...

15 BESTE CASIO-HORLOGES VOOR DAMES  | POPULAIRSTE EN MEEST VERKOCHTE CASIO HORLOGES VOOR VROUWEN

Horloges – we houden allemaal van ze, nietwaar? Ze zorgen voor doordachte geschenken en verzamelobjecten. Maar van wat er in de loop van de tijd is gebeurd. Het draait allemaal om de tag die erbij komt; het is minder een horloge en meer een weerspiegeling van iemands persoonlijke stijl en smaak. Geen wonder dat de meeste horlogeliefhebbers alleen met de beste merken willen pronken. Ze leggen elk mogelijk ontwerp vast dat ze kunnen toevoegen aan de collectie.

Laten we het dus hebben over een merk dat nu voor altijd bestaat en eeuwig in zijn geheel. Casio! Ja, dit merk staat ook synoniem voor luxe horloges.

Dit is uw kans om erachter te komen wat het merk te bieden heeft in zijn collectie.

Top 15 Casio horloges voor dames 

1. Sheen analoog zilveren horloge

15 BESTE CASIO-HORLOGES VOOR DAMES  | POPULAIRSTE EN MEEST VERKOCHTE CASIO HORLOGES VOOR VROUWEN

blank

blank

Een beetje glans doet niemand pijn en ook niet veel. ‘Sheen’ is een van de best verkochte horloges aller tijden van Casio, en het verbaast ons niet dat dit zo is. Een uurwerk dat feest en vurigheid als geen ander schreeuwt. Het past bij onze traditionele Indiase kleding en zal er net zo goed uitzien met westerse slijtage. U kunt deze accessoires altijd aankleden om stijlafspraken te maken. Hoe dan ook, het is een stuk dat je aan je verzameling moet toevoegen.

 • Kostuums – Kleine en grote polsen

 

2. Swarovski en roze bezaaid bezel horloge

15 BESTE CASIO-HORLOGES VOOR DAMES  | POPULAIRSTE EN MEEST VERKOCHTE CASIO HORLOGES VOOR VROUWEN

Roze, sprankelend, diamanten en alles waar wij (vrouwen) van houden is hier. De met strass bezaaide ring, de swarovski kristallen wijzerplaat, is waterbestendig en een totale knaller. Nog een meesterwerk uit de glanscollectie. Het is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het komt met een voorziening om datum, uur en minuut weer te geven. Anders en oogverblindend is wat je nodig hebt.

 • Kostuums – Kleine en grote polsen

 

3. Enticer analoog zwart horloge

Een moeiteloze dagelijkse essential die past bij elke kleding en elke gelegenheid. De combinatie van een zwarte wijzerplaat met roestvrij staal geeft het een chique afwerking. Als je iemand bent die graag je horloge aan je linkerkant draagt, ziet dit er nog beter uit.

 • Kostuums – Kleine polsen

 

4. Rood lederen analoog horloge

15 BESTE CASIO-HORLOGES VOOR DAMES  | POPULAIRSTE EN MEEST VERKOCHTE CASIO HORLOGES VOOR VROUWEN

Rood laat je nooit in de steek, en gekleurde horloges springen eruit als geen ander. Een analoog horloge dat dag, minuten en uur in goud gecoate indexen op een witte achtergrond van de wijzerplaat aangeeft, maakt het interessant. De strass versierde bezel combineert de hele look samen.

 • Kostuums – Grote polsen

 

5. Goud analoog horloge

Dit ongebruikelijke ontwerp is tot in de perfectie gemaakt en de finesse is echt weergaloos. De ingewikkelde detaillering van de genummerde indexen zoals de dag, het uur en de minuut versterkt de esthetiek. De kleine stipjes witte stenen en de verfraaide wijzerplaat ronden dit af tot een perfecte honderd.

 • Pakken – elke polsmaat

 

6. Zilver en roségoud horloge

15 BESTE CASIO-HORLOGES VOOR DAMES  | POPULAIRSTE EN MEEST VERKOCHTE CASIO HORLOGES VOOR VROUWEN

 

blank

blank

Rose gouden wijzerplaat met blauwe en stenen versieringen is een uitdovende combinatie van alle goede dingen in één. De strass-bezel vormt een aanvulling op het uiterlijk zonder dat het lijkt alsof het overdreven is. De zilveren ketting in armbandstijl en de roségouden combinatie is opvallend anders, maar in de juiste verhoudingen. Als ongewone keuzes jouw ding zijn, zou dit degene kunnen zijn waar je op wachtte!

 • Pakken – elke polsmaat

 

7. Baby-G met zwarte wijzerplaat

Globetrotter? Hou van reizen? Altijd scherp? Je moet dit bekijken. Stevig, robuust en stijlvol – alles voor een vrouw die veel onderweg is. Bovendien is de digitale en analoge combinatie met de harsband zowel functioneel als comfortabel. Het is ook schokbestendig, wat vrij duidelijk is uit de naam, maar het is het vermelden waard. Horloges zoals deze zijn waar voor uw geld en gaan lang mee. Je moet een van deze baby’s halen.

 • Kostuums – Grote polsen

 

8. Wit roestvrij staal analoog horloge

15 BESTE CASIO-HORLOGES VOOR DAMES  | POPULAIRSTE EN MEEST VERKOCHTE CASIO HORLOGES VOOR VROUWEN

 

blank

blank

Een totaal damesachtig voor iedereen met een vrouwelijke keuze. Zilver, sprankelend en slank, een wonder uit het huis van Casio. De witte wijzerplaat zorgt voor een prachtig canvas met kleine details. De zwarte markeringen voor nummering, voorziening voor het weergeven van de datum, de keienstenen en koolzuurhoudende bezel passen bij zowel Indiase als westerse outfits. Zorgt ook voor een doordacht geschenk.

 • Pakken – elke polsmaat

 

9. Rechthoekig zilver analoog horloge

Heeft u een klein budget maar zoekt u iets dat mooi en waardevol is? Hier is iets voor jou. Een roestvrijvoorbeelden zilveren horloge met rechthoekige wijzerplaten is klassiek, tijdloos en zal nooit uit de mode raken. Sport dit met een eenvoudige saree, chique kurta of op je dagelijkse kleding; het ziet er bij elk net zo apart en goed uit. Zeker een betaalbare en stijlvolle toevoeging aan uw collectie.

 • Kostuums – Kleine polsen

 

10. Bezel in zilver en steen

 

blank

blank

Geen keuze tussen formeel en casual horloge? Op zoek naar iets stijlvols en toch elegant? Chique en functioneel? Betaalbaar en stijlvol? Hier is iets dat met recht al die vakjes onder vele andere zal aanvinken. De roestvrijvoorbeelden zilveren armband is een knaller en combineert deze met een witte wijzerplaat met stenen versieringen overal, maar toch in evenwicht brengende zonder dat deze er chic uitziet. Zo’n horloge moet deel uitmaken van de collectie van elk meisje.

 • Pakken – Polsen

 

11. Bedrukte riem Baby-G

Een stijlvolle en funky variant op de G-shock-variant. Elk horloge in dit ontwerp is anders in zijn manier en laat me je vertellen, kiezen uit deze talloze opties is niet eenvoudig. Zoals ze zeggen, het bewijs zit in de pudding en de nieuwheid van merken als Casio staat bekend om de kleine details. Om te beginnen voegt de harsband met gedrukte lijnen het vrouwelijke element toe en de roze indexen zullen je hart stelen dat niemand anders ooit zal doen.

 • Kostuums – Grote polsen

 

12. Zwart en blauw analoog / digitaal horloge

 

blank

blank

Ben je een fan van analoge horloges maar kun je ook niet genoeg van digitale horloges hebben? Iets robuusts en met een vleugje stijl nodig? Het is een redelijke verwachting als je er geld in investeert. Hier is een horloge dat past bij ons als wij junkies kijken. Een mix van stijlvol en functioneel, praktisch en chic, analoog en digitaal. De rubberen wijzerplaat is robuust en schokbestendig, de harsband is duurzaam en duurzaam, plus het is waterbestendig. De tinten van blauw naar de zwarte achtergrond brengen het feministische quotiënt. Ben je er al niet dol op? Ik weet het, ik weet het!

 • Kostuums – Grote pols. Het past ook bij kleine polsen omdat het vrouwelijk is.

 

13. Enticer Gold Watch

Wil je je broer of zus, schoonmoeder of iemand anders cadeau doen? Kan niet lijken te beslissen wat een goed idee zou kunnen zijn? Voor beginners brengt een horloge eeuwige liefde over. Slank, stijlvol en elegant is iets waar de meeste vrouwen van houden, en hier kun je niet mis gaan. Het monochrome gouden horloge met een lederen band, ronde wijzerplaat met maand-, datum- en minuteninstelling rondt het af tot een functioneel en stijlvol stuk.

 

 

14. Unisex digitaal horloge

 

blank

blank

Ben je een buitenmens? Draai je liever even naar je pols om je telefoon te pakken? Hier is een generiek, unisexueel en stevig stuk dat deel zou moeten uitmaken van je verzameling. Het is duurzaam, betaalbaar en wordt geleverd met weinig of geen TLC dan ook. Nog iets om je zorgen over te maken. Wat zeg je?

 

 

15. Multifunctioneel horloge met witte glans

Een monochroom wit horloge met een beetje sprankeling en voldoende elegantie? Wat is er niet leuk aan? Ik vind zelfs dat we allemaal zo’n stuk moeten bezitten. Het past bij elke outfit en kan worden gebruikt voor het blokkeren van kleuren of als een bijpassend accessoire. Nog een stuk uit de ‘Sheen’-collectie dat mijn aandacht trok en dat elk beetje waard is en elke stuiver die je zou investeren.

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Horloges Van Alle Merken

blank

blank