...

ZIJN ROLEX-HORLOGES EEN GOEDE INVESTERING?

ZIJN ROLEX-HORLOGES EEN GOEDE INVESTERING?

ZIJN ROLEX-HORLOGES EEN GOEDE INVESTERING?

De prijs van enkele van de duurste Rolex-horloges die de afgelopen vijf jaar zijn verkocht, is ongelooflijk. Vooral als je kijkt naar de prijs waarvoor ze voor het eerst werden gekocht. Sommige verzamelaars maakten er hun specialiteit van om in zeldzame Rolexen te investeren om ze een paar jaar later met een aanzienlijke winst terug te verkopen.

De meeste moderne Rolex-modellen zullen waarschijnlijk niet dezelfde waarde krijgen in 50 jaar, maar ze behouden nog steeds een uitstekende wederverkoopwaarde. De prijs van een tweedehands Rolex-horloge met originele papieren en doos ligt inderdaad heel dicht bij de oorspronkelijke verkoopprijs.

Wanneer we onze lijst van de duurste Rolex-horloges bekijken, is het duidelijk dat vier factoren waarde en speculatie stimuleren:

  1. Zeldzaamheid van het horlogeontwerp
  2. Faam van de vorige eigenaar
  3. Kwaliteit van zijn materialen
  4. Algemene staat van het horloge

Casual waarnemers kunnen de indruk hebben dat de prijs van Rolex-horloges de afgelopen jaren ook is gestegen. Je hebt misschien gehoord dat de originele Submariners eind jaren 50 niet meer dan  200 euro hebben gekost. Maar als we rekening houden met de inflatie van de afgelopen 60 jaar, zien we dat Rolex de prijs van zijn horloges redelijk stabiel heeft gehouden.

 

Kijk Hier Voor Mooie betaalbare Horloges van alle merken

ZIJN ROLEX-HORLOGES EEN GOEDE INVESTERING?