...

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKER ALARM

Sommige mensen vinden een luid zoemend alarm te moeilijk om mee wakker te worden. Als je een alternatief alarm wilt dat je langzaam bijstaat om wakker te worden, zou je een waaklicht of een dawn / Zonlicht-simulator moeten proberen. U krijgt een aangenamer begin van uw dag met een weklicht dat geleidelijk oplicht, dertig minuten voordat uw wekker afgaat, zodat u comfortabel en natuurlijk wakker wordt. Hier zijn een paar tips over waar je op moet letten bij een wake-up light en een paar reviews om te beginnen met winkelen.

Waarom een ​​Wake-up Light gebruiken

Als u een van de miljoenen mensen bent die in het donker moeten ontwaken, biedt het wekkerlicht u een natuurlijkere manier om wakker te worden door een zonsopgang te simuleren. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die een weklicht gebruiken, op een prettige manier wakker worden en gemakkelijker uit bed kunnen stappen. U kunt ook lampen krijgen die dawn-simulatie combineren met lampen die SAD behandelen.

Wat te zoeken in een Wake-Up Light

Als u op zoek bent naar het beste weklicht voor uw behoeften, zijn er enkele functies waarmee u rekening moet houden:

 • Zorg ervoor dat je het geluid volledig kunt uitschakelen. Als u gevoelig bent voor geluid, wilt u misschien niet dat er een geluidssignaal klinkt als u wakker wordt. Wake-up-lampen beginnen met het inschakelen van het licht en vervolgens in intensiteit totdat het helemaal helder is en vervolgens een pieptoon begint. Op dit moment moet u wakker zijn voordat de pieptoon begint, maar er is een modus waarmee u ofwel de pieptoon uitschakelt of het volume aanpast, zodat u het niet kunt horen.
 • Aangezien het licht een zonsopgang nabootst, zou je verwachten dat de lichtkleur een warmgele kleur is die zich aanpast aan zacht rood, warme sinaasappels en aan het eind een fel geel kleurt. Zorg ervoor dat dit kleuren zijn die je helpen wakker te worden en niet zo vervelend zijn dat je uiteindelijk het licht niet gebruikt.
 • U wilt ook de tijdweergave kunnen dimmen die storend kan zijn als u in slaap wilt vallen, vooral als u gevoelig bent voor licht.
 • De mogelijkheid hebben om twee verschillende alarminstellingen te gebruiken, is een geweldige functie. U moet tijdens de week op zoek naar een lamp met een alarm en in het weekend een alarm. Goedkopere wake-lights hebben deze functie niet, dus controleer het op het model dat u overweegt.
 • Zorg ervoor dat je de geluidsmogelijkheden van het wake-light dat je kiest leuk vindt, want je wilt het niet meer gebruiken vanwege een irritant geluid. Sommige lampen gebruiken de radio, een piepgeluid of een aantal andere geluiden, waaronder vogels, golven en onweersbuien.
 • De eenheid van verlichtingssterkte is de luxwaarde van het licht. Dit vertelt u wat het helderheidsniveau is dat tussen 100 en 300 lux zou moeten vallen voor normaal lichtgebruik en rond 10.000 lux voor ochtendsimulatie.
 • Als het licht uitgaat, is het altijd goed om ervoor te zorgen dat uw wekkerlicht een back-up van de batterij heeft, zodat u de volgende ochtend nog steeds op tijd voor het werk wakker wordt. Als u het licht voor SAD-lichttherapie gebruikt, kunt u het ook verplaatsen van kamer naar kamer, dus het is efficiënter om een ​​apparaat op batterijen te gebruiken dan een apparaat dat alleen een stopcontact gebruikt.
 • Als je weinig ruimte hebt naast je bed, zorg er dan voor dat je een licht krijgt dat op die ruimte past, want sommige van deze modellen kunnen behoorlijk groot zijn.
 • Als je de voorkeur geeft aan een radio, zorg er dan voor dat hij er een heeft. Als je de radio nooit zult gebruiken, is het waarschijnlijk een nutteloze functie die je hebt, dus misschien wil je niet extra uitgeven voor een model met een exemplaar.
 • Sommige wake-lights hebben ook een leeslampje en een zonsondergangsimulatie om u te helpen in slaap te vallen.
 • Als u SAD-lichttherapie gebruikt, bieden sommige modellen een lichttherapie, maar houd er rekening mee dat dit niet de volledige SAD-lichttherapie is.

Philips HF3520

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM
DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

De Philips Wake-Up Light biedt een natuurlijke en aangenamere manier om uw dag te beginnen en biedt een simulatie van de zonsopgang en bevat twintig helderheidsinstellingen. Terwijl het licht van twintig tot veertig minuten langzamerhand sterker wordt voordat je alarm afgaat, krijg je de optie om te ontwaken met een van de vijf verschillende geluiden die op de natuur zijn geïnspireerd. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat je wakker wordt met meer energie en een beter humeur als je het UV-vrije Wake-Up Light gebruikt.
Het Wake-light verhoogt de helderheid gedurende de dertig minuten voordat uw alarm afgaat, oplopend van een zwak geel naar een kamer gevuld met fel geel licht. Met dit proces wordt je lichaam op natuurlijke wijze wakker en maak je je klaar voor de komende dag. Het stelt je ook in staat je lichtinstelling te personaliseren met de lichtgevoeligheid van je eigen lichaam. Met tien lichtintensiteiten om uit te kiezen, kunt u uw waakervaring aanpassen en zelfs het licht instellen om 200 lux te bereiken.
Je kunt het Wake-light ook gebruiken als bedlampje met een dim- en zonsondergangsimulerend licht dat je helpt in slaap te vallen. Het display past zich ook automatisch aan in een donkere kamer tot een helderheidsniveau dat zacht en aangenaam is. De Smart Snooze kan ook zo worden ingesteld dat je nog een paar minuten slaap krijgt. Met de antislip rubberen voetjes hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat het Phillips Wake-light van uw nachtkastje valt.


emir

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM
DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM
DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

Met het Amir-waaklicht kun je dertig minuten voordat je wekker afgaat, genieten van een zonsopkomst-simulatie. Het licht wordt automatisch ingeschakeld en helderder door twintig niveaus, waardoor u comfortabel en natuurlijk wakker wordt. Vijf natuurlijke geluiden die golven, koekoeksuiken, stootzang, onweersbuien en ijsvogelzang bevatten, maken je geleidelijk wakker door zachtere geluiden toe te voegen waardoor je de rest van de dag in een goed humeur bent.
Drie helderheidsmodi zijn veelzijdig en bevatten een nachtlampje, normaal licht en leeslampje waarmee u gemakkelijk instellingen en kleuren kunt wijzigen met slechts één tik op de knop. Met 256 RGB-kleuren kunt u de kleurmodi automatisch wijzigen of op een kleur blijven die u liever hebt voor uw huidige atmosfeer. U kunt uw alarm ook eenmalig instellen en het wordt elke dag op hetzelfde tijdstip herhaald.
De Amir heeft ook een oplaadbaar noodlicht met een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij van 3600 mAh. U kunt hem ook aansluiten op een USB-adapter met behulp van de meegeleverde micro-USB-kabel of met een USB-poort op uw tv of computer.


Mosche

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM
DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM
DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

Elke ochtend zorgt het Mosche Wake-Up Light voor een betere ochtendochtend en simuleert het hoe het voelt om de zon 's ochtends wakker te maken. Met een zonsopkomst-simulerend licht, zul je beginnen het licht te zien toenemen met de intensiteit dertig minuten voor je aangewezen wektijd. Het bevat ook zes natuurlijke alarmen, een FM-radiostation en zeven verschillende lichtkleuren om uit te kiezen.
'S Avonds biedt het wake-up-lampje een ontspannend, bij zonsondergang simulerend licht dat je helpt in slaap te vallen als je slaapkamer helemaal donker is. Het weklicht begint op de ingestelde tijd met 1% helderheid tot 100% om u zachtjes uit een diepe slaap te halen om uw dag verfrist te beginnen. De zes natuurlijke geluiden omvatten golven, vogels, muziek, bos, en piepen evenals FM-radio.
Je kunt ook kiezen uit je favoriete kleur- en sfeerlicht, waaronder oranje, rood, groen, wit, paars, blauw en indigo. De tien instelbare helderheidsniveaus bevatten ook een bedlampmodus om uw ogen te helpen en te beschermen. U kunt het helderheidsdisplay en de rest van de functies eenvoudig aanpassen met aanraakbediening.
De Mosche heeft ook een 12/24 uur formaat LED-display en snooze-functie. U kunt uw wekker eenvoudig opladen met een wandcontactdoos, 3x AAA-batterijen of een USB-kabel met uw computer.


Voor degenen die geen ochtendmens zijn, is wakker worden een zeer onaangename ervaring. Als je vette alarmklokken haat die je 's morgens wakker schudden, is een wake-light een geweldige optie, zodat je elke ochtend met meer energie comfortabeler wakker wordt. Zorg ervoor dat je je onderzoek doet en vind de juiste wake-light voor je die zal helpen wakker worden opgefrist en klaar om je dag aan te pakken.

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM
DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKERLICHT WEKKER ALARM

DE BESTE WAKE UP LIGHTS EN ZONLICHT SIMULATORS WEKKER ALARM