...

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

 BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

Colorbar USA . Het heeft veel make-upproducten die geliefd zijn bij massa .. Het biedt een verscheidenheid aan nagellakken, of het nu in kleuren, texturen of afwerkingen is. De shelf-tijd van de Colorbar nagellak is ongeveer 1-2 jaar en is zeer economisch in vergelijking met de kwaliteit die ze bieden. Ze blijven een hele week vrij goed op nagels als ze worden aangebracht met een goede basecoat en toplaag. Ik heb ongeveer 13 nagellakken van dit merk. En hier heb ik de swatches van de 10 beste kleuren samen met een beknopte recensie! Oh ja, ik heb geen toplaag gebruikt in de onderstaande afbeeldingen. Je krijgt wat je ziet!

Colorbar nagellak TINTEN

1. 03, Verlegen roos:

Het is een erg mooie pastel soort rood. Het is een beetje doorschijnend, maar de kleur is te bouwen op de 2e laag zelf. Ik heb 3 lagen gebruikt voor de swatch.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

2. 63, Flirty pink:

Hoewel het flirty pink wordt genoemd, is het een heel mooie nude-tint. Het is vrij transparant en heeft 2-3 lagen nodig om ondoorzichtig te worden.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

3. 73 Exclusief:

Deze tint is van hun exclusieve assortiment en lijkt erg op flirterige roze hierboven. Het enige verschil is dat het meer aan de afgeronde kant is en een zilveren dop heeft. Ik heb drie jassen voor het staal.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

[Lees: French Tip Nail Arts ]

4. 20 Autumn Rose:

Het is een mooie koraalroze tint. Ik raad deze kleur persoonlijk aan, net als in je stash. Het heeft de volledige capaciteit om elke saaie dag op te fleuren door hem gewoon te dragen. Ik heb twee lagen voor het staal gebruikt.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

5. 57 Berrylicious:

Het is een heel mooie kleur. Het is meer van donkerroze met metallic afwerking kleur. Deze kleur ziet er prachtig uit op lichte handen. Ik heb twee lagen voor het staal gebruikt.

6. 19 Exclusief:

Het is een donkere marineblauwe tint die heel erg aanwezig is dit jaar. Ik raad deze kleur aan als een must-have. Ik heb 2 lagen gebruikt voor de swatch. De formule is vrij goed en romig.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

7. 05, Blue Lagoon:

Het is een heel mooie felle blauwe tint. Het is bit zeeg en je hebt 3-4 lagen nodig om de kleur te maken. Ik heb 3 lagen gebruikt voor de swatch.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

[Lees: Best Manicure-video's ]

8. 93, Moss Agate:

Het is een goede mosgroene kleur. Heeft slechts twee lagen nodig om ondoorzichtig te worden. Het heeft een romige afdronk. Ik heb twee lagen voor het staal gebruikt.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

9. 002, Disco-goud:

Het is een gouden glittertop. Ziet er erg mooi uit op bijna elke kleur. Ik dek het over Moss Agate-kleur. Ik heb alleen een enkele jas gebruikt omdat het vol zit met zoveel glitter dat een enkele veegbeweging voldoende is.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

De kleurenbalk heeft weinig mooie neonkleuren en ik bezit er 3 van die ik hier gebruik. Zij zijn:

een. 096, limoen Margarita. (Groene neon) (op middelvinger)
b. 099, Pina colada. (Gele neon) (op wijzer en pinkvinger)
c. 094, Pink lady (pink neon) (op ringvinger)

Ik droeg ze over witte polish om maximale helderheid te krijgen. Het zijn hele mooie tinten en ik raad ze persoonlijk aan bij alle neonliefhebbers Ik gebruikte elk twee lagen voor de swatches.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

.

Colorbar heeft ook knetterleuke nagellak en ik bezit het.[Lezen: 7 soorten nail art ]

10. 003, Folieontploffing:

Het is een zilveren glitter crackle polish en ik heb het gebruikt in neon kleuren.

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

Ik hoop dat jullie allemaal deze Colorbar-kleuren voor nagellakken leuk vinden. Welke COLORBAR tinten bezit u? En als u niet weet welke u van plan bent te kopen?

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN

BESTE COLORBAR NAGELLAK KLEUREN