Wij meisjes houden van enkele bling-factoren in ons leven - diamanten zijn immers de beste vriend van een meisje. Tegenwoordig is nailart zo populair geworden dat we elke dag nieuwe nagel trends tegenkomen die rondzweven in de modewereld. Maar als het gaat om oogverblindende nageldesign, welke oog valt iedereen op? Nou, wij meisjes staan ​​altijd klaar om iets nieuws te leren!

Top 10  swarovski nail art ontwerpen:

Hier worden enkele van onze favoriete ontwerpen en snelle tips gepresenteerd om deze nagellooks te bereiken en een statement te maken - elk meisje wil immers graag verblinden en schitteren.

1. Diamanten swarovski Nail Art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

O mijn God! Dit nagelontwerp is absoluut prachtig. Het bevat halve nagel zilveren glitter gradiënt en verschillende maten van ronde steentjes op elke nagel. Dan op de accentnagels heeft het een grote diamantvormige glitter afgebakend door kleine zilveren kralen. Ze zien er eigenlijk uit als diamanten. Gewoon geweldig!

2. Gradient swarovski Nail Art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

.

Via Bron

Dit is zo'n eenvoudig ontwerp en kan worden bereikt door verschillende gekleurde steentjes te gebruiken. Breng de steentjes op hun kleur aan om een ​​verloopeffect te creëren. Ze zijn zeker in het oog springend.

3. Roze boog SWAROVSKI nail art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

Via Bron

Dit nail art-ontwerp is super girly. Het kan worden bereikt door roze gekleurde Franse tips te maken en daaronder steentjes van verschillende groottes toe te passen. Op de nagels met accent, is er een roze strik om het designfeest geschikt te maken.

4. Gewatteerd nageldesign met swarovski -steentjes:

Dit is zo'n leuk ontwerp om op je nagels te dragen. Deze look kan worden bereikt door een gewatteerd patroon op de nagel te maken met behulp van een striper- nail art-borstel of door striping of scotch tape in dunne delen te snijden. Nadat het gewatteerde patroon is bereikt, past u steentjes toe waar u maar wilt.

5. Lente bloem nail art met swarovski :

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

Dit is een helder nagelontwerp met bloemen die perfect zijn voor de lente en de zomers. Deze look kan worden bereikt door een aantal felgekleurde Franse tips en enkele bloemen te maken, ofwel met de hand geschilderd of met behulp van enkele bloemvormige nagelstickers . Ter aanvulling op de look zijn er swarovski steentjes van de overeenkomstige kleur.

6. regenboog swarovski  nail art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

Ik hou gewoon van alles glittery en dit ontwerp is als een glitterbom op de nagels! Voor de nagels met het accent van de regenboog, breng je gewoon verschillende gekleurde swarovski -steentjes aan in de vorm van een regenboog en op de andere nagels breng je de glitter van je keuze aan.

7. bloemvormige swarovski  nail art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

 

Deze nagellook is schoon en eenvoudig. Om het bovenstaande uiterlijk te bereiken, past u gewoon een doorschijnende roze nagellak op al uw nagels toe en brengt u vervolgens de bloemvormige strass aan, waar u ze ook wilt plaatsen. Ik ben zo verliefd op dit ontwerp!

8. swarovski French Tip Nail Art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

Dit is een supereenvoudige nailart-look om te bereiken. Alles wat je nodig hebt is wat heldere nagellak of nagellijm en verschillende maten heldere steentjes. Maak een Franse tip door verschillende steentjes op je nagel te plaatsen totdat je tevreden bent met de look.

9. Acrylbloemen met swarovski steentjes:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

Dit is ook een mooie swarovski nailart-look, die kan worden bereikt door het gebruik van kant-en-klare acrylbloemen en -steentjes die de kleuren van de bloemen complementeren. Als je geen acryl bloemen hebt, plaats dan een paar fimo bloemen.

10. Beslagen Lady Bug Nail Art:

10 PRACHTIGE SWAROVSKI NAIL ART ONTWERPEN

Dit is een glamoureuze kijk op het ontwerp van de dame met eenvoudige nagels. Om dit te bereiken, maakt u een zwarte punt op uw nagel en vervolgens een zwarte streep in het midden van uw nagel. Maak 2 witte vlekken voor de ogen van de lieveheersbeestje en voeg dan een aantal nagelbouten toe voor de vlekken van de lieveheersbeestje.

Ik hoop dat je alle swarovaki nail art-ontwerpen leuk vond. Probeer ze en wees klaar om de wereld te verblinden!

Vind je nail swarovaki art leuk? Wat is je favoriete swarovski nail art-ontwerp?