...

8 EENVOUDIGE RESOLUTIES VOOR STERKERE EN GEZONDERE NAGELS

8 EENVOUDIGE RESOLUTIES VOOR STERKERE EN GEZONDERE NAGELS

8 EENVOUDIGE RESOLUTIES VOOR STERKERE EN GEZONDERE NAGELS

 waarom maken we niet een paar resoluties om de gezondheid van onze nagels te verbeteren? Of je nu al gezonde nagels hebt of je hebt geprobeerd langere en sterkere nagels te laten groeien, deze resoluties zullen van pas komen. Omdat een krachtige nagelschildering zonder goede verzorging de gezondheid van uw nagels kan aantasten. Ook het hebben van gezonde nagels helpt om je manicure langer te laten duren en voorkomt chippen (zelfs gel manicure zal niet duren als je nagels bros en droog zijn) om nog maar te zwijgen van iets langere nagels betekent dat je nog meer ruimte hebt voor nailart-inspanningen.

In plaats van een lange lijst met resoluties die niemand in de geschiedenis van de mensheid zal kunnen bereiken, bied ik u een lijst van 8 eenvoudige acties die gemakkelijk kunnen worden opgenomen in uw huidige nagelverzorging. Zelfs als je er een paar aan je routine toevoegt, kun je de gezondheid van je nagels aanzienlijk verbeteren.

Klinkt goed? Lees dan verder!

8 resoluties om nu te maken voor gezondere en sterkere nagels:

1. Zorg voor de nagelriemen. Gezonde, zachte nagelriemen (of juist eponychium zijn ) is de sleutel tot gezonde, sterke nagels. Tijdens het hydrateren van de nagelriemen voed je je nagelbed en bevorder je een gezonde nagels. Voor dit doel, adviseer ik ten zeerste om Mavala Nailactan te proberen , - deze behandeling verzacht de nagelriemen en versterkt de nagels tegelijkertijd. Als je  crèmes niet nodig hebt, probeer dan een van deze nagelriemolie . Als gerichte nagelriemverzorging echter geen optie voor u is, kunt u eenvoudig een van deze multitasking handcrèmes gebruiken . Elke keer als je je handcrème aanbrengt, masseer je er wat over de nagelriemen.

Ah en vergeet niet dat het knippen van je nagelriemen een grote no-no is. Een veel veiliger alternatief is om nagelriemen terug te duwen met een behandeling zoals Orly Cutique . Breng het product aan en laat het werken, het is magie, spoel het vervolgens af en knijp voorzichtig alleen de overgebleven opgeheven stukken dode huid om - nijnagels. Knip nooit helemaal rondom de nagelriem, want daardoor wordt de huid rafelig en scheurt, waardoor infecties de kop opsteken.

2. Bestand als een professional. De trends in de vorm van de nagels evolueren voortdurend - van ovaal naar vierkant en terug naar ovaal. Je kunt je nagelvorm zo vaak veranderen als je wilt. Echter, het indienen van uw nagels goed is de sleutel tot het behoud van gezonde vrije rand, die nagels splitsen en breken voorkomt. Nog beter als u een glazen nagelvijl gebruikt , omdat het helpt eventuele schade te verminderen die door het vouwen kan worden veroorzaakt door de vrije rand af te dichten in plaats van het op te vegen.

3. Behandel je nagels als juwelen. Heb je ooit geprobeerd een brief of verzegelde doos te openen met je nagels? Dat deed ik zeker. Het heeft me misschien een paar cent gekost en leerde me een lesje om mijn nagels niet als gereedschap te gebruiken. Zelfs als je je nagels niet meteen breekt, loop je het risico de nagel terug te buigen. Het witte gebied (ook bekend als het stressgebied) zal verzwakken en uiteindelijk breken. Dus doe je best om goed te letten op hoe je nagels gebruikt. Je nagels zijn juwelen, dus behandel ze als zodanig en laat de harde hulpmiddelen het werk doen.

4. Eet goed. Uw dieet speelt een grote rol in alle functies van uw lichaam. De beste voedingsmiddelen voor sterke en gezonde nagels zijn die rijk aan eiwitten en vitamines A, B en E. Zorg er gewoon voor dat u één-twee porties dierlijk eiwit (eieren, rundvlees, vis, gevogelte) en groenten (broccoli, spinazie, wortels) eet en bananen) dagelijks.

Soms is een goede voeding echter niet genoeg, omdat genen ook een grote rol spelen bij het hebben van broze nagels. Als dit het geval is (voor mij is dat zeker zo!), Voeg dan een paar geweldige supplementen toedie biotine en ijzer in je rantsoen bevatten.

5. Krijg manicures. Een wekelijkse manicure (zelfs voor korte nagels) is essentieel om uw nagels gezond te houden. Een goed uitgevoerde, stapsgewijze manicure, of u het thuis of in de salon doet, zal elke nagelkleur er fantastisch doen uitzien. Maar het belangrijkste is dat het de nagelriemen verzorgt, nagels beschermt tegen mogelijke schade en ze versterkt. Hier leest u hoe u manicure thuis kunt doen als een professional.

6. Handschoenen zijn je beste vrienden. Ik weet dat je het weet ... maar om je eraan te herinneren, er is niets dat je handen en nagels kan beschermen tegen agressieve chemicaliën, warm water en aarde dan handschoenen. Dus alstublieft niet dragen ze, laat uw nagels en handen gelukkig zijn!

Trouwens, als je vaak een handdesinfecterend middel gebruikt, raad ik je aan opnieuw te kijken hoe je vecht met bacteriën. Handontsmetters zijn gevuld met zeer agressieve chemicaliën en kunnen meer kwaad dan goed doen. Als u ze vaak gebruikt, kan dit ernstige uitdroging, losse nagels en onregelmatige nagelriemen veroorzaken, met als resultaat dat nagels zwak en broos worden.

7. Vermijd giftige chemicaliën in nagelproducten. Zoveel als ik hou van nagellak, de harde waarheid is dat van nature elke nagellak een mix is ​​van chemicaliën in een fles. We kunnen echter verstandig kiezen en lakken vermijden die zijn geladen met gevaarlijke materialen of giftige chemicaliën . Tegenwoordig bieden de meeste populaire merken alleen 3-free nagellak , sommige zijn 5-gratis en een paar zelfs verplaatst naar 10-vrije formules, zoals Kester Black ! Zorg ervoor dat u altijd de certificeringen controleert bij het kopen van nieuwe nagellak, vooral als u niet bekend bent met het merk.

8. Bevochtig alsof er geen morgen is. Tenzij u last heeft van een extreem droge huid, mag u uw handen niet zo snel bevochtigen als zou moeten. Je nagels zouden echter veel sterker zijn als je dat deed. Bevochtig uw handen met handlotion elke keer dat u uw handen wast. Investeer ook in een rijke, zeer effectieve anti-aging handcrème of -behandeling en breng deze elke avond aan voordat u naar bed gaat.

Bewaar een kleine tube handcrème in uw handtas of op uw bureau om uw handen de hele dag door gehydrateerd te houden, zorg ervoor dat u ook wat over de nagelriemen masseert. Het zal helpen nagelriemen te verzachten en nijnagels te voorkomen. Mijn favoriet op dit moment is Kamill Intensieve hand- en nagelcrème .

Welnu, daar heb je het - 8 eenvoudige acties die je nu kunt nemen die kunnen helpen om de gezondheid en kracht van je nagels aanzienlijk te verbeteren.

Wat is jouw geheim om gezondere en sterkere nagels te laten groeien? Is er iets dat we moeten toevoegen aan de bovenstaande lijst?

Kom op, morsen, delen is zorgzaam!

8 EENVOUDIGE RESOLUTIES VOOR STERKERE EN GEZONDERE NAGELS

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

8 EENVOUDIGE RESOLUTIES VOOR STERKERE EN GEZONDERE NAGELS

8 EENVOUDIGE RESOLUTIES VOOR STERKERE EN GEZONDERE NAGELS