2010 kocht Philips-Van Heusen Company Tommy Hilfiger voor US euro 3 miljard, en zij begonnen ook met de  productie van sportkleding voor heren .

15.  Burberry

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDINGBurberry is een Brits luxe kledingmerk opgericht door Thomas Burberry in 1856. Ze staan ​​bekend om de productie van Trench Coats en andere accessoires zoals geurstoffen en zonnebrillen. De Britse soldaten droegen hun jassen in de eerste wereldoorlog. Het heeft meer dan 55 winkels in meer dan 51 landen.

De totale activa van Burberry is US euro 40 miljard en een omzet van £ 2,5 miljard. Het bedrijf is nu genoteerd aan de London Stock Exchange en is nu wereldwijd actief via 503 winkels.

Onze stijl weerspiegelt onze houding en het vinden van kwaliteitskleding en -accessoires is noodzakelijk om indruk te maken . De kwaliteit en het gevoel dat ze geven is waarom ze speciaal zijn.

GOEDKOPE MERKKLEDING T0T 70% KORTING

TOP 15 POPULAIRSTE KLEDINGMERKEN DAMES HEREN KINDERKLEDING 2023 | BESTE KLEDING MERKEN | BEST VERKOCHTE KLEDINGMERKEN - GOEDKOPE MERKKLEDING