...

BESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN KOPEN 2022 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT- ONZE TOP 10

BESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT- ONZE TOP 10

Zijn we niet allemaal op een bepaald moment in ons leven of een ander geschandaliseerd bij de gedachte aan zwarte nagellak? Once upon a time, black polish was puur voorbehouden voor goths en punks. Tegenwoordig is bijna elk ander meisje te zien dat het op haar nagels doet. Zwart ziet er chique uit en kan worden gecombineerd met bijna elke outfit. Het vormt een fantastische basiskleur voor nail art met zwarte nagellak en bijna alle glitter nagellakken worden geaccentueerd wanneer ze erop worden gedragen. Dus als Black tot nu toe om de een of andere reden uw nagellakverzameling heeft ontweken, zijn hier enkele opties waaruit u kunt kiezen:

Zwarte nagellakontwerpen en tinten

1. Jordana Black:

Dit is mijn favoriete zwarte nagellak aller tijden. En ik meen het, want ik heb tot nu toe drie flessen klaar. De nagellak is intens zwart van kleur in een creme-afwerking, zodat je bijna weg kunt lopen in één jas. De afwerking is erg glanzend. Vereist twee lagen.

2. Essie-drop:

Zoethout is een diepzwarte kleur in een creme-afwerking. De nagellak is zo glanzend dat het bijna lijkt alsof je een topcoat draagt. Dit is een kenmerk van de meeste Essie's nagellaken. Wees echter klaar om de moolah te verslaan.

[Lees: beste blauwe nagellakken ]

3. China Glaze Cosmic:

Zwart is de kleur die de meeste voorkeur heeft om glitternagellaken mee te combineren. Maar hier is een combinatie van beide samen. Cosmic is een zwarte lak met heel veel fijne zilveren holografische glitter. Als je weinig tijd hebt en je nagels wilt aankleden voor een gelegenheid, dan is dit de nagellak om uit te reiken. Dit kan een beetje doorschijnend zijn, dus draag het over een gewone zwarte.

4. Essie over de top:

Hier is een zwarte lak met een verschil. Over The Top is een metallic-nagellakgrijs-zwarte tint met een paar piepkleine zilveren glitters erin. Deze lak is goed als je zwart wilt dragen maar zijn strakke look wilt vermijden. Vereist twee lagen.

5. OPI Metallic For Life:

Nog een zwart en glittercombo. Metallic for Life is een zwarte lak met zilveren glitters in alle maten. Ik hou ervan hoe de lak zit vol met glitters en hoe dan ook, zwart en zilver vormen een winnende combinatie. Vereist twee lagen.

6. Orly Matte Vinyl:

Als je iets extra's wilt toevoegen aan je gewone zwart, dan is mat de juiste keuze. Matte Vinyl is een glans in een pure, matte afwerking. De matte afwerking geeft een geheel andere look en ziet er fantastisch uit als je er wat glitter aan toevoegt. Vereist twee lagen.

7. Sephora door OPI Never Enough Shoes:

Een van de meest unieke zwarte lakken ooit. Never Enough Shoes is een zwarte lak met fijne rode, gouden en koperen fijne glitters. Ik hou ervan hoe de glitter de zwarte opvlamt. Perfect om te dragen voor een avondje uit. Vereist drie lagen.

8. OPI Black Satin:

BESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT- ONZE TOP 10

Black Satin is een metallic zwartgrijze lak. De afwerking ziet er echt uit als satijn en is goed voor degenen die bang zijn om gewoon zwart te dragen. Vereist twee lagen.

9. China Glaze vloeibaar leer:

Als zwart is wat je vaak draagt ​​en je bent heel kieskeurig over kwaliteit, geen kwaad om hierin te investeren. Vloeibaar leer is slechts een zwarte crème in een super glanzende afwerking. Vereist twee lagen.

10. NYX Frizzy Spots:

BESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT- ONZE TOP 10

Een van mijn favoriete zwarte nagellakken. Frizzy Spots is een pure zwart met fijne en stevige zilveren holografische glitters. De glitters zijn bijna verblindend in zonlicht. De lak is helemaal puur, dus draag hem over een gewone zwarte.

Dus wele volgens jou is de beste zwarte nagellak?

BESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN - ONZE TOP 10

GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMBESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT- ONZE TOP 10
BESTE EN MOOISTE ZWARTE NAGELLAKKEN KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT- ONZE TOP 10