...

HOE GAAT JE MANICURE LANGER MEE? DESKUNDIG ADVIES

HOE GAAT JE MANICURE LANGER MEE? DESKUNDIG ADVIES

HOE GAAT JE MANICURE LANGER MEE? DESKUNDIG ADVIES

 

Heb net die nagellak aangebracht en knal! Wat heb je gedaan om een ​​vreselijk lot te verdienen van een pasgeschilderde, maar toch afgebroken pool? WAAROM?! Waarom nu? Vlak voor die grote datum / beste feest van het jaar / belangrijke vergadering / ik vond die manicure echt heel leuk! Ik wed dat het kwam door een van de kleine maar fatale fouten waar we het vandaag over hebben.

Na vele jaren van het schilderen van nagels en toenemende frustraties met al dat vervelende chippen, verder onderzoek, het perfectioneren van productcombinaties en -technieken en het proberen van productcombinaties en -technieken op vrienden (om er zeker van te zijn dat ze WERKELIJK werken), heeft dit geleid tot de volgende onbetaalbare, kostbare en supereffectieve tips.

5 eenvoudige tips voor het maken van manicure als laatste:

1. Behandel die baby's goed! 
Het ding dat ik heb gevonden als een van de meest effectieve bij het maken van een manicure die meer dan een dag of twee duurt, zijn sterke, gezonde nagels. Met de juiste zorg, onderhoud en het niet behandelen van uw tips zoals Zwitserse legermessen (Essie zegt het het beste: "Uw nagels zijn juwelen, geen gereedschap!" ), Een manicure moet ongeveer een week tot 10 dagen meegaan.

Enkele belangrijke nagelverzorgingstips zijn onder andere:

  • Dagelijkse hydratatie: breng de nagelriemolie minimaal tweemaal per dag aan. Ik bewaar flessen in mijn tas, op mijn bureau en bij mijn bed. Er is nooit een slecht moment voor nagelriemolie. Een gezonde, vrolijke, zachte nagelriem bevordert de nagelgroei. Dit voorkomt ook dat de nagelriemen barsten en scheuren en geeft u minder reden om ...
  • Pluk !: Serieus, doe het gewoon niet! Zo slecht. Pijn, bloeding, tranen, mogelijke infecties. En wat voor goeds zou nagellak dan doen? Dit maakt ook aceton als hete lava - veel geluk daarmee. Plukken zorgt er ook voor dat het polijsten begint op te tillen. Iets in handen houden kan ook helpen deze gewoonte in te perken.
  • Regelmatige manicures: Nagels moeten om de twee weken een goede 5-sterren manicure krijgen (een keer per week als uw arme nagels wat revalidatie nodig hebben). Verzachten nagelriemen, duwen terug, exfoliëren en vergeet niet om die nagelriemen te hydrateren - na je mani, natuurlijk.

2. Prep, prep, prep! 
Een van de sleutels tot het maken van een manicure als laatste, ongeacht het product, is nagelverzorging. De adhesie van het product is afhankelijk van een schone, droge en goed voorbereide nagelplaat. Begin altijd met het zacht maken en voorzichtig terugduwen van de nagelriemen, het lichtjes polijsten van de nagelplaat en de randen (neem die vervelende kleerhangers!) En droog de bejeezus uit die nagels. Gebruik zuivere aceton en een borstel en reinig elke nagel - nagelriem, nagelplaat, vrije rand en onder de nagel - om alle overtollige olie en rommel te verwijderen.

3. Wees een productsnob. 
Als het gaat om merken van nagellak, ben ik een polish koper met gelijke kansen - dat wil zeggen: als het mooi is, dan wil ik het hebben. Behalve, natuurlijk, als je basis- en topjassen spreekt. Laten we het over de grondlaag hebben. Rubberen en bonding is de juiste keuze. Mijn absolute go-to base coat is Orly Bonder . Toen ik dit product voor het eerst ontdekte, was het een totale her-ontwaken. Als er iets is dat oppoetst, is het deze slechte jongen. Is dun van toepassing, droogt super snel en ik zweer een fles die een miljoen jaar meegaat. Top Coat? Hoewel dat een veelbesproken (en vaak oneens) onderwerp is, zal mijn beproefde baby altijd Seche Vite zijn . Hoewel het berucht is voor krimp, kan het bij juist gebruik vermeden worden (lees:hoe toplaag krimp te voorkomen )  en de voordelen zijn het waard.

Een geweldig alternatief voor deze combinatie is de Sephora Formula X The System , die, naar mijn ervaring, alle voordelen van Seche Vite heeft , zonder de krimp.

4. Ronde nagels zijn gelukkige nagels! 
We houden allemaal van vierkante tip op een of ander moment. Maar op de lange termijn heb ik ontdekt dat kansen op breken, vangen en hakken drastisch afnemen als er geen scherpe hoeken zijn. Zelfs als je nog steeds van een platte rand houdt, maakt het afronden van de hoeken een enorm verschil ( zoals op de foto hierboven ). Minder gebroken nagels, minder afgestoken nagellak.

5. Ten slotte, en vooral ...
HANDSCHOENEN. Serieus, mensen, ik kan dit niet genoeg zeggen. Krijg wat schotelhandschoenen. Krijg twee paren. Misschien vijf. Ik meen het serieus. Omdat gaten gebeuren. En dan nagelen nagels in water en dan ... chip, chip! Gebruik dus handschoenen. Wanneer je klusjes doet, chemicaliën gebruikt, afwassen (vooral afwassen). Alles dat die kostbare nagels voor langere tijd in contact brengt met water of chemicaliën - GEBRUIK. HANDSCHOENEN. Het weken van nagellak en nagels in water is nooit een goede zaak. Dit verzacht zowel je nagels als de nagellak, waardoor de hechting losser wordt en alles wat je probeert te behouden compromitteert. Dus ja ... JE HEBT ECHT EEN HANDSCHOEN NODIG. Ik maak hier geen grapje.

Door al deze eenvoudige tips in de praktijk te brengen, kunt u uw manicure veel langer laten duren. Bovendien kunt u zonder extra inspanningen de gezondheid van uw handen en nagels aanzienlijk verbeteren.

HOE GAAT JE MANICURE LANGER MEE? DESKUNDIG ADVIES