...

30 BESTE KORTE NAGEL NAIL ART ONTWERPEN | MOOIE KORTE NAGEL NAIL ART IDEEEN VOOR ZOMER EN WINTER

30. Geode Stone Nails

Geode Stone Nails - kort nageldesign 30 BESTE KORTE NAGEL NAIL ART ONTWERPEN | MOOIE KORTE NAGEL NAIL ART IDEEEN VOOR ZOMER EN WINTER

.

Via: Souce

Krediet:  thebeautydepartment.com

Deze ziet eruit alsof je kleine stenen hebt voor nagels! Gebruik wit als basis en verdun elke tint in water terwijl je elke tint in gradatie toepast om het geode-steeneffect te creëren. Dat is alles!

.

31. Cross Stitch-manicure

Cross Stitch Manicure - Nail Designs voor korte nagels

.

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Dit innovatieve kruissteekpatroon ziet er heel interessant uit op nagels als een manicure. Om deze manicure te maken, maakt u kleine kruisjes met verschillende kleuren om het als een kruissteek te laten lijken. Blijf dit doen tot je het gewenste ontwerp hebt.

.

32. Mix en match polka dots

Mix en match polka dots - korte nagelontwerpen

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Voor deze look heb je drie kleuren nodig. Zwart, wit en elke felle kleur. Op de foto hebben ze een turquoise tint gebruikt. Verf je nagels afwisselend met deze twee tinten. Maak op de zwarte nagels twee lagen polka dots zoals weergegeven met een pen of een puntentool. Op de turquoise nagel, laat een millimeter of twee staan ​​en bedek de hele nagel met zwart. Uiteindelijk moet slechts een hint van de turkoois gluren.

.

33. Faded Floral

Faded Floral Nail Art voor korte nagels

.

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Als je van kunst en ambacht houdt, is dit misschien perfect voor jou! Verdun twee of drie kleuren met water om de waterverflook te creëren. Maak dan, op een witte ondergrond, ruwe klodders met de verschillende kleuren. Werk af met een toplaag. Het is zo eenvoudig als dat!

.

34. Gingang Accent Nail

Gingham Accent Nail Art-ontwerpen voor korte nagels

.

Via: Souce

Maak gebruik van die tape! Verf een strook tape blauw met een nagellak. Maak dan dunne stroken en plaats ze op een geruite manier zoals getoond. Werk af met een toplaag.

Krediet: thebeautydepartment.com

.

35. Robin's Egg

Krediet: thebeautydepartment.com

Dit is een van de meest elementaire manicures, maar het ziet er erg elegant en mooi uit. Verf eerst je nagels met een turquoise tint. Schilder eroverheen met een toplaag met grote gouden stippen. Als dat eenmaal is gedaan, ziet het eruit als een ei van een roodbaars.

.

36. Blauw verloop

Blue Gradient - Short Nails Design

.

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Verf je nagels wit. Op een oppervlak dat geen vloeistof absorbeert (u kunt plastic of metaal gebruiken), voeg een druppel of twee water toe. Voeg er een druppel blauwe glans aan toe. Meng het met een borstel en breng het over het grootste deel van de nagel aan, laat een paar centimeters in de buurt van de nagelriem. Voeg nu een druppel water toe aan twee druppels nagellak en breng het in gradatie aan. Doe dit opnieuw met drie of vier druppels nagellak. Breng tenslotte de nagellak rechtstreeks op de tips aan en laat jezelf een blauw vervlochten nagelkunst maken!

.

37. Black-out

Black Out Nail Design voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN 

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Een absolute favoriet van mij, deze volledig zwarte nagelkunst maakt gebruik van mat en glanzend. Alles met zwart is een totale winnaar voor mij. Er is iets met zwart dat kracht en zelfvertrouwen uitstraalt. Dus speel rond met een zwarte lak en een matte toplaag!

.

38. Dromenvanger

Dreamcatcher Manicure - Kort nagelsontwerp

.

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Deze vereist dat je een beetje geslepen bent. Verf al je nagels, behalve de accentnagel, een kleur van maagdenpalm. Verf de accentnagel lichtbruin. Plak een beetje kant op de accentnagel zoals afgebeeld en ga eromheen met een zwarte draad. Bevestig meer touw aan de onderkant en gebruik pastelkleuren om de dromenvanger mee te decoreren. Gelukkig dromen!

.

39. Once In A Blue Moon Kort nageldesign voor beginners

Once In A Blue Moon - Korte Nail Art

.

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Met marineblauwe en zilveren nagellaken maakt u deze blauwe manicure met behulp van papieren versterkingsstickers. Dit is eenvoudig en vereist niet veel tools. Een goede plek om te beginnen voor beginners die willen experimenteren met nail art.

.

40. Alles dat schittert is goud

All That Glitters Is Gold - Easy Nail Design voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN 

 

Via: Souce

Krediet: thebeautydepartment.com

Ik weet dat goud soms als plakkerig kan worden gezien, maar deze tutorial zorgt ervoor dat je gouden nagels er allesbehalve plakkerig uitzien! Begin met het schilderen van al je nagels in een saaie gouden tint. Gebruik vervolgens een gouden glitterpolish om de accentnagel te schilderen. Met een helderder goud schilder je de rest van de nagels diagonaal met behulp van een tape. Zo simpel is het!

Hier zijn wat meer leuke nagelontwerpen voor korte nagels die je zullen inspireren!

.

41. Esthetisch verkeerd afgestemd

Esthetisch Mismatched - Leuke nagelontwerpen voor korte nagels

.

Via: Souce

Credit: http://thebeautydepartment.com/2011/08/mismatched/

Deze schattige en esthetische manicure is gemaakt met overwegend pastelkleuren. Het gaat tegenwoordig allemaal om de pastelkleuren en nail art is geen uitzondering. Deze manicure vereist nagelafbijtmiddelen en puntentools. Met behulp hiervan kunt u strepen en het bloemmotief op de accentvinger maken, zoals weergegeven. Werk de andere twee af met een glitter-toplaag. Het ziet er ingewikkeld uit, maar het is in feite vrij eenvoudig!

.

42. Roze Gl'Amore

Pink Gl'Amore - Eenvoudige Nail Art voor korte nagels

.

Via: Souce

Krediet: inkyournail.com

Deze glamroze en zwarte nagels zien er misschien moeilijk uit, maar zijn vrij eenvoudig. Het gebruik van dubbele kleuren en de metalen studs maken het er chique uitzien. Het enige wat je hoeft te doen is je nagels met perzik en zwart schilderen, zoals in de afbeelding wordt getoond. Versier ze met behulp van een nagelstriper en goudkleurige stickers.

.

43. Gespikkeld uit

Speckled Out Nail Designs voor korte nagels

.

Via: Souce

Krediet:  inkyournail.com

Deze zwart-witte stippen zijn zo esthetisch en leuk! Dit is misschien niet de beste optie voor een professionele omgeving, maar als uw werkplek creatief is, ga ervoor! Verf je nagels met zwart en wit (op alternatieve nagels). Gebruik de tegenovergestelde kleuren om kleine stipjes te maken, en daar ga je!

.

44. Whoopsy Daisy

Whoopsy Daisy Designs voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN

 

Via: Souce

Krediet: inkyournail.com

Deze nailart is perfect voor de lente en de zomer! Je hebt iets nodig om kleine stippen mee te maken. U kunt een pen of een puntentool gebruiken om dit resultaat te krijgen. Maak vijf punten zodat ze verbinding maken. Maak het daarna af met een gele stip in het midden.

.

45. Third Time's A Charm

Third Time's A Charm Nail Idea voor korte nagels

.

Via: Souce

Krediet: inkyournail.com

Je hebt waarschijnlijk twee nagelkleuren geprobeerd, maar heb je er drie geprobeerd? Ga je gang en probeer het! Alles wat je voor deze look hoeft te doen, is strepen maken met elke kleur in een andere volgorde. Zo simpel is het! Probeer kleuren uit een kleurenpalet te kiezen. Het zijn de kleuren die elkaar goed aanvullen.

.

46. ​​Blackheart

Blackheart - Cool Nail Designs voor korte nagels

.

Via: Souce

Dit is waarschijnlijk een blikvanger voor iemand die van donkere kleuren houdt. Ik lach schaapachtig terwijl ik dit schrijf omdat ik een sukkel ben voor alles zwart-wit of donker. Schilder een paar nagels grijs, en dan voor de overblijvende nagels, doe een chevronpunt en teken een hart. U kunt hiervoor een nagelpen of een nagelstripper gebruiken. Je kunt de combinatie desgewenst wijzigen. Gaat helemaal grijs en een nagel met hartaccent zou er net zo mooi uitzien!

.

47. Japanse kersenbloesems

Japanese Cherry Blossoms - Simple Nailart Designs voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN

Via: Souce

Krediet: instagram.com

Japanse kersenbloesems zijn een prachtig gezicht. Alles over hen zegt 'schoonheid' en 'elegantie'. Het gebeurt gewoon zo dat deze schoonheden niet zo moeilijk zijn om op je nagels te schilderen! Behalve de accentnagel, schilder je je nagels anjerroze. Gebruik wit als basis voor de accentnagel en gebruik een nagelstrip- en puntentool om het uiterlijk te creëren zoals in de afbeelding wordt weergegeven.

.

48. Ombre en glitter

Ombre en glitter - leuke korte nagelontwerpen

.

Afbeelding: Instagram

Waarom kiezen voor Ombre of Glitter als je het beste van beide werelden kunt hebben? Dat klopt, Ombre en Glitter in één manicure. Maak eerst het ombre-effect door de kleuren op de nagel met een make-upspons te deppen, behalve de accentnagel. Schilder de accentnagel in een dikke zilveren glitterlak en verzegel de andere nagels met een lichte glittertop.

.

49. Zwart en rood verloop

Zwart en rood gradiënt nagels ontwerp voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Donker en verleidelijk, deze manicure is perfect voor Halloween (of elke dag, als dat is wat je wilt!) Maak een ombre-effect met deze twee kleuren op je nagels. Om het langer te laten duren, verzegel het met een toplaag.

.

50. Vintage rozen

Vintage rozen nail art voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Laten we teruggaan naar de vintage dagen zullen we? Nou, meer zoals de vintage retro-dagen, want we hebben polka dots in deze manicure. Deze nailart ziet er zo mooi uit en alle kleuren werken zo goed samen! Maak monochrome stippen over de hele nagel en voeg een rode rozenpunt toe. Voor een extra 'oomph'-factor, eindig met een matte toplaag.

.

51. Watermeloen Nail Art voor korte nagels

Watermeloen Nail Art voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN 

 

Afbeelding: Instagram

Yum! Zorgt deze manicure ervoor dat je niet in een plas wilt plonzen en een koude watermeloen wilt pakken? Je kunt ook tape of een nagelstriper gebruiken voor de driehoekige watermeloenstukken. Gebruik voor de accentnagel een dieprode kleur voor de basis en een lichtere kleur om de lijnen van de watermeloen te creëren.

.

52. Frozen Treat

Frozen Treat Nail Design voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Ik weet dat deze er smakelijk uitzien, maar bijt je nagels niet! Je hebt een nagelstripper en een vaste hand nodig om deze look te creëren. Het vergt wat geduld, maar de laatste blik is het waard! Kies kleuren die smaken van ijs weerspiegelen. Volg het ontwerp op de afbeelding en ik weet zeker dat je jezelf een aantal heerlijk uitziende nagels zult hebben!

.

53. Wilde bloemen

Wild Flowers Nail Art voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Ik ben dol op deze manicure omdat het lijkt alsof je er wat tijd aan hebt besteed, maar het is in feite vrij eenvoudig! Na het schilderen van je nagels een pastelblauwe tint, maak je stengels met een groene glans en kleine lijnen langs de groene lijnen om bloemen in verschillende tinten roze en paars te maken.

.

54. Duistere fantasie

Dark Fantasy Nail Design voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Zeemeermin of drakenschalen? Jij beslist. Laat je fantasie de vrije loop. Als je net als ik geniet van alles wat een hoge fantasie is, of het nu gaat om lezen of kijken, ik weet dat dit je zal intrigeren. U zult een stencil moeten vinden die u zal helpen het ontwerp te bereiken dat u in de afbeelding ziet.

.

55. Klassieke Franse manicure

Klassieke Franse manicure voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN

 

Afbeelding: Instagram

Moet ik nog iets zeggen? Dit is de klassieke go-to wanneer je niet kunt bedenken wat je moet doen. Het is geschikt voor alle gelegenheden en is neutraal. Wie zegt dat je een Franse manicure met korte nagels niet kunt doen? Zie je hoe mooi het eruit ziet? Als je meer overtuigingskracht nodig hebt, daar ga je!

[Lees: Hoe doe je Franse manicure thuis? ]

.

56. Retro wit roze en goud

Retro witte roze en gouden manicure voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

De kleurencombinatie van deze manicure is glamoureus! Maak voor deze look strepen van wit en een roze driehoek erover op sommige nagels. Schilder de rest van de nagels met een gouden glitterpolish, zoals afgebeeld. Het is eenvoudig genoeg en vereist geen speciaal gereedschap.

.

57. Franse toast

French Toast Nail Design voor korte nagels

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN 

 

Afbeelding: Instagram

Deze is een draai aan een Franse manicure met stippen. Het enige dat je nodig hebt, is iets om de stippen te creëren! Maak op een bruine basis twee kleine driehoeken met zwarte glans zoals te zien in de afbeelding en maak de polkadots. Zo simpel is het!

.

58. Kerkhof

Graveyard Nail Art Design voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Deze is een geweldige manicure voor Halloween! Je hebt witte en zwarte nagellaken nodig, beide in mat. Begin met een zwarte basis en dep op de witte lak met een spons om een ​​neveleffect te creëren. Verf op de details zoals op de afbeelding te zien is met een nagelstripper en je bent klaar om dat Halloweenfeest te vieren, of je hebt je eigen persoonlijke feestje thuis!

.

59. Crimson Love Nail Art voor korte nagels

Crimson Love Nail Art voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Spring in deze dieprode manicure door een matte karmozijnrode tint op een naakte basis te gebruiken. Verf de ring-, duim- en pinkvingers volledig. Teken met behulp van een nagelstripper twee precieze harten zoals die in de bovenstaande afbeelding. Daar ga je!

.

60. World Beyond

World Beyond Nail Art voor korte nagels

.

Afbeelding: Instagram

Is deze manicure van het sterrenstelsel niet van deze wereld? Het is niet zo moeilijk als het lijkt te zijn. Je hoeft alleen maar deppen op blauwe, roze en paarse nagellaken op een zwarte basis met een make-up spons. Maak vervolgens de stippen en kleine sterren zoals weergegeven in de afbeelding. Afdichting met een glitter-toplaag.

.

Dus, hier zijn jullie, 60 eenvoudige korte tutorials over nailart-ontwerpen voor beginners thuis. Of je nu korte nagels of lange nagels hebt, als je houdt van nail art, ga je gang en doe het toch!

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP