...

Zaap Fitness X-Bike Review – Fitness Review


Zaap X-Bike-recensie

Samenvatting: De ZAAP Fitness Ligfiets X-Bike heeft een welkome aanvulling. In plaats van alleen een zadel krijg je een rugleuning. Dit is geen volledig ligfiets – met dat type zit je dichter bij de grond en trap je met je benen naar voren. Door het x-vormige frame kun je je fiets opvouwen tussen de sessies door. Uitgeschoven is hij stabiel genoeg voor langere/zwaardere gebruikers. Er is een elektronische console die uw belangrijkste statistieken bijhoudt, inclusief verbrande calorieën. Een hartslagmeter is inbegrepen.

Voor de lagere prijs was de feedback voor de Zaap X-Bikes enorm positief. Je kunt die opmerkingen zien, plus de volledige fotogalerij (inclusief close-ups) op deze speciale productpagina van amazon.co.uk – Bekijk het nu!

populair model:

Gedetailleerd overzicht van het ZAAP Fitness Folding X-Bike ligfietsmodel

Neongroene bies op een gitzwart frame geeft deze fiets een levendige uitstraling. Zeker in opgevouwen toestand is het een compact geheel. Wanneer ze rechtop staan, zijn de x-bikes 119 cm lang, 53 cm breed en 102 cm hoog. Hij weegt slechts 17 kg. Genoeg gewicht om hem stabiel te houden, hoewel gemakkelijk genoeg om op zijn plaats te schuiven. Er is slechts een minimale montage nodig… de ‘vakkundige montage’ kost ongeveer de helft van de prijs van het apparaat; bij deze simpele vouwfietsen is dat echt niet nodig.

Het zitje maakt deze fietsen anders dan de gewone f-fietsen. Dit is een gevoerd, breed zadel, dat veel comfortabeler is dan alles wat je op een spinnerfiets aantreft. Er is ook een rugleuning. Ook deze is gecapitonneerd. Het betekent dat je achterover kunt leunen terwijl je trapt. Het zal de inspanning die u erin steekt niet verminderen, hoewel het de dingen een stuk comfortabeler zal maken.

Er is een stabiliserend stuur bij het zadel, plus een normaal stuur aan de voorkant. De zitting en rugleuning zijn verstelbaar – vind uw ideale rijhouding.

Elektronica en weerstandsniveaus

X Bike-consoleweergaveMet 8 weerstandsniveaus krijg je het volledige bereik van trappen op lucht tot een zware ‘klim’-type training. Dit wordt gewijzigd met behulp van een draaiknop – je kunt dit zien net onder de console op de foto hierboven. Het vliegwiel is 1,5 kg, genoeg om de weerstand soepel te houden. De pedalen hebben riemen om te voorkomen dat je voeten wegglijden, hoe hard je ook fietst.

Zaap Fitness heeft gezorgd voor een simpele console. Dit is gemakkelijk te gebruiken, zonder lastige verbindingen met apps of complexe sequenties om te onthouden. De standaardweergave is een ‘scan’. Dit beweegt u tussen snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën en uw hartslag.

Sensoren voor uw hartslag bevinden zich op het voorste stuur. Je houdt je hand erboven, waardoor je hartslag automatisch wordt opgepikt.

Feedback: wat eigenaren van de ZAAP Fitness X-Bikes zeiden?

Makkelijk te monteren zijn welkome woorden in de commentaren op elke hometrainer. Dit wordt meerdere keren (met andere woorden) herhaald in de positieve feedbackopmerkingen. Mensen merkten op dat dit een basismachine is – er gaat niets boven de spinnerfietsen die je in een commerciële sportschool vindt. Dat gezegd hebbende, bijna iedereen was blij dat het goed werkte – waardoor je een behoorlijke training krijgt tegen een lagere prijs.

De rugleuning die aan het zadel was bevestigd, kreeg ook individuele lof.

Zaap Fitness heeft een stevige reputatie opgebouwd onder de vele budget fitnessproducten. Dat gezegd hebbende, moet u altijd de laatste feedback controleren voordat u fitnessapparatuur voor thuis koopt.

Afronden: is de ZAAP X-Bike met ligzadel iets voor jou?

Als je probeert te kiezen tussen budgetfietsen, dan zou die comfortabele rugleuning de stemmen wel eens naar de overwinning kunnen leiden ZAAP x-Bike.

In tegenstelling tot een gewone ligfiets, kan dit apparaat worden ingeklapt. Het is stabiel genoeg wanneer het wordt uitgeschoven en neemt geen ruimte in beslag tussen gebruik. Voor de prijs krijg je een kwaliteitsfiets. Het heeft niet de toeters en bellen van duurdere producten, maar zal alle basisfuncties goed doen.

De console toont alles van snelheid tot calorieën. Met 8 weerstandsniveaus krijg je een zo zware of gemakkelijke training als je aankunt.

Bekijk de positieve feedback voor de x-bikes – samen met de volledige close-up fotogalerij – op deze speciale productpagina van amazon.co.uk!

Meer Budget Hometrainers: