...

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS – BESTE VOEDSEL VOOR GEZONDE NAGELS

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS - BESTE VOEDSEL VOOR GEZONDE NAGELS

GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP AMAZON

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS - BESTE VOEDSEL VOOR GEZONDE NAGELS

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS - BESTE VOEDSEL VOOR GEZONDE NAGELS

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS

Er is zeker waarheid aan het gezegde: "Je bent wat je eet" . We willen allemaal mooie sterke nagels en nagelversterkers kunnen maar zo veel helpen. Dus je moet echt proberen om zoveel mogelijk vitaminen en voedingsstoffen binnen te krijgen in het voedsel dat je eet, vooral als het kweken van je nagels een moeilijke taak lijkt. Het eten van het juiste voedsel kan je nagels sterker en gezonder maken, natuurlijk, in een mum van tijd!

10 superfoods die je nagels sterker en sneller maken:

1. Melk

Melk bevat veel calcium dat je nagels versterkt en helpt om ze sneller te laten groeien. Probeer te streven naar ten minste één glas per dag. Een tekort aan calcium in het lichaam kan ervoor zorgen dat je nagels droog en broos worden.

2 eieren

Het is een bekend feit dat op eiwitten gebaseerd voedsel essentieel is voor de algehele gezondheid van je nagels. Dit komt omdat je nagels bestaan ​​uit keratine (een soort eiwit). Door voedsel met veel eiwitten te eten, voorziet u uw lichaam van de bouwstenen om gezonde en sterke nagels te laten groeien. Eieren hebben bijvoorbeeld een hoog eiwitgehalte. Gekookt, gepocheerd, roerei of gefrituurd ... hoe je ze ook leuk vindt, twee wordt dagelijks aanbevolen voor gezonde nagels.

3. Pompoenpitten

Pompoenpitten zijn een heerlijk voedsel voor je nagels (evenals je hart, gewicht, haar en huid). Pompoenpitten bevatten een scala aan voedingsstoffen, waaronder zink, eiwitten en vezels, ze zijn rijk aan vitamine E en zijn alkalisch vormend - wat betekent dat ze ontstekingen in het lichaam bestrijden. Eet alleen of neem deel aan je eigen rauwe proefmix en je bent snel op weg naar gezonde nagels.

4. Broccoli

Deze kleine groene bomen zitten vol met ijzer, een ander essentieel onderdeel voor sterke, gezonde nagels. Gebrek aan ijzer kan ervoor zorgen dat nagels met randen groeien in plaats van een glad oppervlak.

5. Wortelen

Het regelmatig eten van wortels, of het nu rauw, gekookt of in sapvorm is, kan het uiterlijk van je nagels verbeteren. Wortelen bevatten veel vitamine A en voorkomen dat nagels dof en droog worden. Eén dagelijks serveren is alles wat nodig is om je nagels langer en sterker te laten worden.

6. Bonen

Bonen zijn een goede bron van biotine, een soort vitamine B dat voorkomt dat nagels breken en essentieel is voor de algehele gezondheid van de nagels. Zelfs een mild tekort aan biotine kan uitdroging van de nagels en langzame nagelgroei veroorzaken. Gebrek aan biotine in uw dieet kan er ook voor zorgen dat uw nagels vrij donker van kleur worden.

7. Zoete aardappel

Zoete aardappelen zitten vol met het antioxidant bèta-caroteen, dat het lichaam omzet in vitamine A. Vitamine A is essentieel voor de celgroei, die op zijn beurt de gezondheid van de nagels ondersteunt. Een gebrek aan vitamine A is een andere bijdrage aan droge en broze nagels. Zoete aardappelen helpen je immuniteit te versterken en bevorderen gezondere, sterkere nagels.

8. Tomaten

Tomaten bevatten grote hoeveelheden lycopeen en biotine, wat kan helpen om je nagels sterker en sneller te laten worden en ze tegelijkertijd een mooie natuurlijke glans te geven. Tomaten zitten volgepropt vol met vitamine C (zelfs meer dan een sinaasappel heeft) en vitamine A. Bij tomaten is rauw het beste, omdat bij het koken het vitamine C-gehalte kan worden vernietigd. Dus als het sterkere nagels zijn die je zoekt, zijn tomaten je go-to-food.

9. Bananen

Bananen zitten vol met kalium, mineraal silica - waarvan wordt gedacht dat het de look van je nagels en zink verbetert - waardoor je nagels worden versterkt. Bananen bevatten ook vitamine B6, die ook bijdraagt ​​aan gezondheidsnagels.

10. Avocado's

Avocado's zijn rijk aan vitamine A, D, E, plus ze zijn ook een geweldige bron van antioxidanten en bevatten biotine, wat helpt bij het voorkomen van een droge huid, broos haar en nagels.

Zien? Je kunt letterlijk je weg naar sterkere nagels eten!

Voeg jij al deze superfoods toe aan je volgende boodschappenlijstje? Kent u andere voedingsmiddelen die bijdragen aan de gezondheid van nagels? Ik heb gehoord dat paranoten, zalm, spinazie en kokosolie ook wonderen verrichten.

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS

 -  - ALLES VOOR JE NAGELS VIND JE OP AMAZON -

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS - BESTE VOEDSEL VOOR GEZONDE NAGELS

10 VOEDINGSMIDDELEN VOOR VERBAZINGWEKKEND STERKE NAGELS - BESTE VOEDSEL VOOR GEZONDE NAGELS