...

Zou jij slagen voor de politietest?


Hoe u slaagt voor de politie-fitnesstest
Door Nigel Kerk

De toelatingstest voor politiekorpsen in Engeland en Wales is geen poespas

Politiekorpsen stellen hun eigen toelatingseisen. Onderdeel van het beoordelingsproces is een fysieke fitheidstest, plus een medische keuring. De geschiktheidstest van de politie is landelijk gestandaardiseerd. Dat is een mooi uitgangspunt om te bepalen of je zou slagen. Ook als je niet van plan bent om bij ‘het korps’ te gaan, geeft deze pagina je inzicht of je net zo fit bent als de gemiddelde politieagent.

De tests zijn ontworpen om genderneutraal te zijn en om de dagelijkse fysieke eisen van politiewerk na te bootsen. Wat sommige mensen verbaast, is dat de tests niet zo veeleisend zijn als je zou denken.

Politiefitnesstest: de pieptest

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van politiewerk. Dit kan inhouden dat men lange tijd actief is op patrouille, met af en toe een uitbarsting van snelheid.

De eerste test bestaat uit 2 verkeerskegels die vijftien meter uit elkaar staan.

Aspirant-officieren rennen tussen hen in en moeten terugrennen als ze een piep horen. Er zijn verschillende niveaus, waarbij de pieptonen versnellen. Als je achterop raakt, zak je voor deze test. Dit is in de eerste plaats een uithoudingstest. Als u een redelijk niveau van fysieke fitheid heeft, zal dit blijken naarmate de test vordert.

Zolang je het conditieniveau hebt van iemand die 5 keer per week 30 minuten kan hardlopen, is het geen probleem om de shuttle run / pieptest te halen. Kom goed uitgerust opdagen om jezelf de maximale kansen te geven.

Politie Fitness Test: De Push/Pull Test

Dit deel van de test is bedoeld om de kracht te testen. Het kan voorkomen dat er arrestaties moeten worden verricht wanneer de betrokken personen zich verzetten. Training in technieken is hier belangrijk, hoewel enige kracht vereist is.

Je moet vijf keer aan een stang trekken – en ook laten zien dat je kunt duwen. Gidsen bevelen roeimachines aan als uitstekende training. Elke weerstandstraining / thuisgymnastiektraining geeft je voldoende kracht om te slagen. De push/pull test is unisex.

Medisch onderzoek politie

Politiegeschiktheidstest: het medisch onderzoek

Medische onderzoeken zijn een belangrijk onderdeel van het proces. Alle politiekorpsen hebben checks and balances voor gehandicapte kandidaten. Uw medische voorgeschiedenis is vereist. Andere testen zijn BMI (lengte en gewicht), urinetesten, gehoortest, longcapaciteit en -functie, oogtesten (inclusief kleurenblindheidstest).

Hoe verhoudt de fitnesstest van Engeland en Wales zich tot tests in andere landen?

In de VS heeft elke staat zijn eigen fitnesstest voor politieagenten. Ze zijn gevarieerder dan de Engelse toetsen, met verschillende combinaties van sporten. Hier zijn enkele voorbeelden:

Arkansas: 17 push-ups, 24 sit-ups, verticale sprongen, 300 meter rennen

New York: Gevarieerd per geslacht en leeftijd, inclusief hardlopen van 1,5 mijl, 18-41 push-ups en 32-45 sit-ups (getimed)

Texas: 2,5 km hardlopen, opdruktest, buikkrampen.

Inpakken: 99% van de lezers van fitnessrecensies zou met vlag en wimpel slagen

Laten we eerlijk zijn, als u het soort persoon bent dat geïnteresseerd is in gezondheid en fitness, loopt u al voor op de 80% van de bevolking die er nooit over nadenkt. Het vermogen om vijf mijl te joggen, een beetje te duwen en te trekken en fatsoenlijke oren, ogen en longen te hebben, is niet zo moeilijk.

Dat gezegd hebbende, fitheid is slechts een deel van de vereiste om lid te worden van de strijdmacht in het VK. Omgaan met allerlei verschillende mensen, situaties en snelle beslissingen nemen zijn allemaal belangrijk.

Mijn gedachten na het onderzoeken van dit onderwerp, is dat de politie-fitnesstest niemand mag tegenhouden. Kijk voor meer informatie op deze gekoppelde pdfdie de huidige conditietest voor de Met laat zien:

Meer populaire fitnessgidsen deze maand: