...

TOP 10 BESTE YSL-PARFUMS VOOR DAMES | BESTE YVES SAINT LAURENT PARFUM’S VOOR VROUWEN KOPEN 2022 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

TOP 10 BESTE YSL-PARFUMS VOOR DAMES | BESTE YVES SAINT LAURENT PARFUM'S VOOR VROUWEN

Het merk Yves Saint Laurent of YSL staat bekend om zijn zeer vrouwelijke assortiment parfums die uniek en zeer zeldzaam zijn. Hier zijn mijn top 10 YSL-parfums voor vrouwen.

Top 10 YSL-parfums voor dames

1. Babypop Yves Saint Laurent

Beste YSL-parfums voor haar - 1. Babydoll Yves Saint Laurent

blank

blank

Babydoll is een elegante en toch hele leuke, jeugdige en frisse geur van YSL. De belangrijkste noten zijn sinaasappel, zwarte bes, ananas en verse appels. In het hart van de geur liggen de aroma’s van fresia, roos, heliotroop en lelietje van dalen op basis van tonka, ceder, vanille en wierook.

 

2. Paris Yves Saint Laurent

Beste YSL-parfums voor dames - 2. Paris Yves Saint Laurent Parfum

blank

blank

let en bergamot met een miljoen rozen van verschillende soorten in het hart op basis van houtachtige tonen. Sophia Grojsman is de neus achter deze aanlokkelijke geur.

 

3. Opium Orient Extreme

Beste YSL-parfums voor dames - 3. Opium Orient Extreme Yves Saint Laurent parfum

blank

blank

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een oosterse geur met veel kruiden speciaal ontworpen voor de vrouw van vandaag. Het werd gelanceerd in het jaar 2007 en heeft de belangrijkste toetsen van lelietje van dalen, bergamot en mandarijn met middengeuren van jasmijn, anjer en enkele kruiden op een basis van patchouli, vanille, amber en opoponax.

4. Baby Doll Candy Pink

Beste YSL-parfums - 4. Baby doll Candy Pink Yves Saint Laurent Parfum

Dit is een gelimiteerde editie van YSL gelanceerd in het jaar 2005 en heeft tonen van rabarber, grapefruit, rode aalbes, gember, witte roos, fresia, ceder en anjer.

 

5. Babypop Lucky Game

Best YSL Perfumes - 5. Babypop Lucky Game Yves Saint Laurent Parfum

 

 

Babypop Lucky Game is een zoet en bloemig parfum van YSL dat werd uitgebracht in het jaar 2006. Deze geur bevat de aroma’s van granaatappel, rabarber, gember, perzik, fresia, perzik, ceder, grapefruit, kardemom en rode bessen.

blank

blank

blank

6. Baby Doll Magic

Babydoll Magic Yves Saint Laurent Parfum

blank

blank

Baby Doll Magic is een bloemig en fruitig YSL-parfum voor dames dat werd uitgebracht in het jaar 2008 en dat de geuren van passiebloem, jasmijn, musk en grapefruit bevat.

 

7. Cinema

Cinema Yves Saint Laurent Parfum

blank

blank

De beroemde Jacques Cavallier is de neus achter deze parfum-bioscoop. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt deze geur een glamoureuze vleugje van het sterrendom met zich mee en trekt altijd de aandacht. De geur is een verleidelijke combinatie van zoete en poederachtige vanille en muskus, weelderig, balsemachtig, amber, amaryllis en pioenroos.

 

8. Elle Intense Eau De Parfum

Elle Intense Eau De Parfum

blank

blank

Gelanceerd in de lentes van 2008, dit is een sexy parfum met een zeer luide en fruitige geur. De geur begint met de aroma’s van lychee en framboos met iris, roze fruit en jasmijn in het hart en patchoeli, benzoë en barnsteen als basis.

 

9. Elle Shocking

Elle Shocking (Elle Eau de Toilette) Yves Saint Laurent Parfum

blank

blank

Dit is een limited edition parfum gelanceerd in het jaar 2009 en heeft een bloemige en fruitige essentie. Het bestaat uit pioen, gember en mandarijn aroma’s op basis van sandelhout en muskus.

 

10. In Love Again

In Love Again Yves Saint Laurent parfum

In love again is een parfum gemaakt door de beroemde Jean Claude Ellena en werd gelanceerd in het jaar 1998. Het is een geur van romantiek, liefde en passie met de geur van een hele tuin in een fles. De geur is een mix van aroma’s van brimbelle, musk, zachte pioen en framboos.

blank

blank

 

Afhankelijk van beschikbaarheid

blank