...

Wonder Core Rock N Fit trilplaat review


Wonder-Core-Rock-N-Fit

Samenvatting: De Wonder Core Rock N Fit trilplaat onderscheidt zich zeker van vergelijkbare producten. Om te beginnen krijg je een zitplaats. Dit is ontworpen om je kern te richten door je op de perfecte plek te positioneren om de trillingen te weerstaan. Wonder Core staat bekend om hun abs / core-producten, en zoals je zou verwachten, was de feedback van echte kopers van de Rock N Fit-trilplaat uitstekend. Dit geeft je een krachtige training – als je nog niet eerder core/abs workouts hebt gedaan, dan is beginnen aan de onderkant van de 20 trillingsniveaus de beste keuze.

U krijgt accessoires zoals video’s, weerstandsbanden, de gevoerde zitting en batterijen voor het display voor één prijs.

Bekijk nu de volledige specificaties en close-ups van de fotogalerij op deze speciale productpagina van amazon.co.uk!

Zoals gezien op tv!

Gedetailleerd overzicht van de Rock N Fit-trilplaat van Wonder Core

De basiseenheid is een ovale plaat met een gewicht van bijna 15 kg. Dit heeft stevige voeten, een getextureerde bovenkant (voor grip) en een live groene rand. Zelfs zonder het Wonder Core-logo zal het ontwerp je doen denken aan hun andere producten zoals de Wonder Core 2.

Je krijgt ook een zitplaats; dit heeft staven om bovenop de plaat te zitten zonder te bewegen. Het heeft een gewatteerde bovenkant (ook limoengroen) en handgrepen aan beide kanten. Dit is de ‘magie’ van de Rock N’ Fit. Andere platen hebben wel de weerstandsbanden – die bij dit product worden geleverd – maar niet de stoel en video’s.

Er is een ingebouwd display. Dit heeft knoppen zodat je dingen rechtstreeks vanaf de vibratie-eenheid zelf kunt bedienen. Er is ook een afstandsbediening, waardoor u uw training niet elke keer hoeft te stoppen als u de instellingen wilt wijzigen.

20 vibratieniveaus en 5 calorieverbrandingsoefeningen

Rock N Fit WonderCore recensieSnelheidsinstellingen regelen de trillingen. Bij deze vorm van oefening verzet je je tegen de beweging van deze trillingen. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, begin dan laag. Het voelt niet als de zwaarste training, maar het zal die spieren effectief ‘wakker maken’.

Bij het toestel krijgt u een oefeninstructie. Dit leidt je door veel verschillende trainingen, met zittende, staande, weerstandsbandopties en vloergebaseerde trainingen waarbij je op verschillende manieren op de trilplaat leunt.

Naast de handmatige instellingen zijn er 5 vooraf ingestelde programma’s die zijn ontworpen om calorieën te verbranden. Als je de verbranding van calorieën combineert met de verstevigende effecten van de trillingen, zul je zien waarom trilplaattrainers tegenwoordig zo’n populaire optie zijn.

Feedback: wat zeiden kopers van de Wonder Core Rock N Fit?

Enorm populaire feedback voor dit toestel. Verschillende mensen zeiden dat dit hun tweede trilplaat was – en dat het veel beter is dan grotere modellen. Een supernegatieve recensent had zijn hele leven verpest door de extra trainingsvideo’s niet te krijgen. Uit de formulering heb ik het gevoel dat ze verwachtte dat er 4x VHS-videobanden (of misschien Betamax?) In het pakket zouden zitten.

De stoel was een populaire toevoeging. Mensen merkten op dat dit comfortabel was, hoewel stevig genoeg om een ​​nieuwe hoek toe te voegen aan de gebruikelijke trilplaten.

Bouwkwaliteit kreeg een aantal vermeldingen. Wonder Core is een bekend merk met een reputatie om hoog te houden – een betere gok dan de ‘no name’ knock-offs die er tegenwoordig in overvloed zijn.

Zorg er zoals altijd voor dat je de laatste feedback / opmerkingen bekijkt voordat je een Rock N Fit-eenheid koopt. Dit geldt voor alle fitnessapparatuur; het zal eventuele problemen met service of kwaliteit aan het licht brengen voordat u zich vastlegt.

Inpakken: is de Wonder Core Rock N Fit trilplaat geschikt voor u?

Wonder Core bestaat al jaren – lang voordat de meer recente trend voor thuisfitness van de grond kwam. Met hun focus op kern / buikspieren wilden veel mensen graag zien hoe hun Rock N Fit-trilplaat zich vormde.

Dit draagt ​​bij aan de gebruikelijke opstelling, met een stoel, calorieverbrandende trainingen en weerstandsbanden toegevoegd aan het pakket.

De feedback was uitstekend. Zelfs experts op het gebied van trilplaten zijn het erover eens dat dit apparaat een stapje hoger is dan die van andere makers. Met een opvallend design, afstandsbediening en 20 weerstandsniveaus om doorheen te werken is dit een kwaliteitstrilplaat voor de prijsklasse.

Bekijk nu zelf de close-ups en extra’s via de fotogalerij op deze speciale productpagina van amazon.co.uk.

Meer populaire Wonder Core-producten: