...

Zero Gravity Ultima 5 rechthoekige trampolines


Zero Gravity Ultima 5 Trampoline

Samenvatting: De Ultima 5 buitentrampolines van de gerespecteerde Zero Gravity komen compleet met een ‘natuurlijk’ moment. De truc? In plaats van rond te zijn, zijn ze rechthoekig van vorm. Van trampolinespecialisten krijg je niet alleen een hoogwaardig en superveilig product, maar ook een product dat veel beter past in regelmatig gevormde tuinen. Ze worden compleet geleverd met gedempte randen, veiligheidsnetten en een ladder om in en uit te stappen – en zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten.

Bekijk de reacties, veel verschillende mensen waren onder de indruk van zowel de kwaliteit als de rechthoekige opstelling van deze tuintrampolines.

U kunt de maatopties en close-upfoto’s van de belangrijkste veiligheidskenmerken bekijken op deze speciale productpagina van amazon.co.uk – Bekijk het nu!

Gedetailleerd overzicht van de Zero Gravity Ultima 5 Outdoor Trampolines

Er zijn 3 maten in dit assortiment. De grootste is een indrukwekkende 15 voet bij 10 voet. Andere opties zijn 12×8 en 10×7. Door de ovale vorm (rechthoek met uitstulpingen in het midden) te gebruiken, zult u vaak merken dat u een groter model in dezelfde ruimte kunt plaatsen in vergelijking met de reguliere ronde modellen van de tuinuitsmijter.

Deze trampolines zijn gebouwd om lang mee te gaan. De sleutelsteunen zijn van een staallegering, met PVC voor de gedempte gebieden. Zo voorkom je dat je model gaat roesten/schilferen na een paar regenachtige dagen. Als je ooit een ‘no-brand’ goedkope trampoline hebt gekocht, ben je hier vast al bekend mee!

Zijaanzicht Ultima 5 TrampolineVeiligheid voorop met Zero Gravity Trampolines

De Ultima 5 heeft een vangnet dat begint aan de rand van het springvlak. Dit is anders dan bij andere merken, die het net hierbuiten houden – wat een hardere rand geeft waar gemakkelijk op geland kan worden. De steunen voor dit net zijn naar buiten gebogen. Het biedt voldoende ondersteuning, hoewel je niet helemaal door de steunen heen kunt stuiteren.

Inclusief een ladder en een lange ritssluiting om in en uit het netgebied te komen, zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Deze modellen zijn zwaar genoeg om niet weg te waaien, maar in het geval van een superstorm kun je optioneel pinnen kopen om de metalen steunen aan de grond te bevestigen.

De vorm zorgt voor meer contactpunten voor de benen in vergelijking met ronde trampolines voor buiten. Dit komt de stabiliteit ten goede.

Feedback: Wat zeiden kopers van de Ultima 5 tuintrampolines?

De feedback komt overeen met de andere producten van Zero Gravity – omdat ze superpositief zijn. Als je dacht dat je de enige was die dacht dat rechthoekige trampolines een geweldig idee waren, dan zul je snel ontdekken dat dit idee veel mensen versteld deed staan. Opmerkingen als ‘zoveel beter dan een ronde trampoline’, ‘beste trampoline ooit’ en meer komen vaak voor.

Slechts een handvol minpunten, sommige mensen vonden dat het springoppervlak groter had gekund. Dit is een minderheid – zeker in vergelijking met soortgelijke opmerkingen voor circulaire modellen.

Zero Gravity produceert al 10 jaar tuintrampolines en heeft een solide staat van dienst op het gebied van goede klantenservice voor al hun assortimenten. Dat gezegd hebbende, raad ik altijd aan om de laatste feedback te lezen, welke fitnessapparatuur je ook zoekt.

Inpakken: is de Ultima 5 Trampoline van Zero Gravity geschikt voor jou?

Dit is een hoogwaardig product van een merk met 10 jaar ervaring op het gebied van tuintrampolines. Het is duurder dan sommige ‘no brand’-modellen. Als je bedenkt hoe lang het meegaat (staallegering, PVC en algemene bouwkwaliteit), dan is het voor mij een geweldige deal.

Ik zet hier mijn nek op het spel. De rechthoekige vorm is zo’n goed (en simpel) idee, dat het binnen 5 jaar de go-to zal zijn voor dit type item.

Voor nu krijg je een betere veerkracht, betere veiligheid en betere kwaliteit – allemaal tegelijk.

Vergelijk de maten, bekijk die veiligheidskenmerken en lees nu zelf opmerkingen van kopers, op deze speciale productpagina van amazon.co.uk!

Meer populaire pagina’s deze maand: