...

 MIROPURE 36W UV LED-NAGELLAMP BESTE EN MEEST DUURZAME UV LED NAGEL LAMP – ZUINIG IN GEBRUIK GOEDE KWALITEIT

  MIROPURE 36W UV LED-NAGELLAMP BESTE EN MEEST DUURZAME UV LED NAGEL LAMP - ZUINIG IN GEBRUIK GOEDE KWALITEITMIROPURE 36W UV LED-NAGELLAMP:

Wanneer u een schoonheidsproduct, zoals een UV-NAGELlamp, koopt, kunt u het beste bij een merk blijven dat er alles aan doet om u de allerbeste klantenservice te bieden. Miropure is een merk in de schoonheidsindustrie dat die toewijding geeft. En wanneer u de MiroPure 36W UV LED-nagellamp koopt, zult u niet teleurgesteld zijn.

Ik raad het aan om 5 hoofdredenen: (1) Zijn duurzaamheid (duurt lang), (2) gebruiksgemak (3) voldoende ruimte voor handen (4) veiligheid en (5) het feit dat het zowel een LED als UV is nagellamp, die je de optie geeft om het te gebruiken met alle gel- en shellac-nagellaken.

De profs uitgelegd:

  • Gegarandeerd om alle soorten nagels te drogen: Omdat de MiroPure 36W UV LED-nagelrlamp dubbele lichtbronbollen gebruikt, heeft deze een breed bereik op UV-lichtband. Dit garandeert dat het alle soorten nagelsgels, zoals nagel-UV-gel, CND Shellac, OPI en LED-nagelgel, nagelbouwer-gel, nagelsculptuurgel, strass-edelstenenlijm, enz., Zal drogen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderscheidingen je nagelgels.
  • Gebruiksgemak: het is snel en gemakkelijk te gebruiken. Deze nageldroger heeft een automatische sensortechnologie die wordt aangedreven door infraroodinductie. Op het moment dat u in uw handen schuift, gaat de nagellamp automatisch aan en deze gaat uit wanneer u uw handen uittrekt. Dat wil zeggen, het - niets ingewikkelds. De bodemplaat glijdt af voor reiniging en voor eenvoudig gebruik van pedicure. Het heeft slechts 4 timer-instellingen van 10s, 30s, 60s en 99s die worden aangegeven met vier knoppen bovenop de uithardingslamp. Er is een groot scherm om u te laten zien hoeveel tijd over is. 99s is de standaard lage verwarmingsmodus die ervoor zorgt dat zelfs als u uw hand in de machine steekt en vergeet op de tijdinstelknop te drukken. Het zal automatisch in de lage-verwarmingsmodus van 99s komen om alle pijnproblemen veroorzaakt door uithardingsgels te verminderen.

Bovendien heeft het een wattage van 36W, wat je snel uithardt, waarbij je slechts 30 seconden nodig hebt om nagel UV-lijm te drogen en 60 seconden om gemasseerde rhinestone-lijm te drogen.

  • Groot genoeg: de MiroPure 36W UV LED-nagellamp is groot genoeg, zodat u uw hand gemakkelijk binnenin kunt plaatsen. Bovendien zorgt het kantelen van de bollen ervoor dat u uw duim niet hoeft te verwringen voor een gelijkmatige uitharding.
  • Veilig in gebruik: in plaats van traditionele gloeilampen, die mogelijk in verband worden gebracht met veiligheidsrisico's, gebruikt de MiroPure UV LED-nagellamp 24 LED-lichtkralen. Het licht van deze LED-lichtkralen is dichter bij wit licht. Dit zorgt ervoor dat de kleur van je nagelgel constant is en geen schade toebrengt aan je ogen en huid.
  • Duurzaamheid (lang houdbaar): Eerst en vooral is het ontwerp van de nagellamp compact, waardoor hij bestand is tegen kleine valpartijen en ongelukken. Ten tweede hebben de 24 LED-lichtkralen een gegarandeerde levensduur van 50000 uur non-stop gebruik. Eenvoudig gezegd betekent dit dat als u deze uithardingslamp 24 uur per dag zou laten draaien, de lampen over vijf jaar zouden uitbranden. Alleen dit is de prijs van deze lamp waard. Ik ken veel nagellampen met minder duurzame lampen en het wordt duur om ze te vervangen.

Zijn er nadelen van deze nagel droger?

Ja, de enige die ik kan bedenken is dat je slechts één hand of voet per keer kunt gebruiken.

Vonnis:

Als je de beste UV-LED-nagellamp wilt die duurzaam is en niet voor eeuwig zal duren om je nagelgel goed te drogen, dan raad ik je aan om MiroPure 36W UV LED-nagellamp aan je arsenaal toe te voegen. De prijs is goed en het verkoopt snel

 MIROPURE 36W UV LED-NAGELLAMP BESTE EN MEEST DUURZAME UV LED NAGEL LAMP - ZUINIG IN GEBRUIK GOEDE KWALITEIT
 MIROPURE 36W UV LED-NAGELLAMP BESTE EN MEEST DUURZAME UV LED NAGEL LAMP - ZUINIG IN GEBRUIK GOEDE KWALITEIT