...

USPICY 48W LED UV NAGELDROGER NAGELLAMP VOOR GELLAKKEN – VOOR THUIS GEBRUIK EN PROFESSIONEEL -DROOGT SNEL EN IS DUURZAAM

USPICY 48W LED UV NAGELDROGER NAGELLAMP VOOR GELLAKKEN - VOOR THUIS GEBRUIK EN PROFESSIONEEL -DROOGT SNEL EN IS DUURZAAM

Een andere top LED UV-nagellamp die ik echt leuk vind, is de USpicy 48W LED UV-Nageldroger Nail Lamp voor gellakken.
Het elegante ontwerp terzijde, dit merk USpicy 48W komt boordevol functies die het bijna een draagbare salon voor thuis maken.

USpicy is al geruime tijd in de beautyscene en ze weten wat de klant wil. Met deze prachtige lamp kan ik zeggen dat ze het hebben genageld.

Je kunt deze lamp gebruiken om allerlei op LED- en UV-gel gebaseerde nagels sneller te drogen dan de meeste andere nageldrogers. Dit komt omdat de lamp compatibel is met alle gelnagellaken.

In tegenstelling tot andere LED-UV-nagelrogers waar ik eerder al over heb geschreven, gebruikt de USpicy 48W-uithardingslamp geen dubbele lampen. In plaats daarvan heeft het afzonderlijke LED-lampen en een CCFL-spoel om UV-licht te leveren. CCFL is een verbeterd type UV-lamp met een levensduur vergelijkbare LED.
Ik kan doorgaan met alle goede punten over deze lamp, maar deze pagina wordt lang en je kunt de meeste recensies lezentevreden klanten  geschreven .

Dus laat me een paar voordelen samenvatten die je verliefd zullen maken op deze 48W LED UV-nagellamp van USpicy.

10 dingen om te weten over USpicy 48W LED UV Nageldroger Nail Lamp voor gellakken.

  1. Kan zowel thuis als in een salon worden gebruikt.
  2. Je kunt het gebruiken om alle soorten gell-nagellakken te harden (zowel UV- als LED-gelnagellaken).
  3. Gebruik het om zowel vingernagels als teennagels te genezen.
  4. Droogt de nagels sneller dan de meeste lampen.
  5. Heeft automatische sensor en drie timer-modi. Deze functie zorgt voor gemak bij het uitharden;
  6. Eenvoudig schoon te maken dankzij de afneembare bak die helpt bij het schoonmaken of die ruimte biedt om teennagels te genezen.
  7. Beschikt over een extra buitenlamp die u kunt gebruiken om betere verlichting te bieden bij het schilderen van nagels.
  8. Lichtschild voor betere oogbescherming.
  9. Professioneel ogend en duurzaam.
  10. Wordt geleverd met een comfortabel handkussen waarop u uw handen kunt laten rusten bij het aanbrengen van gels.
USPICY 48W LED UV NAGELDROGER NAGELLAMP VOOR GELLAKKEN - VOOR THUIS GEBRUIK EN PROFESSIONEEL -DROOGT SNEL EN IS DUURZAAM
USPICY 48W LED UV NAGELDROGER NAGELLAMP VOOR GELLAKKEN - VOOR THUIS GEBRUIK EN PROFESSIONEEL -DROOGT SNEL EN IS DUURZAAM