...

Withings Body Composition Scales Review


Withings Body+ Smart Scale Review

Samenvatting: Withings Body+ Smart Scales komt van een merk dat uitgevonden is schalen van de lichaamssamenstelling. Snel vooruitspoelen naar de nieuwste modellen en je hebt een app-compatibele digitale personenweegschaal die alle belangrijke statistieken bijhoudt. Dit geeft je lichaamsvetmetingen, BMI, waterretentiepercentage, totale spiermassa en ja, je gewicht in goede ouderwetse stenen! Voeg daar verbindingen met populaire apps (waaronder FitBit en Apple Health) en zelfs een Alexa-functie aan toe, en je zult zien waarom dit dicht bij de top van de bestsellerlijsten staat.

Veel positieve reacties op deze. Het werkt geweldig voor mensen die afvallen, maar ook voor fitnessfans die hun statistieken bijhouden.

Uitchecken deze speciale productpagina van amazon.co.uk nu voor de close-ups en een video.

Gedetailleerd overzicht van de Withings Body+ Wi-Fi Body Composition Smart Scale

Wanneer je de Body+ van Withings voor het eerst ziet, lijkt hij op elke andere digitale weegschaal. Een slim zwart ontwerp met een simpele zwarte monitor. Het is vierkant, 32,5 cm aan elke kant en 2,3 cm hoog. Dit model is gemakkelijk te verplaatsen, met een gewicht van slechts 4,4 lbs (iets zwaarder dan de meeste weegschalen).

Hij werkt op 4xAAA batterijen. Deze zijn inbegrepen, dus je hoeft ze niet apart te bestellen. Deze zorgen ervoor dat je Body+ slimme weegschaal tot wel 18 maanden blijft werken.

Hoewel het witte schrift op de monitor met zwarte achtergrond voldoende is om de voordelen van deze BMI-schaal te benutten, moet u hem, om er het beste uit te halen, verbinden met uw smartphone met behulp van een van de populaire apps.

Wat meet de Body+ weegschaal?

Laten we beginnen met uw gewicht. Hoewel de statistieken over water, spieren en vet de sleutel zijn, willen we allemaal eerst het totale gewicht weten.

BMI is de body mass index. Dit is je gewicht en lengte gecombineerd. Om het te krijgen deel je je gewicht (in KGS) door je lengte in Meters in het kwadraat. Je komt uit op een getal tussen ca. 15 en 40. De goede plek voor een volwassene is 18,5 tot 24,9. Minder dan dit heb je ondergewicht, meer dan dit heb je overgewicht – tot zwaarlijvig tussen 30 en 39,9.

Ook bereken je je spiermassa en lichaamsvet. Deze zijn gekoppeld, hoe meer droge spieren je hebt, hoe lager je vet. Voeg waterpercentagemetingen toe voor een nog nauwkeuriger beeld.

Uitlezingen Withings Body+

Withings Body+ Smart Scale: technologie en verbindingen

Deze weegschaal maakt verbinding met de meest populaire fitness-apps. De lijst bevat FitBit-trackers, Google Health- en Apple-gezondheidsapps en MyFitnessPal. Je maakt verbinding via Bluetooth. U kunt uw gegevens volgen en deze synchroniseren met uw fitnessactiviteitsgegevens en uw slaapregistratie.

Er kunnen maximaal 8 verschillende mensen worden gevolgd op uw Withings-weegschaal. Zo deel je er een voor het hele gezin.

Enkele merkwaardige extra’s zijn onder meer een weersvoorspelling en compatibiliteit met Alexa (dit lijkt alleen ter informatie te zijn).

Feedback: wat kopers zeiden over de Withings Body+ Smart Scale

Over het algemeen positieve feedback voor deze schaal. Sommige mensen maakten zich zorgen over de variabiliteit van hun resultaten. Dit staat haaks op de nauwkeurigheidsscores van Withings. Anderen zeiden dat dit griezelig vergelijkbare waarden opleverde bij herhaaldelijk gebruik binnen een dag. Ik vraag me af of de vloer erbij betrokken was.

Veel pluspunten als het gaat om synchronisatie met fitness-apps. Het lijkt erop dat deze weegschaal een universele koppeling gebruikt die werkt met veel recente apps voor zowel Android- als Apple-apparaten.

Wanneer u het prijspunt, de lange lijst met functies en koppelingen combineert, is de feedback over het algemeen een pluspunt. Zorg ervoor dat je de laatste feedback van kopers leest… dingen kunnen veranderen, zelfs voor een gevestigd merk als dit.

Inpakken: zal de Withings Body + Smart Scale voor u meten?

Dit is een bestseller in zijn categorie en komt van een gevestigd merk met een lange staat van dienst in sensoren / trackers (zie hun horloges!).

Je krijgt een slimme personenweegschaal die de informatie voor maximaal 8 gebruikers synchroniseert via de populaire fitness-apps. Het kan ook stand-alone worden gebruikt, gewoon door de informatie op de wit-op-zwart-monitor te noteren.

Met metingen voor gewicht, BMI, spieren en water krijg je een duidelijk beeld van je voortgang. Wanneer je dit combineert met informatie van je fitnesstracker over activiteit en slaap, krijgt de informatie een levendige nieuwe structuur.

Voeg daarbij de geweldige service en kwaliteit waar het merk Withings bekend om staat – en dit is zeker de beste slimme weegschaal voor de prijs.

Bekijk de close-up foto’s en bekijk de video van de belangrijkste functies, op deze speciale productpagina van amazon.co.uk!

Populaire pagina’s deze maand: