...

Wringer Onderarm Sporter Review – Fitness Review


Wringer onderarmtrainer

Samenvatting: De Wringer onderarmtrainer versterkt je onderarmen, polsen en helpt bij grip – allemaal gebieden die moeilijk te bewerken zijn in de sportschool. Dit is een ingenieus apparaat, gebaseerd op een gigantische veer met twee stevige handgrepen. Het is klein, slechts 30 cm lang en kan overal worden gebruikt. Dit is een populair item, met veel positieve feedback van eerdere kopers. Sommigen melden dat het ideaal is voor die extra training tijdens het tv-kijken.

Je kunt de specificatie, galerij en grafiek zien met de spieren die de Wringer versterkt op deze speciale productpagina van amazon.co.uk.

Gedetailleerd overzicht van de Wringer Forearm Strength Machine

Je ontvangt een klein apparaatje, dit is 12 inch (30 centimeter) lang en 2,5 inch breed. Hij weegt iets minder dan 2 kilogram. Verpakt in deze lichtgewicht machine zit veel vermogen. De constructie bestaat uit een grote veer in het midden, met aan beide uiteinden twee stevige gevoerde grepen.

Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan. PVC, aluminium en rubber worden gebruikt voor de hoofdcomponenten.

Voordelen van het gebruik van de wringer

Om de Wringer te gebruiken, moet u de handgrepen in tegengestelde richtingen draaien. De belangrijkste voordelen zijn voor uw buig- en strekspieren. Dit zijn de twee belangrijkste spieren in de onderarm – de ene bovenop en de andere eronder.

Dit zijn niet de enige spieren die hiervan profiteren. Er zijn ook voordelen voor uw biceps, triceps en brachioradialis-spieren. Bovendien zal je grijpkracht verbeteren (de hypothenar-spieren zullen zeker enkele voordelen voelen).

Dit apparaat is perfect voor korte en regelmatige sessies. Meer dan 20 minuten is voor de meeste mensen te lang. Hij is klein genoeg om op je bureau op te bergen of om te gebruiken tijdens het tv kijken. Een geweldig gebruik van anders dode tijd (qua fitness) om je onderarmen en polsen een stevige training te geven.

Met een compacte beweging heb je niet veel ruimte nodig – of iemand anders storen tijdens het gebruik van de Wringer.

Er zijn geen batterijen of olie nodig, dit apparaat is van hoge kwaliteit en is gebouwd om lang mee te gaan.

Wringer Page Onderarmspieren

Wat eerdere kopers zeiden over de Winger Forearm Exerciser?

Er is voldoende feedback van kopers van de Winger om een ​​evenwichtige indruk te krijgen. Over het algemeen was de feedback uitstekend, waarbij de meerderheid van de gebruikers de volledige 5-sterrenbeoordeling gaf.

Afgezien van een paar zorgen over uitglijdende handgrepen (deze zijn zeer in de minderheid), waren de meeste kopers onder de indruk van de bouwkwaliteit. Het feit dat de Winger gebouwd is om lang mee te gaan kwam meerdere keren ter sprake in verschillende commentaren.

Wat de effecten betreft, dit is de meest positieve feedback van allemaal. We weten allemaal dat flexor- en extensorspieren moeilijk grondig kunnen werken. Mensen die de Winger kochten, waren positief over de resultaten die het hen opleverde.

Bekijk zelf de opmerkingen bij amazon. Er komen regelmatig nieuwe reacties binnen. Met zoveel verschillende mensen die beoordelingen geven, krijgt u hierdoor een nauwkeurig algemeen overzicht of de Winger geschikt voor u is.

Wrap Up: zal de Wringer-onderarmtrainer uw grip en onderarmsterkte verbeteren?

Het lijdt geen twijfel dat dit een kwaliteitsproduct is. Het vult een leemte in de training van veel mensen door zich te concentreren op de onderarmen en grip. Het gebruik ervan is eenvoudig, met een simpele draaiende/grijpende beweging die een enorm effect heeft.

Wringer-trainers zijn populair gebleken. Veel kopers hebben positieve feedback achtergelaten (over de build en de resultaten!).

Voor een eenvoudig te gebruiken en klein apparaat voldoet de Winger aan alle eisen.

Bekijk de galerij en de laatste feedback op deze speciale productpagina van amazon.co.uk.

Meer unieke trainingsapparatuur: