...

TRENDY KAPSELS HAARSTIJLEN VOOR KINDEREN

3788-Top-13-Trendy-Kapsels-For-Kids

Leuke en slimme kapsels voor schoolgaande meisjes zijn tegenwoordig een nieuwe trend. Als je dochter een schoolfunctie moet bijwonen of als je haar op school elke dag een trendy kapsel wilt geven, dan kan het heel leuk en mooi zijn omdat er verschillende kapsels zijn die je kunt proberen.

Je hoeft alleen in gedachten te houden dat je, omdat het voor school is, niet overboord kunt gaan met stijl.

Hier hebben we gekozen voor de top dertien schoolgaande meisjes lange haarstijlen die regelmatig of incidenteel gedragen kunnen worden als je denkt dat dit past bij het decorum van je dochter. Kijk eens.

1. Mooi vastgemaakt haar:

1.Pretty-gepind-Hair

Afbeelding: Shutterstock

Probeer dit mooie, zijdelings vastgezette haar uit voor je dochter en zie de flits van geluk op haar gezicht. Gebruik een paar kleine clips om het haar stevig op te steken. Het reinigen van de scheiding van de haarscheiding, hoe beter voor deze kapsel.

2. Knot By knot Kapsel:

2.Knot-door-knoop-kapsel

Afbeelding: Shutterstock

Als u een schoon en toch modieus kapsel voor uw kind wilt, probeer dan deze uit.

3. Gevlochten kapsel opzij:

3.Braided-Side-Parted-Hairstyle

Afbeelding: Getty

Probeer dit kapsel uit. Doe een dunne vlecht en gebruik een paar bloemenclips aan de bovenkant om het haar in kleine delen te binden. Laat de rest van het haar recht en lang liggen.

4. Langszij lange zijden:

4.-Side-Parted-Long-Lagen

Afbeelding: Getty

Lagen en scheiding van de zijkanten zien er goed uit voor elk meisje van elke leeftijd. Je kunt het haar aan de achterkant vastbinden als lang los haar op school niet is toegestaan.

5. Floral Chignon van een klein meisje:

5.Little-Girl's-Floral-Chignon

Afbeelding: Getty

Deze gedraaide bloemenknot is een leuk ding om te doen als je een stijlvolle en stijlvolle haarstijl voor je kind wilt. Het enige dat je nodig hebt, is een kleine clip voor de normale dagen, terwijl je een modieuze bloemclip kunt gebruiken als je het voor een functie doet.

6. Gevlochten paardenstaart:

6.Braided-Pony-Tail

Afbeelding: Shutterstock

Dit is een heel gemakkelijk te doen kapsel. Doe een halverwege opgetrokken paardenstaart die een deel van het haar aan één kant laat en bind het vast. Maak bij het buitengesloten gedeelte een vlecht van een halve lengte en knoop vervolgens een elastiek vast. Gebruik het niet-gevlochten gedeelte om de paardenstaart op een manier om te binden.

7. Triple Braid en een lange pony kapsel:

7.Triple-Braid-and-a-Long-Pony-Hairstyle

Afbeelding: Shutterstock

Een gemakkelijk te doen en sport kapsel met drievoudige vlechten gemaakt van een top gebonden pony.

8. Leuke gevlochten kapsel:

8.Cute-Gevlochten-Hairstyle

Afbeelding: Getty

Een gemakkelijk te doen kapsel, dat kan worden gedaan met een beetje tijd in de hand.

9. Top Franse gevlochten paardenstaart:

9.Top-Frans-Gevlochten-Pony-Tail

Afbeelding: Shutterstock

Een geweldig kapsel, dat zo volledig uniek is.

10. Een lange pony:

10.Een-lange pony

Afbeelding: Getty

Het verhaal van de lange pony past heel goed bij een schooluniform. Geef deze keer enkele grote krullen en zie het verschil.
Hier is een tutorial met wat meer warme ontwerpen voor school-hairstyling!

11: Half Up Easy Hairstyles For Kids

1.Half-up-easy-kapsels-for-kids

Dit is een perfecte optie voor de casual kapsels voor kinderen als je het haar van je dochter wilt laten zitten. Het enige wat u hoeft te doen is om een ​​centimeter haar vanaf elke kant van het hoofd te nemen en het aan de achterkant vast te zetten met een haarstropdas of haarspelden. Om dit eenvoudige kapsel aan te kleden, is alles wat nodig is krullen. Krul het onderste deel van het haar met een krultang of bij voorkeur rollers. Deze stijl ziet er niet alleen netjes en formeel uit, maar helpt ook om het haar van je haar weg te houden, waardoor het geheel er netjes uitziet.

12. Vlechten:

2.Braids

Dit is een klassieke formele kleine meiden formele kapsels en is geschikt voor elke leeftijd en elke gelegenheid. Er zijn veel verschillende soorten vlechten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de lengte van het haar van uw dochter. Dit kapsel is vrij praktisch en gemakkelijk omdat het niet te veel tijd kost om een ​​vlecht te maken; zelfs een eenvoudige vlecht ziet er mooi uit en blijft lang zitten. Ook is een vlecht perfect voor de dag waarop je de gelegenheid hebt om bij te wonen, maar je hebt niet de tijd om het haar van je kind te wassen, want een vlecht is gemakkelijker te doen en beter voor haar dat nog geen dag is gewassen .

Je kunt het gemakkelijk accessorize met linten of fancy haarbanden. Of het nu gaat om een ​​eenvoudige drie-sectie of een uitdagende Franse vlecht, dit kapsel is iets waar je zelden fout mee kunt gaan.

Omdat er zoveel verschillende soorten vlechten zijn die je kunt doen, geven we je hier een aantal opties.

13. Gedeeltelijk op kapsel voor krullend haar

3. Gedeeltelijke-up-kapsel-for-curly-hair

Dit kapsel is perfect als je dochter gezegend is met natuurlijke krullen. Hoewel dit het beste is bij lang haar, kan het ook worden aangepast om te werken met haar van medium of schouderlengte. Om dit kapsel te bereiken, moet je haar vanaf de bovenkant en de bovenkant van beide oren vegen en ze rond de schedel naar de kruin van het hoofd brengen. De drie delen moeten elkaar ontmoeten in het midden van het kruingebied, waar ze worden vastgezet in een eenvoudige verdraaide knoop. Het haar onder deze bovenste delen laat men losjes vallen en fuseren met haar in de rug en in de nek. Door de aanwezigheid van krullen geeft dit kapsel een illusie van een zeer mooie paardenstaart.

14. Formeel kapsel voor jonge jongens

Jonge jongens hebben niet te veel opties om hun haar te veranderen voor formele gelegenheden. Als je jongen zijn haar meestal in een stekelige stijl draagt, kun je een gladder, meer gepolijst effect krijgen door het te dragen.

Het licht vegende kapsel met scheiding aan één kant en uniforme lengte haar is ook bekend als het klassieke kapsel van de schooljongen. Het haar is aan één kant gekamd, dit ziet er geweldig uit bij speciale en formele gelegenheden.
Een andere variant van dit kapsel kan worden bereikt als de jongen een kapsel heeft waarin het haar wordt bijgesneden met slechts een snuifje langer aan de bovenkant dan aan de zijkanten. Het haar op de bovenkant is diagonaal over zijn hoofd gekamd en vormt de dynamische pony en geeft hem een ​​subtiele, stijlvolle uitstraling.

Bij het werken aan formele kapsels voor kinderen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het formele kapsel niet te wild is, maar tegelijkertijd de blik van uw kind verbetert in plaats van hem / haar er flauw uit te laten zien. Er zijn veel opties als het gaat om leuke en trendy formele kapsels voor kinderen, maar men moet voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat het kind er aan het eind van de dag uitziet als zijn eigen leeftijd.