...

NEWS PAPER PRINT NAIL ART DESIGNS PERFECT [9 EENVOUDIGE STAPPEN TUTORIAL]

krant druk nail art tutorialNEWS PAPER PRINT NAIL ART DESIGNS PERFECT [9 EENVOUDIGE STAPPEN TUTORIAL]

VIND HIER ALLES VOOR JE NAGELS

Wil je leren hoe je ontwerpen voor krantennagelkunst succesvol kunt maken, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Als dat het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat er stappen zijn die u kunt gebruiken. Als je naar een bepaalde dienstverlener bent gegaan en ze weten niet hoe dat moet, kun je zelf de krant laten drukken met nageldesign. De onderstaande stappen begeleiden u tijdens het hele proces. Je zult zeker een ervaring hebben met veel comfort en gemak. Verder zul je blij zijn omdat je een effectief proces kunt vinden voor het maken van het type nail art-ontwerp.

hoe maak je Nail Art van Newspaper Print?

krant druk nail art tutorial

Benodigde materialen, met links om ze te kopen op Amazon

Wanneer u van plan bent om dat nail art-ontwerp te maken, zijn dit materialen die u moet gebruiken: met al deze items kunt u deze nagelontwerp voor krantendruk bereiken volgens onze hier gegeven stappen.

VIND HIER ALLES VOOR JE NAGELS

9 stappen om krantenpapier te maken Nail Art

 1. Verzamel alle benodigde items

Bij het maken van elke vorm van coole nageldesigns, is het allereerste dat je moet doen het samenbrengen van alle belangrijke items om je te helpen het proces eenvoudig en efficiënt te doen. Als u niet over het benodigde materiaal beschikt, moet u ze allemaal van tevoren kopen, zodat u ze tijdens de tijd dat u ze het hardst nodig hebt, gemakkelijk met nageldesign kunt maken. Als je een vriendin hebt die graag haar nagels schildert, kun je haar lenen om op te slaan. Je hoeft ze niet allemaal te kopen om te bereiken en te genieten van wat je wilt. Dus voordat u het proces uitvoert, is het nodig om de benodigde items samen te stellen.

 1. Was je handen met het gebruik van milde zeep

Het is een goed idee om je handen en nagels grondig te wassen om alle bacteriën of ziektekiemen te verwijderen. Als u dat doet, zullen uw ontwerpen van nageljedrukken met krantendruk lang meegaan, afgezien van het merk dat u koopt. Je moet heel voorzichtig zijn met het kopen van relevante producten, zodat je de spullen voor je investering kunt hebben. U kunt winkelen in online winkels en winkelcentra, omdat dit de perfecte en ideale plaatsen zijn om te vinden wat u zoekt. U moet dus uw handen volledig wassen en de benodigde spullen van een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf kopen, zodat u een langdurig ontwerp voor nailart-ontwerpen op krantekrant kunt maken.

 1. Gebruik een stevige basecoat om de bescherming van je nagels te verbeteren

Het aanbrengen of gebruiken van een solide basislaag is optioneel, wat betekent dat het van uw kant afhangt of u het gaat gebruiken of niet. Niettemin zijn er een groot aantal voordelen die u kunt ervaren wanneer u het gebruikt. Het kan de kleur van je nail art ook naar voren brengen en beschermen. Houd in gedachten dat je het moet aanbrengen en volledig moet drogen, zodat je langer van het nail art-ontwerp kunt genieten.

 1. Verf je nagels met een nude, lichtroze of een lichtgrijze nude nagellakkleur

Na het aanbrengen van een stevige basislaag, is de volgende stap die u hoeft te doen uw nagels te schilderen met een nagellakkleur. Het moet lichtgrijs nude, lichtroze of naakt zijn. Klik hier om mijn # 1 aanbevolen set op Amazon te kopen . Je kunt echter ook andere nagellakkleuren gebruiken als een goed alternatief. Zoals ik eerder heb aangegeven in mijn Ombre- nagelszelfstudie, gebruik ik ook Kleancolor naaktlakken en ze geven geweldige resultaten, ze duren meestal niet lang. Klik hier om te lezen wat klanten erover te zeggen hebben op Amazon. Als u niet weet wat u moet gebruiken, kunt u hulp vragen aan uw vrienden, zussen, moeder en andere personen. Zorg er bovendien voor dat je ze grondig droogt, zodat de krantennagelontwerpen van nailart zo magnifiek mogelijk zijn. Je kunt ze natuurlijk laten drogen, of je kunt het proces versnellen door een nagellamp te gebruiken. Hier zijn mijn beste 5 aanbevolen nagellampen (LED en UV)

 1. Giet een beetje water in een pot

Nadat je al je nagels met gebruik van nagellak hebt geschilderd , moet je een kleine hoeveelheid water in een dop gieten. U moet ervoor zorgen dat u de stap niet negeert, omdat u het nailart-ontwerp echt nodig heeft. Het gebruik van water verzekert je van het krijgen van nailart-ontwerpen voor de krantendruk die je leuk zult vinden. Je kunt het proces zonder alcohol doen, omdat je nog steeds de zekerheid hebt dat je je nagels geweldig zult maken. Met andere woorden, u hoeft het gebruik van water niet te elimineren, omdat dit een van de redenen is waarom de nailart wordt afgedrukt.

 1. Doop je nagels een voor een in het water

Als je klaar bent door een beetje water in een kleine dop te doen, kun je je nagels erin dopen. Zorg ervoor dat je de stap binnen 5 seconden voor elke nagel doet. Het proces vereist geduld voor u om een ​​uitstekend resultaat te hebben. Hoewel je je best zult doen, maar je kunt het niet nog steeds doen, is het de perfecte beslissing die je ooit kunt nemen om naar de dichtstbijzijnde salon te gaan. Je moet dus onthouden dat het onderdompelen van je nagels in het water binnen 5 seconden in elke nagel moet duren.

 1. Knip een stuk krant uit

Als u geen krant hebt, hoeft u niet te kopen. Je hoeft alleen maar rond te kijken in je huis omdat je zeker veel kranten zult vinden. Daarna kunt u het stevig op uw nagels drukken binnen 10 tot 15 seconden. Om het af te pellen, moet je voorzichtig genoeg zijn, zodat je tevreden zult zijn met de nail art-ontwerpen met krantenprint. Als je klaar bent met het proces, zal de inkt van het stukje krant op je nagels achterblijven. Bovendien zul je verrast zijn hoe het eruit ziet.

 1. Koop een nagellakremover en een wattenstaafje om de overtollige nagellak kwijt te raken

Na het proces ziet u overtollige nagellak op uw vingers. Om dat te verwijderen, moet je gewoon een nagellakremover en wattenstaafje gebruiken. Raak uw nagels bovendien niet aan met de remover, omdat deze de levendige kleur van uw nail art-ontwerp kan verminderen. Als je het moeilijk vindt, kun je hulp van anderen vragen.

 1. Breng een speciale toplaag aan op al uw nagels

Om uw krantenafdrukken lang houdbaar en glanzend te maken, moet een aflak worden gebruikt. Het kan helpen de kranteninkt stevig op uw nagels te maken, zodat deze niet gemakkelijk kan worden weggeveegd. U moet er zeker van zijn dat u er een gebruikt van een betrouwbare productaanbieder.

Volg de stappen die worden gevolgd om perfect nagemaakte nail art-ontwerpen voor de krant te maken. Hiermee kunt u een verbluffend resultaat bereiken dat u leuk zult vinden en dat u zult waarderen. Je zult jezelf realiseren dat je het proces kunt doen.

Tips voor het maken van krantenafdrukken Nail Art-ontwerpen

 • Je moet er zeker van zijn dat je een klein stuk krantenpapier stevig op je nagels drukt, zodat de inkt met succes wordt overgebracht. Als u het niet goed doet, wordt het overzetten van de inkt niet voltooid. U kunt dus niet de gewenste inktkunstontwerpen voor krantendrukpapier bereiken.
 • Je kunt het stripgedeelte van de krant verwijderen omdat je nagels er aantrekkelijk uitzien. Als u echter geen strips wilt, zullen andere delen van de krant dat wel doen. Daarnaast kunt u ook horoscoopsymbolen, bladmuziek en meer gebruiken.
 • Naast het gebruik van een lichtgrijze nagellak, kunt u ook een witte kleur gebruiken. Wat je ook wilt, ze kunnen je verzekeren dat je het uiterlijk krijgt van het nail art-ontwerp dat je leuk vindt.
 • Voor elke nagel moet je verschillende stukjes krant gebruiken omdat er geen inkt uit komt naar andere nagels. U moet ervoor zorgen dat u ze allemaal stevig indrukt, zodat de inkt niet wegslijt.
 • Gebruik nooit donkere kleuren, omdat deze niet op uw nagels verschijnen. Al uw inspanningen en tijd zullen slechts een verspilling van uw kant zijn. Wanneer je het zonder de kennis doet, moet je het proces opnieuw doen.
 • Zorg ervoor dat de basecoat en de lichtnaakte nagellak droog zijn, zodat u het nailart-ontwerp lang mooi blijft houden. Je zult ook het volgende proces gemakkelijk doen.
Veelgestelde vragen en antwoorden
 • Moet je 10 stukjes stukjes krant eruit knippen? Natuurlijk wel. U kunt echter meer kranten meenemen zodat u een breed scala aan geweldige keuzes kunt maken.
 • Kun jij de nail art maken zonder alcohol? Ja, omdat je water als een uitstekend alternatief kunt gebruiken. Je zult zeker tevreden zijn met het resultaat.
 • Zijn de nailartontwerpen met krantenprint moeilijk te verwijderen? Nee, ze zijn eenvoudig te verwijderen. U kunt namelijk gewone nagellakremover gebruiken die op de markt verkrijgbaar is.
 • Zou je een tijdschrift kunnen gebruiken als alternatief? Ja, zolang het geen glossy is. Als het een textuur als een krant heeft, kun je het volledig gebruiken.
 • Heb ik hiervoor een nageltafel nodig? Een nageltafel is geweldig als je er een hebt, maar als dat niet het geval is, kun je de ontwerpen overal vandaan doen

krant druk nail art tutorial

VIND HIER ALLES VOOR JE NAGELS