...

9 LUXE DESIGNER TASSEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN | NIEUWE DURE MERK TASSEN ONTWERPEN VAN DIT JAAR VALENTINO PRADA D&G FENDI CHLOE GIVENCHY

9 LUXE DESIGNER TASSEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN | NIEUWE DURE MERK TASSEN ONTWERPEN VAN DIT JAAR VALENTINO PRADA D&G FENDI CHLOE GIVENCHY

Het is altijd spannend om te zien welke designer handtassen elk jaar een tas moeten hebben. Het feit dat het een nieuw ontwerp is, betekent niet automatisch dat de tas een schat wordt. Er is altijd meer aan de hand. Grote rol speelt ook sociale media en beroemdheden. Wanneer een beroemd gezicht een nieuwe tas met een onberispelijke stijl draagt, zijn de kansen zeer groot, zeer plotseling. Ook wanneer grote influencers en instagrammers zoiets op Instagram dragen, is de kans op het maken van een hot selling-tas veel groter. Nu zijn er weinig handtassen die mijn aandacht trokken, voordat ik ze zelfs in IG zag zoals deze prachtige tophandtas van Celine . Maar er zijn er die je gewoon overal ziet. Hier vind je 9 meest aantrekkelijke must-have tassen  die iedereen nu wil.

DEZE NIEUWE TASSEN MOET JE GEZIEN HEBBEN

1. Givenchy tas met handvat bovenaan,  Zeer nieuw en innovatief ontwerp van Givenchy. Ik ben ook dol op deze mintkleur, nietwaar?

Givenchy top handvat tas mint kleur 9 LUXE DESIGNER TASSEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN | NIEUWE DURE MERK TASSEN ONTWERPEN VAN DIT JAAR VALENTINO PRADA D&G FENDI CHLOE GIVENCHY

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Tassen

blank

2. Celine bovenste draagtas, Nog een nieuw ontwerp, dit keer van Celine. Ik vind het leuk dat Celine de afgelopen seizoenen meer gestructureerde vormen heeft geïntroduceerd. Het bestaat in een selectie van kleuren en maten, waaronder een huid van een hagedis en een krokodil.

Celine top handvat tas bordeaux 9 LUXE DESIGNER TASSEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN | NIEUWE DURE MERK TASSEN ONTWERPEN VAN DIT JAAR

3. Chloe C-tas,  is een van de trendy tassen waar ik hier onlangs over sprak .

CHloe C schoudertas lichtgrijs 9 LUXE DESIGNER TASSEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN | NIEUWE DURE MERK TASSEN ONTWERPEN VAN DIT JAAR

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Tassen 

blank

4. Valentino Garavani VRING medium schoudertas, VRING bestaat ook in enkele verschillende stijlen en kleuren, maar ik denk dat deze de beste is.

Valentino Garavani VRING schoudertas zwart en rood 9 LUXE DESIGNER TASSEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN | NIEUWE DURE MERK TASSEN ONTWERPEN VAN DIT JAAR

5. Balenciaga kleine leren draagtas . Balenciaga-tassen zijn niet mijn kopje thee, maar ik heb deze tas en zijn variaties al zo vaak op straat gezien, dat ik hem moet meenemen. Het wordt dit jaar zeker een beetje streetstyle.

Balenciaga XXS kleine boodschappentas beige leer

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Tassen

blank

6. Chanel side packs in zwart is een andere winnaar, naar mijn mening. Ik had het hier vorige week over deze tassen . Ik beloof je, deze zal enorm zijn.

Chanel side packs zwart met parels

7. Prada Sidonie-tas bestaat ook in enkele kleuren en maten. Dit jaar lijkt een jaar waarin handtassen terugkomen. Deze doet ons erg denken aan tassen uit de jaren 90.

Prada Sidonie tas bruine tas met handvat aan de bovenkant

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Tassen 

blank

8. Fendi Baguette large is een andere enorm gevierde en verwachte terugkeer. Als je er nog een hebt die al jaren terug is, is het nu het moment om ze weer te dragen. Als je deze trend de vorige keer hebt gemist, is dit je kans om er meteen in te komen.

Fendi Baguette grote roze tas

9. Dolce en Gabbana Amore zadeltas Ik ben ook dol op de recente lancering van Dolce & Gabbana Devotion bags. Dolce & Gabbana Amore-tassen bestaan ​​ook in de stijl van de bovenste handgreep, mocht u op zoek zijn naar iets eleganters.

Dolce & Gabbana Amore zadeltas stof roze

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Tassen

blank

Dus welke van deze tassen is je favoriet zijn?