...

LEUKE ZOMER NAIL DESIGNS. KOPEN VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

blankVerschijningen zijn erg belangrijk in de zomer, pronken met je beste zomerse nagelontwerpen tijdens dat seizoen, wanneer we ons allemaal als bijen in de zon laten zakken en ons beste lichaam en zomerkleed laten zien. Het is erg belangrijk om de juiste nagelontwerpen voor de zomer op te halen, omdat het een van die speciale seizoenen is, en we moeten er goed uitzien. Wat dacht je ervan als je leuke zomerse nagelontwerpen thuis kunt maken? Je wordt het centrum van aantrekking en iedereen zal ernaar vragen. Bovendien begin je geld te sparen over dure salontrips. Je zult er versteld van staan ​​hoe gemakkelijk je indrukwekkende en schattige zomerse nagelontwerpen kunt maken. Het type nagelontwerpen voor de zomer dat u kunt maken, is eindeloos, dankzij de verschillende beschikbare tekengereedschappen voor het maken van indrukwekkende nail art. Er zijn penselen die helpen om de meest ingewikkelde ontwerpen mogelijk te maken, stickers die je kunt kopen met zomerse nagelontwerpen klaar om over te brengen naar je nagels en pennen om te gebruiken om lijnen en stippen te schilderen, zegels met verschillende zomerpatronen gemaakt door computers met speciale digitale printers om elk type ontwerp te maken dat op de nagel kan worden overgebracht. Deze tutorial laat je stap voor stap zien hoe je gemakkelijk nagelontwerpen kunt maken voor de zomer.Spankie Valentine TV .

LEUKE ZOMER NAIL DESIGNS.

De video-tutorial heet Great Summer Nail Art Tutorial . Leer hoe je een prachtige heldere zonnestraal kunt maken met watermarmer nail art, hier gekozen om 2 redenen. Ten eerste, Spankie Valentine kent haar dingen en wanneer ze een zelfstudie geeft, is het goed onderzocht. Ten tweede heeft deze tutorial de aandacht getrokken van vele designliefhebbers. Met meer dan 5.196.920 views sinds juni 2011, is dat een teken dat we er allemaal graag mooi uitzien in de zomer en een betere manier om er goed uit te zien dan leuke en gemakkelijke zomerse nagelontwerpen. Ik heb dit ontwerp thuis geprobeerd na haar zelfstudie en het eindresultaat was prachtig. Ik smeek je om het ook uit te proberen, je zult er geen spijt van krijgen. Lees ook mijn andere geweldige oefenhandleiding over watermarmeren nagelkunst.

Stappen voor het maken van deze schattige zomerse nageldesigns 

De methode in Samenvatting:

Je gaat zomerse nagelontwerpen maken door verschillende nagellaken in water te mengen en dit ontwerp vervolgens op je nagels over te brengen.

Wat je nodig zult hebben:

 1. Voor geweldige zomer-nagelontwerpen heb je felgekleurde nagellakken nodig die de su proberen na te bootsenzomer nagellakn en kleuren die u in de lucht ziet tijdens een heldere zomerzonsondergang. Zoals geel, oranje, blauw, roze, paars en wit. Elk geweldig merk nagel zal voor u werken. Voor mijn zomerontwerp met heldere zonnestraal heb ik China Glaze-lakken gebruikt, maar Spankie gebruikt verschillende merken die voornamelijk zijn verkregen van urbanorg.com
 2. Een goede basecoat zoals Orly Bonder
 3. Andere items die u gemakkelijk kunt krijgen van rond het huis bijvoorbeeld.
 • Wegwerpbekers.
 • Water, gefilterd water is het beste. Ik heb flessenwater gebruikt omdat de meeste merken daar zijn gefilterd.
 • Tandenstokers of een oranje stok of punaise of metalen spies om te roeren
 • Schaar (om de tape af te snijden als je klaar bent)
 • Wattenstaafjes
 • Pincet
 • Scotch tape of vaseline
 • Een penseel voor opruimen
 • Top Coat.
 • moisturizer
 • wattenstaafjes
 • Wegwerp vork

GEHEIM # 1 en 2: Gebruik nooit leidingwater, omdat dit de neiging heeft niet goed te werken. Ten tweede, zorg ervoor dat uw water op kamertemperatuur is. Als het vanwege de zomer zo heet is, kun je op zoek naar een koelere plek.

Stappen:

 1. Breng een blanke basislaag aan op al je nagels en laat deze drogen.
 2. Verf alle vingernagels met de witte lak. één laag / laag is genoeg. Het doel van deze witte jas is om de neon kleuren duidelijk te laten uitkomen.
 3. Bescherm de huid en nagelriemen rond uw vingernagels door er een band omheen te plaatsen.

GEHEIM # 3: Zorg ervoor dat de tape de nagels niet bedekt, omdat de ontwerpen op de tape terecht kunnen komen in plaats van te worden overgebracht op de nagels.

blankStap 4. Giet het water in de beker en maak de patronen zoals getoond in de video-tutorial hieronder. Begin met één kleurpolish, laad de nagelborstel op en tik erop op de cup, zodat de polish in het midden van het water druipt en zich verspreidt. Doe dit voor de volgende kleur, laat het in het midden van de eerste kleur vallen, enzovoort totdat alle kleurnagellaken zijn gevallen, waardoor een "schot in de roos" ontstaat. Voor deze zelfstudie zijn de kleuren in het water in de volgorde paars - heet roze - blauw - oranjegeel neergelaten.

GEHEIM # 4: Laat de nagellak niet ver van het wateroppervlak vallen. Als dit is gebeurd, zal de nagellak op de bodem zakken, in plaats van zich aan de oppervlakte te verspreiden.

Stap 5: Plaats de stick in het midden van de roos en sleep de patronen naar één kant en dan naar de andere kant van de cup. Bekijk de video vanaf dede polis slepen04:07 minuut teken. U kunt de ontwerpen maken die u wilt, anders dan de afbeeldingen in die video. Hier maken we felle sunburst-nagelontwerpen voor de zomer.

SECRET # 5 : Wanneer je de stick gebruikt om de nagellak te slepen, veeg je de overtollige nagellak weg voordat je hem weer gebruikt. Dit komt omdat Pools van nagellak houdt en dus als je niet veegt, blijft het plakken en krijg je een puinhoop in plaats van  geweldige ontwerppatronen .

Stap 6: Breng het zomerontwerp over op je nagels. Neem je vinger en plaats deze over het deel van het gemaakte patroon dat je op je nagels wilt. U kunt de beker draaien om de beste ontwerppositie te krijgen. Dompel je vingernagel op het ontwerp en laat het overgaan op de nagels.

blankblankblankblank

stap7: Terwijl u uw vinger op de ontwerpen houdt , gebruikt u de vork om eventuele overtollige polijst aan de zijkanten van de vinger op te ruimen.

stap8: Trek dan langzaam de vingers uit en geef het voldoende tijd om te drogen.

Herhaal stap 4 - 8 voor alle andere vingernagels.

Stap 9: Nadat de ontwerpen zijn opgedroogd, met behulp van je pincet en handen, verwijder je de tape van rondom de huid.

Stap 10: Reinig eventuele polish op de huid met behulp van polish remover en q-tip of cotton swaps. Week ze gewoon in de nagellakverwijderaar en veeg rond de vervuilde huid.

Laatste stap: verf over gemaakte zomerse nagelontwerpen met een heldere bovenlaag. Je kunt dit doen na stap 8 voor elke nagel, of je kunt wachten tot alle nagels zijn ontworpen en dan in één keer schilderen.

blank

Hier is de volledige video-zelfstudie.

Summer Nail Art-zelfstudie! Neon Sunburst Water Marble Nail Art Tutorial. (5.196.920 views)


Ik hoop dat je mijn tutorial en die van Spankie Valentine leuk vond. Als u vragen heeft, laat hieronder een opmerking achter voor mij.

Hier zijn de schattige zomerse nagelontwerpen voor jou om gewoon op Pinterest te pinnen en te delen op Facebook.

blank