DIKKER HAAR KRIJGEN MET DEZE NATUURLIJKE METHODE

Wil je van nature je haar dikker maken? En krijg je een gezonder uitziende huid en dikkere, sterke nagels? Dit is iets waar ik eigenlijk vrij vaak vragen over krijg, dus ik ga over het beste voedsel, de beste producten voor persoonlijke verzorging en de beste supplementen om te nemen als het gaat om het hebben van een gezonde huid, haar en nagels - en in het bijzonder, we hebben het erover hoe je het haar op natuurlijke wijze kunt indikken en ook hoe je  haaruitval kunt verhelpen .


Natuurlijke methoden om haar te dikken

1. Aloe Vera Juice

Een van de beste dingen die je kunt doen is aloë vera sap. De voordelen van aloë vera omvatten de helende effecten op de huid en wonden. Binnen het aloë vera sap zijn polysacchariden die je lichaam helpen bij het snel helen van hakken , zowel intern als extern. In feite heeft een systematische review in 2009 40 studies samengevat die  betrekking hadden op het gebruik van aloë vera voor dermatologische doeleinden. 

Maar aloë vera sap is ook geweldig voor het verdikken van je haar, dus je ziet vandaag veel natuurlijke haarshampoos en conditioners die aloë vera bevatten in de ingrediënten. Aloë vera heeft tonnen vitaminen en mineralen die aanwezig zijn om je haar sterk en gezond te houden. Vanwege de antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van aloë vera, helpt het ook bij roos, en de enzymen kunnen de hoofdhuid van dode cellen verwijderen en de regeneratie van huidweefsel rond de haarzakjes bevorderen.

Aloë vera sap intern innemen voor starters is een van de dingen die ik aanraad, dus drink ongeveer een halve kop, twee keer per dag. Nu kun je aloë vera sap in kleine hoeveelheden kopen, maar ik heb gemerkt dat het een goed idee is om een ​​hele liter aloë vera sap te krijgen. Voorbij het verdikken van je haar, zal het je ook gezondere huid en nagels geven.

2. Lijnzaad

Als je wilt weten hoe je haar dikker moet maken, moet je ook nadenken over wat je eet. In die zin beveel ik je ook aan om lijnzaad in je dieet te introduceren. Voordelen van lijnzaad,  waaronder het verdikken van je haar vanwege de lignanen - een groep van chemische stoffen die in planten voorkomt - en omega-3 vetzuren . Deze ontstekingsremmende ingrediënten helpen ook bij het verbeteren van je huid.

Ik zou proberen om drie eetlepels per dag vlasmaaltijd in een smoothie of met wat geitenmelkyoghurt en fruit voor het ontbijt te doen. 

3. Biotine

Ik gebruik persoonlijk een biotine-shampoo gemaakt door een bedrijf genaamd Jason's. De voordelen van biotine zijn bekendheid door het versterken en verdikken van het haar, omdat het een B-vitamine is die helpt bij je haar, huid en nagels, waardoor ze allemaal sterker worden. Je kunt Jason's at Whole Foods kopen, je kunt online bestellen, maar nogmaals, dit is een geweldig merk. 

Volgens studies kan het nemen van hoge doses biotine helpen om zwak haar en nagels te behandelen. In feite werd dit voordeel van vitamine B7-biotica voor het eerst ontdekt toen paarden effectief werden behandeld met biotine om problemen te corrigeren waarbij de hoeven van de paarden broos en gebarsten werden.

4. Rozemarijnolie

Nu, in termen van een van de meest directe resultaten bij het proberen te achterhalen hoe je haar dikker te maken, stel ik voor dat je rozemarijnolie gaat gebruiken. Het gebruik van rozemarijnolie breidt zich uit naar het helpen stimuleren van de haargroei, zoals wanneer toegepast op de hoofdhuid. Veel mensen beweren ook dat het kaalheid kan voorkomen, grijzen kan vertragen en kan worden gebruikt om hoofdroos en droge hoofdhuid te behandelen. Hoewel rozemarijnolie verder onderzoek behoeftnaar de haargroei, vond ik het veelbelovend.

Neem enkele druppels rozemarijnolie en meng het met wat rijke olijfolie . Masseer dat mengsel slechts een paar minuten in je hoofdhuid en laat het daar ergens tussen de drie en vier uur achter. 

5. Supplementen

Als je haar wilt verdikken, zijn er ook een paar supplementen die je kunnen helpen. Kabeljauwleverolie (ik krijg de mijne van Oceans 3) wordt ten zeerste aanbevolen omdat het boordevol omega-3's zit, waaronder EPA en DHA, die je haar dikker maken, je huid verbeteren en zelfs hormonen in balans brengen . Het tekort aan EPA en DHA in voeding draagt ​​bij aan huidaandoeningen zoals roos, dunner wordend haar, eczeem en psoriasis , evenals ouderdomsvlekken en zonnevlekken. Simpel gesteld, zonder de essentiële vetzuren, verlaat te veel vocht de huid.

In feite zijn er ongeveer honderd verschillende grote voordelen van het gebruik van visolie of levertraan. De waarheid is dat je interne gezondheid op je huid kan verschijnen en als je intern visolie als supplement gebruikt, kan het net zo goed zijn als of beter dan het toepassen van conventionele moisturizers. Daarom raad ik aan dat je ongeveer een eetlepel per dag van levertraan of visolie neemt - tussen 1000 en 3000 milligram per dag zou voldoende zijn.

Neem voor het tweede supplement een B-complex vitamine of specifiek biotine.  B-complex heeft biotine (ongeveer 325 microgram) en vitamine B12 , waarvan beide hebben aangetoond dat ze helpen om haar, huid en nagels dikker te maken.

Als je op natuurlijke wijze haar wilt verdikken, zet dan gewoon alle bovenstaande methoden in actie. Je bent ook goed op weg om een ​​betere huid en nagels te hebben.

 DIKKER HAAR KRIJGEN MET DEZE NATUURLIJKE METHODE