...

WIE IS MICHAEL KORS? EN WAAR KOOP JE MICHAEL KORS TASSEN KLEDING EN SCHOENEN?

WIE IS MICHAEL KORS? EN WAAR KOOP JE MICHAEL KORS TASSEN KLEDING EN SCHOENEN?

WIE IS MICHAEL KORS? EN WAAROM KOOP JE EEN  MICHAEL KORS TAS?

Het Michael Kors label werd in 1981 opgericht als een damescollectie door niemand minder dan ontwerper Michael Kors zelf. Kors werd geboren als Karl Anderson Jr. op Long Island, New York in 1959. Hij stopte al na twee semesters bij het Fashion Institute of Technology, maar dat belette hem uiteraard niet zijn doelen na te streven.

In 2010 breidde de lijn zich uit naar Japan en werd Michael Kors de jongste ontvanger van de Geoffrey Beene-prijs.

Van kinds af aan was Kors betrokken bij de mode-industrie, die zich voordeed in nationale productcampagnes vanaf zijn peuterjaren en daarna. Tegen de tijd dat hij zijn label lanceerde, had Michael Kors al een aanzienlijke reputatie opgebouwd voor unieke en hoogwaardige ontwerpen. Zijn label werd gelanceerd in enkele van de meest luxe winkels in New York City, waaronder Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s en Bergdorf Goodman .

In 1983 ontving Michael Kors de First American Original Award van Dupont. In 1995 ontving hij de Elle / Cadillac Fashion Award voor uitmuntendheid. Kors stopte daar niet en vervolgde zijn succes door in 1996 door Vogue te worden genoemd als onderdeel van het “New Establishment”. Hij lanceerde al snel een herenlijn en een lijn met nieuwe damesgeuren.

In 2001 voegde Kors populaire accessoires zoals handtassen, riemen en brillen toe aan zijn reeds gevestigde modelijn. Elk jaar van 2005 tot 2008 werd hij genomineerd als CFDA Accessories Designer of the Year. In 2010 breidde de lijn zich uit naar Japan en werd Michael Kors de jongste ontvanger van de Geoffrey Beene-prijs.

Hoewel het merk Michael Kors niet van start is gegaan in handtassen en andere hoogwaardige producten blijft verkopen aan een breed scala van tevreden consumenten, behoren de handtassen tot de meest begeerde door de gemiddelde consument en beroemdheden.

Michael Kors-tassen staan ​​bekend om hun kenmerkende soepele leer en hun hoogglanzende hardware, logo’s en bedels, en worden door veel mensen over de hele wereld begeerd. Of je nu op zoek bent naar een gekruiste crossbody of tote, een comfortabele en stijlvolle rugzak of een trendy hobo-tas

 

Kijk Hier Voor Mooie betaalbare Tassen Van Alle Merken

WIE IS MICHAEL KORS? EN WAAR KOOP JE MICHAEL KORS TASSEN KLEDING EN SCHOENEN?

WIE IS MICHAEL KORS? EN WAAR KOOP JE MICHAEL KORS TASSEN KLEDING EN SCHOENEN?