...

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAK KLEUREN- ONZE TOP 10 KOPEN 2022 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAK KLEUREN- ONZE TOP 10 KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAKKEN EN - ONZE TOP 10

China Glaze nagellak assortiment is aanwezig op de lustlijst van elke nagellakliefhebber. China Glaze werkt al meer dan 13 jaar om de beste kwaliteit rijke, trendy en innovatieve nagellaken te bieden. Hun polijstmiddelen bevatten China Clay als nagelverharder, het materiaal dat porselein zijn glanzende afwerking geeft. Hier is een lijst met enkele van de beste porseleinglazuur-nagellak met kleuren beschikbaar. Het was hard werken om er een paar te vinden van zoveel prachtige.

De beste van China Glaze nagellak kleuren

1. China Glaze Stone Cold:

Deze nagellak komt uit hun Hunger Games-collectie. Stone Cold is een donkergrijze lak met zilveren glans en een matte afwerking. Ik hou van hoe de glinsterende en de matte look de lak een zanderig gevoel geeft. Als je het niet leuk vindt, kun je ook een topcoat toevoegen om het zilver eruit te halen. Vereist twee lagen.

2. China Glaze Pool Party:

Deze nagellak schreeuwt neon. Pool Party is een fel neon fuchsia roze in een creme finish. Geen kleur die iedereen zal durven dragen, maar het zou er in de zomer geweldig uitzien. Vereist twee lagen.

3. China Glaze Agro

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAK KLEUREN- ONZE TOP 10 KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAK KLEUREN- ONZE TOP 10 KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAK KLEUREN- ONZE TOP 10 KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Agro is een prachtige metallic olijfolie met gouden glans erin. Een verfrissende verandering van de gewone greens zodat iedereen dit kan proberen. Vereist twee lagen.

4. China Glaze klavertje vier:

 

Nog een mooie nagellak voor zomers. Four Leaf Clover is een echt helder aqua-type groen in een creme-afwerking. Deze gaat veel aandacht trekken. Vereist twee lagen.

5. China Glaze Igniting Love:

Hier is een lak in een van mijn favoriete kleuren. Igniting Love is een prachtige oranjerode olie in een creme finish. Diegenen van jullie die rood willen proberen maar bang zijn om dit te doen, probeer deze. Het is helder maar nog steeds niet te luid. Vereist twee lagen.

6. China Glaze Strawberry Fields:

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAK KLEUREN- ONZE TOP 10 KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Wat is niet om lief te hebben in deze? Strawberry Fields is een mooie roze lak met veel gouden glans erin. Dit is iets dat iedereen kan dragen. De nagellak zou er geweldig uitzien voor feestelijke gelegenheden. Vereist drie lagen.

7. China Glaze Millennium:

Een heldere, glanzende zilverpoets is altijd moeilijk te vinden en deze past perfect bij de rekening. Millennium is een fel metallic zilverkleurige tint met zilveren glans erin. De lak lijkt bijna op folie op de nagels. Vereist drie lagen.

8. China Glaze Ruby Pumps:

Een prachtige lak voor alle rode geliefden. Ruby Pumps is een donkerrode lak met veel gloeiende rode glans erin. Het is een perfecte nagellak voor een feestelijke gelegenheid of een avondje uit. Vereist drie lagen.

9. China Glaze Lemon Fizz:

Als je geel op je nagels wilt dragen maar niet in kleur bent, is dit het antwoord op je problemen. Lemon Fizz is een gedempt lichtgeel in een creme-afwerking. Ik hou van deze kleur voor stukjes en wacht om het te bemachtigen. Vereist drie lagen.

10. China Glaze Diva Bride:

Diva Bride is een mooie nude-lak in een creme-afwerking. Vereist drie lagen.

Dus welke van deze China Glaze nail polish kleuren ga je naar het volgende op te halen?

BESTE CHINA GLAZE NAGELLAKKEN - ONZE TOP 10