...

TECHNIEKEN VOOR MOOIE WIMPERS

TECHNIEKEN VOOR MOOIE WIMPERS

TECHNIEKEN OM DIE MOOIE WIMPERS TE KRIJGEN

Elke vrouw droomt ervan om mooie wimpers te hebben om hun mooie ogen te verjagen. De juiste techniek in mascara-toepassing kan u helpen dat te bereiken. Veel vrouwen besteden echter niet de tijd om de juiste methoden te leren, en eindigen met ogen die eruit zien alsof ze bij een wasbeer horen. Laat dat je niet overkomen. Lees dit artikel voor een aantal eenvoudige tips voor het op de juiste manier aanbrengen van mascara.

Mascara heeft verschillende kwaliteiten. Het beste ding om te doen is om verschillende merken te proberen om de juiste formule voor u te vinden. Probeer warenhuizen en drogisterij-merken uit. U hoeft niet het duurste merk te kopen om een ​​goede kwaliteit te krijgen, maar u moet een merk niet kopen alleen omdat het goedkoop is.

Wanneer u de toverstaf uit de fles haalt, pomp dan niet met de pen. Als je dat doet, schraap je de mascararesidu van de zijkant van de fles op je toverstok, waardoor klontjes kunnen ontstaan ​​op je toverstaf. Haal de toverstaf gewoon in een vloeiende beweging.

Je wimpers versterken het uiterlijk van je ogen. Dus, wanneer u een kleur kiest, moet u gaan met iets dat uw oogkleur zal aanvullen. Probeer verschillende tinten onder goed, natuurlijk licht. Krijg een betrouwbare second opinion.

Als u rechte wimpers heeft, kunt u een wimperkruller gebruiken om ze weelderiger te maken. Wanneer je wimpers zijn opgerold, openen ze je ogen om je ogen een helderder effect te geven.

Het staafje van je mascaraborsteltje kan gebogen of recht zijn en je keuze hangt af van hoe je wimpers buigen. Gebogen borstels geven je wimpers meer een lift in het midden, terwijl een rechte borstel een gelijkmatigere lift creëert. Het hangt echt van het individu af. Probeer beide soorten penselen om te zien welke je wilt.

Wanneer u uw mascara aanbrengt, moet u een paar keer knipperen om ervoor te zorgen dat geen van de mascara boven de ogen komt. Je kunt eindigen met kleine puntjes mascara boven je ogen als je dit niet doet.

Wanneer je wimpers samenklonteren, scheid je je wimpers met een mascarakam. Hierdoor ziet je wimper er luchtiger en lichter uit, in plaats van donker en zwaar.

Het ligt voor de hand, maar vermijd het aantrekken van je mascara in de auto. Mascara-applicatie neemt een vaste hand, en u kunt geen vaste hand krijgen als de auto voortdurend in beweging is. Als je op weg bent, stop dan en parkeer voor vijf minuten in plaats van het te doen in een rijdende auto.

Dit lijkt ook voor de hand liggend, maar gebruik geen mascara zonder een spiegel. Mascara-applicatie neemt precisie in beslag. Je hebt te maken met een heel klein gebied rond je oog, en je gebruikt iets dat gemakkelijk kan klonteren en vlekken. Neem altijd een zakspiegel mee.

Als u te veel mascara op een gebied hebt aangebracht, kunt u het verdunnen door het overtollige te verwijderen met een wattenstaafje en een beetje lotion. Hierdoor worden de klonten verbroken en wordt de applicatie gelijkmatiger.

Hoe je mooie wimpers krijgt, is niet langer een mysterie. Volg deze suggesties en je kunt wimpers hebben die de jaloezie van je vrienden zijn.

 

VIND HIER ALLES VOOR JE HAAR