Nagellakken, net als andere cosmetica, trend met seizoen en brengen onze stijlvolle best. In de zomers worden altijd levendigere tinten weergegeven, met heldere en pastelachtige tinten bovenaan de lijst. Kom de geliefde winters, diepe, feestelijke kleuren naar boven en, niet te vergeten, de mooie metallic en met juwelen getinte nagellakken die precies de juiste hoeveelheid schittering toevoegen om de vieringen die het seizoen brengt te bevestigen. Als je deze winter de juiste hoeveelheid pit aan je nagels wilt toevoegen, dan is dit de route die je moet volgen. Presenterend 10 prachtige nagellak kleuren die je dit seizoen moet proberen.

1. Licht goud

Het lijkt erop dat Midas net die saaie fles nagellak heeft aangeraakt! Goud is populair deze winter. Licht, helder goud met een vleugje glans is warm dit seizoen. Totaal glamoureus en toch subtiel genoeg om elke dag gedragen te worden. Dat is toch een goede deal, nietwaar?

2. Oxblood

Oxblood domineert de modewereld dit seizoen. De beste manier om het toe te voegen aan je schema van dingen is nagellak. Het is cool, chic, trendy en toch super elegant. Voeg wat drama toe aan je leven met deze vampachtige tint. En wie zegt dat je het overdag niet kunt dragen?

3. Ruby

Fotocredit: www.shutterstock.com

Fotocredit: www.shutterstock.com

Als oxbloed te dramatisch lijkt, kun je de rode route nemen. Het is klassiek en ook een favoriet van alle tijden. Deze winter draagt ​​de robijnrode tint bij aan het vorstelijke thema en de feestelijke geest van Kerstmis en Nieuwjaar.

 4. Gunmetal grijs

Je kunt zoveel proberen als je wilt, maar de winters kunnen nooit aan de grijzen ontsnappen. En wanneer grijs in deze verbazingwekkende bronskleur komt, wil je geen nee zeggen. Het is cool en edgy, maar toch uiterst gracieus. Je kunt het het hele seizoen door dragen, of je nu op het werk of een feest bent.

5. Pruim

Pruim is een andere trending kleur dit seizoen. Het past perfect in het vorstelijke thema. Het maakt niet uit of je het gebruikt in diepe en ondoorzichtige tonen, of in een metalen structuur, het voegt zeker de juiste hoeveelheid glamfactor toe die je nodig hebt.

6. Groen

Fotocredit: www.shutterstock.com

.

Fotocredit: www.shutterstock.com

Groen is geweldig. Niet je eerste keuze nagellak, maar het is echt cool dit seizoen. Matte, metallic, glitter of mix alles - hoe je het ook gebruikt, het zal deze winter zeker het beste uit je nagels halen. Goud en groen - pure decadentie!

7. Vermiljoen

Oranje was in de zomer trending, en om de woede naar voren te brengen, zal het in de winter rondhangen in een roodoranje tint. Vermiljoen is een perfecte keuze als je van heldere, ploffende kleuren houdt. Er is altijd wel iets voor iedereen, en dit is een goede keuze als diep en donker niet jouw ding is.

8. Midnight Blue

Ga mysterieus, rijk. Met deze geweldige tint middernachtblauw, ben je er zeker van dat je de winters laat rocken. Het is ook een geweldig alternatief voor de nogal gedateerde basis zwarte kleur.

9. Taupe

Fotocredit: www.shutterstock.com

.

Fotocredit: www.shutterstock.com

En dan, voor degenen die van hun naakten en neutrale kleuren houden, is er ook iets voor jou. Taupe maakt de rondes en raad eens, het is zo heet als heet kan worden. Het is de perfecte balans tussen donker en licht, en je zult er zeker van gaan houden.

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

blank

blank