...

DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

Moordende wimpers hebben de kracht om je gezicht te transformeren met hun fluttery magie. Hoewel ze een aanwinst zijn voor degenen die ermee geboren zijn, houdt het bijna iedereen bezig met verlangen naar langere wimpers. Als je tot de laatste categorie behoort en klaar bent met alle moeite die je hebt gedaan om valse en mascara op de reg te dragen, dan is dit artikel iets voor jou. Lees onze gids om alles te weten te komen over wimperverlengingen.

Wat zijn wimperuitbreidingen?

Wimperuitbreidingen zijn een semi-permanente optie om je wimpers het volume en de lengte van je dromen te geven. Ze zijn de beste oplossing voor iedereen die uit bed wil springen terwijl hun wimpers er al dope uitzien. De procedure omvat het aanbrengen van kleine zwarte vezels (die op wimpers lijken) op elke individuele wimper met een speciale kleefstof. In tegenstelling tot tijdelijke valse wimpers, zijn wimperverlengingen geen tijdelijke verbintenis noch een doe-het-zelfzaak.

Het duurt maximaal 2 uur om een ​​volledige set wimperextensies toe te passen. Ze kunnen het hele jaar door worden onderhouden, met aanpassingen die om de 3 tot 4 weken worden aanbevolen. Semi sets of halve sets wimpers zijn een geweldige manier om een ​​subtiel dramatisch effect te bereiken. Ze worden toegepast als vulstof (om je natuurlijke wimpers te verdikken) of worden aangebracht op de buitenste helft van je ogen.

Wimperverlengingen verschillen op een groot aantal factoren die in de volgende sectie worden besproken.

Wimperuitbreidingen 101: soorten wimperextensies

Wimper extensions zijn gemaakt van nerts, nep nerts, sable, zijde en synthetische vezels. Als je niet kunt beslissen welke je wilt krijgen, is dit wat je moet weten over elk ervan.

  • Mink Wimperuitbreidingen
DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

alyssascottj candy_lash_extension_inchicago / Instagram

Minkwimpers zijn razend populair omdat ze er super natuurlijk en echt uitzien. Deze wimpers zijn gemaakt van echt haar en zijn perfect voor iedereen die voor een lichte, natuurlijke uitstraling kiest. Omdat. ze van echt haar zijn gemaakt, zijn ze gemakkelijker aan te brengen en creëren ze een meer dramatische look. Ze gaan ook langer mee omdat ze je natuurlijke wimpers niet belasten.

  • Faux Mink Wimperuitbreidingen
DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

alyssascottj goldcoastlashlounge / Instagram

Faux nerts wimpers lijken veel op nerts, behalve dat ze synthetisch zijn. Ze bieden dezelfde look als minkies - maar voor een lagere prijs. Ze zijn ook de perfecte veganistische optie als je geen echt haar wilt gebruiken. Deze baby's verliezen hun krul niet, zelfs als ze nat worden. Is dat niet superhandig?

  • Sable wimperextensies
DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

alyssascottj two.cents / Instagram

Sable-wimperverlengingen zijn de dunste van allemaal. Ze zijn gemaakt van de vacht van sabelmarter, een bosdier dat in veel delen van Siberië en Rusland wordt gevonden. Ze zijn ideaal voor iedereen met van nature dunne wimpers omdat ze ze niet zwaar belasten. In plaats daarvan laten ze je met een natuurlijke, piekerige blik achter.

  • Silk Wimperuitbreidingen
DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

alyssascottj lashes.by.kaylah / Instagram

Als je veganist bent, allergisch bent voor bont, of gewoon op zoek bent naar een meer economische optie, zijn zijden wimperextensions de juiste keuze. Ze zijn meestal dikker aan de basis en worden geleidelijk aan het einde dunner. Dus creëren ze de illusie van een vollere wimperlijn. Deze wimpers zijn ook glanzender en donkerder, waardoor ze perfect zijn voor een dramatische look.

  • Synthetische wimperextensies
DE BESTE WIMPER EXTENSIES | DE COMPLETE GIDS VOOR WIMPER VERLENGING

alyssascottj lngraymua / Instagram

Synthetische wimperextensies zijn een go-to voor iedereen die op zoek is naar een gewaagde, glamoureuze look. Deze wimpers zijn perfect om je ogen te laten knallen. Omdat ze niet gemaakt zijn van echt bont, zijn ze voor een aanzienlijk lagere prijs te vinden.

Dit is de belangrijkste vraag - hoe lang gaan wimperverlengingen mee? Ontdek het volgende gedeelte.

Hoe lang gaan wimperextensies mee?

Wimperverlengingen duren meestal door de volledige groeicyclus van uw natuurlijke wimpers. Dit is meestal ergens tussen 6 tot 8 weken. Omdat de wimpergroei van iedereen de neiging heeft te variëren, adviseren specialisten om de 3 tot 4 weken onderhoudsbeurt aan de wimper om een ​​volledig en schoon uiterlijk te behouden.

Hoeveel kosten wimperuitbreidingen?

Hier is een waarschuwing voor de nieuwkomers: wimperextensies zijn een dure aangelegenheid. Een eerste volledige lash-applicatie kost meestal tussen de  150 en  200. Dan is er ook maandelijks onderhoud en vullingen die ongeveer  65 tot  100 kosten.

Splurging op dure wimperextensies van een gerenommeerde plek is altijd beter dan naar een goedkopere plek gaan die niet te vertrouwen is. Het zijn tenslotte uw ogen! Trouwens, goedkope wimperverlengingen toegepast door een onervaren kunstenaar kunnen problemen veroorzaken zoals onjuiste maatvoering, allergische reactie, een kortere levensduur en zelfs langdurige schade. Daarom is het het beste om ze te vermijden.

Hoewel wimperverlengingen regelmatig moeten worden bijgewerkt om langer mee te gaan, zijn er ook enkele dingen die u thuis kunt doen om hun levensduur te verlengen. Bekijk ze in het volgende gedeelte.

Tips om je wimperextensies langer te laten duren

  • Vermijd water en stoom gedurende de eerste 48 uur na het aanbrengen. Aangezien de lijm nog steeds hard wordt, kan blootstelling aan water of stoom de wimpers verstoren en vroegtijdig laten uitvallen. Je kunt nog steeds douchen! Zorg er wel voor dat je je hoofd niet onder water legt. Wat je ook doet, wrijf niet in je ogen.
  • Wanneer u make-up opstijgt, kies dan voor olievrije reinigingsproducten, want olie kan de hechtingen van uw wimperverlengingen verzwakken.
  • Gebruik een mascara-staafje om je wimpers 's ochtends en' s avonds te borstelen om ze op de juiste plek te houden en er perfect uit te zien.
  • Slaap niet met je gezicht tegen je kussen gedrukt. In plaats daarvan slaap je op je rug.
  • Ga om de 3 à 4 weken naar een opfrissing. Hoe zorgvuldig je ook bent met je wimperverlengingen, je zult ze natuurlijk na verloop van tijd verliezen als gevolg van je wimpercyclus.

Dat was onze complete gids voor wimperextensies. Langere wimpers slagen er op de een of andere manier in om je gezicht er helderder en jonger uit te laten zien, zelfs wanneer de donkere kringen zijn ingetrokken. Het transformeert je hele schoonheidsregime en is een lange-termijn-snelkoppeling naar verbluffende wimpers.