...

Xterra Fitness ERG600 Roeitrainer


Gedetailleerd overzicht van de Xterra Fitness ERG600 Roeitrainer

De Xterra Fitness ERG600 Water Roeitrainer is een van de meest onderscheidende roeiers op de markt vanwege de gedurfde blauwe watertank. Dit geeft het echte gevoel en geluid van roeien op het water en komt het dichtst in de buurt van het echte werk in je eigen huis.

Terwijl u roeit, bewegen de waaiers door het water in de tank en creëren de weerstand op dezelfde manier als bij een rivier of een meer. De weerstandsinstellingen voor de roeier worden gewijzigd door simpelweg water toe te voegen aan of te verwijderen uit de tank. Markeringen aan de zijkant van de blauwe tank vertellen je precies hoeveel water je nodig hebt voor elk van de zes niveaus.

Xterra waterroeier

Afmetingen en garanties

Volledig gemonteerd heeft de roeier een lengte van 205 cm, een breedte van 56 cm en een hoogte van 107 cm. Een van de handigste aspecten van de ERG600 roeitrainer is dat je hem gewoon kunt neerzetten. Hierdoor staat de hoofdrail verticaal in plaats van horizontaal. Het totale vloeroppervlak dat nodig is om de roeitrainer op te bergen is nu 56 cm bij 107 cm, een enorme besparing op de beschikbare ruimte.

Het maximale gebruikersgewicht van de roeitrainer is 130 kg, wat overeenkomt met ongeveer 20,5 steen. Er is een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid die bij de ERG600 Roeitrainer wordt geleverd, wat u extra gemoedsrust zal geven.

Xterra Water Rower ERG600: elektronische console en gegevens

Aan de voorkant van de machine bevindt zich een grote 5,5-inch LCD-console. Dit wordt bestuurd door zes knoppen onderaan het display. Ze omvatten reset-, herstel- en start / stop-opties. De console wordt gevoed door twee meegeleverde AA-batterijen. Op het scherm staan ​​links en rechts indicatoren die u het volgende vertellen:

  • De tijd besteed aan roeien.
  • De slagen per minuut terwijl je roeit.
  • De totale afstand die je hebt afgelegd.
  • Het totale aantal slagen.
  • Het aantal calorieën dat je hebt verbrand.
  • Uw hartslag tijdens het roeien.

In het midden van deze indicatoren staat een grafische weergave met betrekking tot uw roeien. Er zijn vijf verschillende programmeerbare modi tijdens het roeien.

Dit model is niet app-compatibel. Als je de voorkeur geeft aan iFit of een andere interactieve trainingsapp, raad ik de NordicTrack RW600 of de Carbon R10 van ProForm aan.

ERG600-consoleweergave

Comfort en opvallende extra’s voor de ERG600 Rower

Deze machine biedt hoogwaardige prestaties dankzij de Xterra meerbladige waaier die door het water in de tank beweegt. De roeier heeft een soepel dubbel aluminium railsysteem en handgrepen van industriële sterkte.

De roeier heeft een grote, voorgevormde zitting die in hoogte is verhoogd, wat zowel de prestaties als het comfort maximaliseert. De ergonomische roeihandgreep is gemakkelijk te buigen en aan te passen voor extra comfort en de flexpedalen zorgen ervoor dat uw voeten niet wegglijden tijdens het roeien.

Feedback: Gebruikersrecensies van de Xterra Fitness ERG600 Roeitrainer

Het lijdt weinig twijfel dat de Xterra Fitness roeier goed is gevallen bij kopers. ‘Het is zo soepel en heel stil’ waarbij het geluid van het water zelf positieve reacties opriep. De apparatuur zou ‘echt robuust’ zijn en ook ‘relatief eenvoudig te monteren’.

Een paar recensenten hebben verklaard dat hun kinderen naar de roeimachine zijn gegaan – mogelijk vanwege het wateraspect van de uitrusting. De weerstandsniveaus veranderen door toevoeging van water en dit zou een goede weerstand geven.

Is de Xterra Fitness ERG600 Roeitrainer geschikt voor jou?

Waterroeiers worden door miljoenen ervaren gebruikers als de beste beschouwd. De actie is niet alleen realistisch, maar ook voorspelbaar en supervloeiend. De ERG600 van Xterra geeft je waterbestendigheid en een solide constructie voor een beslist middenklasse prijs.

Hoewel dit model niet app-compatibel is, heeft het display alles wat je nodig hebt om je sessies bij te houden en je prestaties te zien verbeteren.

Een fantastische keuze met een opvallend mooi uiterlijk en die solide Xterra-constructie.

Bekijk de galerij, technologie en de nieuwste prijzen nu op de Xterra Fitness ERG600 Roeitrainer productpagina

Meer populaire roeimachines voor thuis: