...

HOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]

HOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]

HOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]

 

GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMHOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]
HOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]

Wie geeft er om om een ​​elektrische nagelvijlmachine te leren gebruiken ? Wel, dat doe ik en ik ben er zeker van dat je het doet, omdat je dit nu leest.

Als je ooit naar een nagelsalon bent geweest en je nagels professioneel hebt laten maken, heb je waarschijnlijk een professionele elektrische nagelvijl gebruikt om je nagels te maken. Ze zijn ongelooflijk behulpzaam en maken het harde werk om nagels neer te vijlen en ze zo veel sneller en efficiënter vorm te geven. Ze worden meer gebruikt met kunstnagels dan natuurlijke nagels, dit komt vooral omdat kunstnagels veel meer elleboogvet vereisen dan natuurlijke nagels wanneer je ze vijlt, vormgeeft of repareert.

Laat ik beginnen door u een aantal richtlijnen te geven bij het zoeken naar een elektrische nagelvijl die het best bij u past.

Enkele richtlijnen om een ​​goede elektrische nagelvijl te krijgen die het best voor u werkt

 

 1. Je moet op zoek naar een elektrisch dossier dat comfortabel in de hand ligt. Zoek er een die niet te groot is of moeilijk te hanteren is, als dat het geval is en je het koopt, zou je jezelf en anderen schade kunnen berokkenen wanneer je het gebruikt.
 2. Zorg ervoor dat het bit niet wiebelt of tegen de nagel slaat, u wilt dat het gaat kloppen. Dit is een enorm ding om op te letten want als het bit trilt, kan het je nagel beschadigen en losmaken.
 3. Zorg ervoor dat u de machine langzamer kunt draaien wanneer u delicaat, ingewikkeld werk doet of het sneller kunt draaien als u bulkmateriaal gebruikt.
 4. Zorg ervoor dat de bits die het bestand inneemt standaard afmetingen hebben, op deze manier bent u niet beperkt in de typen die de fabrikant van de bits biedt.

Dit zijn slechts een paar tips als u op zoek bent naar een goede elektrische nagelvijl om uw thuismanicures en pedicures zo veel gemakkelijker te maken, voor een uitgebreidere gids, lees dit:  REVEALED: Best 9 elektrische nagelvijlmachines in 2017 - Good Brands for Nail art (Een recensie)

        TIPS: Hoe een elektrische nagelvijlmachine op de juiste manier en efficiënt te gebruiken  

Of u nu uw nagels wilt schilderen of voor uw klanten, wellicht moet u het e-bestand gebruiken. Als u een elektrische nagelvijl gebruikt, moet u eventuele waarschuwingen of veiligheidswaarschuwingen die uw model bevat, lezen om letsel te voorkomen. Onjuist gebruik van een elektrisch dossier kan u in het ziekenhuis laten landen. Mijn suggestie is om te leren wat je machine kan en hoe alles werkt. Je moet ook lezen over elk stukje dat je moet weten om ze correct te gebruiken en welk doel ze hebben.

Als u overweegt om een ​​elektrisch dossier te gebruiken voor meer dan alleen een huismanicure, kunt u overwegen een cursus te volgen over hoe u een elektrisch nagelvijl op de juiste manier gebruikt om uw veiligheid en de veiligheid van uw vrienden te waarborgen. Zorg er altijd voor dat u de stukjes schoonmaakt met aceton en steriliseer ze na gebruik om infecties of verslijting van het product zoveel mogelijk te voorkomen.

Materialen die je nodig hebt:

 • Elektrisch nagelvijl
 • Vat beetje
 • Kegel beetje

Instructies voor het nauwkeurig en veilig gebruik van een elektrische nagelvijl 

 1. De eerste stap naar het gebruik van een elektrisch dossier is het gebruik van een kegel of barrel en schoon te maken onder uw vingernagels. Je moet je handpalm naar beneden houden, met een lage snelheid, en wees ongelooflijk voorzichtig om de huid onder je nagel niet te kloppen *.

* De huid onder je nagel is ongelooflijk gevoelig, dus probeer heel hard om te voorkomen dat het je veel pijn bezorgt.

 1. Vijl de lengte van je nagel op tot de lengte waarmee je het meest comfortabel bent met het gebruik van de tonbit. Je moet aan één kant van je nagel beginnen en de punt rond de nagel naar de andere kant verplaatsen en dan herhalen. Je kunt je vinger ondersteunen door hem tegen je duim te drukken als je je eigen manicure doet. Als je een manicure voor iemand anders doet, moet je zijn vinger bij de eerste verbinding houden en de nagel naar je toe houden.
 2. Gebruik het tonetje en de voorkant van je nagel om het vorm te geven. Werk van het puntje van de nagel tot de nagelriem - wanneer je bij de nagelriem komt, gebruik dan een kleine halfronde beweging om de nagel vorm te geven zodat je hem niet scheurt.
 3. Om de cuticula op te ruimen, moet u het kegelvormige bit gebruiken om langzaam met een lage snelheid rond de cuticula te vijlen. Je moet beginnen bij de zijwand aan de rechterkant en langzaam naar de cuticulazijwand aan de linkerkant gaan. HOUD UW OOG OP DE BIT DE HELE TIJD: niet de nagel slaan tijdens het vormen van de cuticula.

Gebruik Elektrische nagelboor Carbide bits

Zoals eerder vermeld, moet u na het gebruik van een elektrisch bestand uw boorbeitels reinigen en desinfecteren. Hier is een handige, stapsgewijze, eenvoudige manier om uw hardmetalen of diamantfrezen te reinigen:

Hoe u uw hardmetalen of diamantfrezen schoonmaakt: stap voor stap

 1. Boen het bit met een borstel en zeepwater om het stof en de deeltjes die na gebruik zijn opgebouwd los te maken. Je zou ook gewoon de stukjes in aceton kunnen weken om de stap te voltooien.
 2. Desinfecteer de bits met een desinfectieoplossing die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op metalen instrumenten. Zorg ervoor dat u de instructies van de oplossing leest voordat u deze gebruikt om ervoor te zorgen dat u uw stukjes niet verpest.
 3. Nadat je klaar bent met het doorweken van de beetjes, als je ervoor kiest om dit te doen, leg ze dan goed uit om ze grondig te drogen. Bewaar je beetjes in een droge, afgedekte container als je ze niet gebruikt.

U moet de boren die schuurpapier zijn, of schuurbeitels, zeem en stukjes textiel NIET ontsmetten. Dit zijn items voor eenmalig gebruik die moeten worden weggegooid. Rubberen, schurende stenen en poreuze accessoires en hulpstukken kunnen niet worden gedesinfecteerd.

Houd er rekening mee dat uw stukjes kunnen roesten als u ze desinfecteert. Dit komt vooral voor bij carbidebits omdat ze meer roesten. Maar als u een bit van hoge kwaliteit gebruikt en de juiste hoeveelheid tijd besteedt aan het desinfecteren, dan is het goed.

Dit is het eenvoudigste gebruik van een elektrische nagelvijl, als u er meer mee wilt doen, kunt u altijd op internet zoeken om erachter te komen hoe u andere dingen kunt doen. YouTube is de beste plaats om erachter te komen hoe je een elektrische nagelvijlmachine op de juiste manier en efficiënt kunt gebruiken om te doen wat je nodig hebt / wilt.

HOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]

 

GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMHOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]
HOE GEBRUIK JE EEN ELEKTRISCHE NAGELVIJLMACHINE IN MANICURE EN PEDICURE [DE JUISTE MANIER]