...

BESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2022 – TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE SOORTEN NAGELVIJLEN - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS

 

                                                    GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMBESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

 

Als je aan het shoppen bent, op zoek bent naar de perfecte nagelvijl om te gebruiken bij het geven van manicures en pedicures aan jezelf en je vrienden, wordt het gemakkelijk om overweldigd te raken door alle opties en soorten nagelvijlen die er zijn. Wat betekent de verpakking met "grit" of "schurend"? Stress niet of denk niet ik ben hier om je te helpen.

Er zijn zoveel soorten nagelvijlen die u op de markt kunt vinden, en ze variëren allemaal in prijs en duurzaamheid. Ik heb deze handige lijst met verschillende nagelstijlbestanden samengesteld.

Soorten nagelvijlen

  • Emery Boards:

   Dit is wat de meesten van ons zich voorstellen als we de woorden 'nagelvijl' horen en ze zijn het meest voorkomende type dat er is. Het zijn de meest elementaire, dubbelzijdige gereedschappen met twee verschillende korrels aan elke kant, en ze zijn ongelooflijk effectief. Ik weet zeker dat, als je op mij lijkt, er een of twee van deze baby's rondslingeren. Ze zijn volkomen acceptabel om te gebruiken en ze zijn eerlijk zo gemakkelijk te vinden in elke winkel.

 • Glas / kristal nagelvijlen:

  Deze zijn gemaakt van kristallen of glas en ze hebben een fijne korrel. Deze zijn geweldig voor het verfijnen en vormgeven van nagels, en ook voor het opruimen van randen en het gladstrijken van stoten op het oppervlak van uw nagels. Glasbestanden kunnen behoorlijk duur zijn, maar u weet in ieder geval dat waarvoor u betaalt, iets veilig is, veel functies heeft en duurzaam is.

 • Keramische nagelvijlen:

  Keramische nagelvijlen zijn het beste voor zachte of zwakke nagels. Ze zijn ongelooflijk zacht voor natuurlijke nagels en ze helpen de randen van de nagel te verzegelen tijdens het vijlen. Er zijn tijden geweest dat een keramische nagelvijl mij goed van pas zou komen, dus waarom zou je er niet een vinden die je kunt kopen (tegen een redelijke prijs) en bewaar het voor dagen wanneer je merkt dat je nagels broos en zwak zijn ?

 • Bufferblokken:

  Dit zijn de rechthoeken die je kunt vinden in winkels die verschillende kanten hebben - ze zijn essentieel voor een huismanicure. Elke zijde heeft verschillende korrels, dus ze hebben elk hun eigen doel: vormgeven, randen verwijderen, vloeiend maken en schijnen.

 • Elektrische nagelvijlen:

  Elektrische nagelvijlen zijn precies hoe ze klinken, het zijn nagelvijlen die van stroom worden voorzien. Vaak worden deze voornamelijk gebruikt door nagelstylisten of mensen die echt goed zijn in het doen van nagels. Ze maken nagels of fixeren gebroken nagels eenvoudig en snel, zoals superkracht snel. Elektrische bestanden kunnen in eerste instantie echt intimiderend lijken en ze nemen een oefening om echt goed te zijn in het gebruik ervan en goed werk te leveren.

 • Metalen nagelvijlen:

  dit zijn roestvrijvoorbeelden nagelvijlen en ze zijn de slechtste soort nagelvijl die je op je nagels kunt gebruiken. In plaats van je te helpen je nagels mooi en veilig neer te zetten, stimuleren ze zelfs het breken en afpellen. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van metalen bestanden, stop alsjeblieft je slechte nagels niet door het trauma dat metalen bestanden veroorzaken.

Het gruis van een bestand wordt bepaald door de korrels korrels in een vierkant van een inch: hoe lager de korrelwaarde, hoe grover het bestand. Bestanden kunnen worden gemaakt van verschillende soorten schuurmiddelen, waaronder:

 

                                            GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMBESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

 

Soorten schuurmiddelen voor nagelvijlen

 • Siliciumcarbide: een van de moeilijkst bekende stoffen. Dit schuurmiddel heeft het vermogen om dieper en sneller te vijlen dan enig ander schuurmiddel en laat tijdens gebruik ook een zwart stof op uw nagels achter.
 • Aluminiumoxide: vaak te vinden in de natuur, het is eigenlijk het enige schuurmiddel dat verschillende kleuren kan worden geverfd. Dit schuurmiddel heeft hetzelfde gruis en dezelfde druk van siliciumcarbide, maar heeft minder kans om stukjes van het product achter te laten of je natuurlijke nagels te versnipperen.
 • Granaat: het meest gebruikt op houtbestanden, het is ongelooflijk duurzaam en niet duur.
 • Siliciumcarbide met zink sterate coating ("zebra") : dit schuurmiddel is bedekt met smeermiddel dat voorkomt dat het gruis verstopt raakt met stof. U zult weten of uw nagelvijl is gemaakt van dit schuurmiddel omdat het gladder aanvoelt dan de andere schuurmiddelen in dezelfde korrel.
 • Gecomprimeerd aluminiumoxide: dit schuurmiddel wordt alleen aangetroffen in 180 en 220 grutten, het wordt het best gebruikt voor het vormgeven en verzachten van natuurlijke nagels. De meest voorkomende vijl van dit schuurmiddel is de "vijlsteen", die waterdicht is en kan worden gebruikt als een puimsteen om nagelriemen en stukjes nagel te verwijderen.

Typen backings:

 • Papier: meestal gebruikt op houten granaatbestanden. Papierruggen zijn ongelooflijk goedkoop, maar ze zijn niet waterdicht (zoals je vast wel had geraden).
 • Waterdicht papier: in principe denken papieren bestanden dat deze kunnen worden ondergedompeld in water of chemicaliën en niet uit elkaar vallen. Het papier is doordrenkt met oliehars om de waterdichte eigenschap te creëren.
 • Mylar: een polyesterfilm. Deze bestanden zijn wasbaar en subitizable, waardoor ze ongelooflijk duurzaam en langdurig zijn. Een nadeel van dit soort backing is dat het vrij duur kan zijn in vergelijking met de paperbackings.
 • Doek: dit is de meest flexibele van alle backings en het is ook een van de duurdere. Het doek helpt een minder agressieve snijactie te creëren, deze vindt u meestal op buffers.

Typen kernen:

 • Hout: Goedkoop en onbuigzaam. Houtkernen worden meestal gebruikt met granaat schuurmiddelen.
 • Plastic: veel flexibeler dan hout en heeft meestal een schuimkussen erin ingebed. De beste soort plastic kern om te kopen is er een die niet ongelooflijk stijf is en die het niet te flexibel of te buigen geeft en die super gemakkelijk buigt bij gebruik.
 • Schuim: deze worden meestal gevonden in polijstblokken en gedempte bestanden. Ze zijn waterdicht en stevig, waardoor het bestand naar de nagel kan contouren en u op meer dan één contactpunt kunt deponeren. Ze vereisen meer druk om te archiveren.

Ik heb in dit artikel een paar keer het belang van grit genoemd bij het zoeken naar een nagelvijl om te gebruiken wanneer je je nagels wilt schilderen . Dit komt omdat er korrels zijn die veilig te gebruiken zijn op natuurlijke nagels en er zijn korrels die je nergens in de buurt van je natuurlijke nagels mag gebruiken. Welke korrels zijn dat? Hier is een gids voor het grit van een nagelvijl waar je zeker naar moet kijken voordat je een nagelvijl koopt:

Gids voor nagelvijlgrit

Grit Voor natuurlijke nagels

U wilt een fijnmazig kussenvijl gebruiken, dat zacht en toch effectief is op uw nagels. De korrels die veilig zijn om te gebruiken op je natuurlijke nagels zijn:

 • 180 gruis die het best geschikt is voor extensions van gemiddelde dikte en om de vrije rand van teennagels te vormen. Dit worden beschouwd als middelgrote bestanden. Dit is eigenlijk het minimumgrit dat acceptabel wordt geacht voor natuurlijke nagels.
 • 240 - 600 grit die het beste is voor het verwijderen van kleine oneffenheden, richels, verkleuringen en het vormen van de vrije rand van natuurlijke nagels. Dit worden beschouwd als fijne bestanden.

Alles dat lager is dan 180 wordt als onveilig beschouwd voor gebruik op uw natuurlijke nagels, omdat het eigenlijk veel schade kan veroorzaken. Om te voorkomen dat je nagels breken of afbladderen, blijf FAR AWAY van alle soorten nagelvijlen die kleiner zijn dan 180.

Grit Voor acryl- of kunstnagels
Als je op zoek bent naar soorten nagelvijlen om mee te werken om acryl- of andere kunstnagels te maken, gebruik dan een bestand met een lager gruisnummer. Dit betekent dat het veel grover is dan dat voor natuurlijke nagels. De grits die het beste zijn, zijn:
 • 80-100 korrel die het beste geschikt is voor acrylnagels.
 • 80 grit kan op acrylnagels worden gebruikt, maar zelfs dan kan het nog een beetje te grof zijn.
 • 100 gruis kan alleen op kunstnagels worden gebruikt omdat het een van de ruwere grits is die je voor een nagelvijl kunt kopen.
Korrel Voor polijsten / glanzende nagels

Alle hierboven genoemde soorten nagelvijlen zijn het beste voor het daadwerkelijk neerleggen van je nagels, als je je nagels echt wilt afwerken met wat glans van polijsten, wil je een bestand gebruiken met een korrel van:

 • 600-2400 die het best geschikt zijn voor het polijsten en glanzend maken van alle soorten nagels. Dit worden ultrafijne bestanden genoemd.

Ik weet hoe intimiderend het kan zijn als je naar een schoonheidssalon gaat met de hoop dat je de beste manicure- en pedicureproducten voor je spa-avond kunt kopen. De keuzes zijn overvloedig en lijken allemaal naar je uit te roepen. Na het lezen van dit artikel over soorten nagelvijlen en alle accessoires, hoop ik dat je het zo veel gemakkelijker vindt om naar de winkel te gaan en de perfecte match te vinden voor jou en je nagels.

 

                                          GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMBESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE SOORTEN NAGELVIJLEN KOPEN 2023 - TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE VIJL VOOR UW NAGELS VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT