...

TOP 5 TIPS OM JE HANDEN VOOR ALTIJD JONG TE HOUDEN

TOP 5 TIPS OM JE HANDEN VOOR ALTIJD JONG TE HOUDEN

TOP 5 TIPS OM JE HANDEN VOOR ALTIJD JONG TE HOUDEN

Je kunt je gezicht er jonger uit laat zien met make-up, je haar verven om de grijzen te bedekken, maar wat kun je doen om het uiterlijk van je handen te verbeteren? Nou, eigenlijk best veel als je vroeg begint! Dit is misschien geen grote zorg als je 18 bent, maar geloof me, als je er 25 voorbijgaat, beginnen je zorgen bij elke nieuwe plek en rimpel te stijgen. Natuurlijk is het onmogelijk om voor altijd jong te blijven , maar er zijn genoeg dingen die gedaan kunnen worden om de jeugd van je hard werkende handen te verlengen.

 JE HANDEN VOOR ALTIJD JONG TE HOUDEN

Ik vroeg Vicki Engsall, mede-oprichter van The Jojoba Company , om haar beste anti-aging tips te delen. Ze is ook Product Director van het bedrijf en heeft een schat aan kennis als het gaat om het behoud van een jong ogende huid. Dus als er iemand is die ons kan helpen de tijd terug te draaien (huidskleur), dan is het Vicky!

Top 5 tips voor jonger uitziende handen:

1. Intensief hydrateren: Breng handcrème aan elke keer na het wassen van de handen en wanneer ze zich droog of uitgedroogd voelen. Het is absoluut cruciaal voor het behoud van de jeugd van uw handen.

2. Breng uw handcrème op de juiste manier aan : De beste manier om handcrème aan te brengen, is door het op de rug van uw hand te drukken en de rug van uw handen tegen elkaar te wrijven. Spreid dan de lotion uit met je handpalmen om te eindigen. Uiteindelijk levert u het grootste deel van het product af op het onderdeel dat het het meest nodig heeft.

3. Keep It Rich: De huid op de rug van uw handen is heel anders dan de huid van uw handpalmen. De huid bovenop je handen is veel dunner en heeft minder talgklieren, wat betekent dat het heel snel droog kan worden. Ter vergelijking: de huid op je handpalmen is een stuk dikker, dus om vocht in dit gebied te laten dringen, moet een handcrème rijk en vol vochtbindende ingrediënten zijn.

4. Handschoenen zijn de beste vriend van het meisje: ik zou het gebruik van een handcrème 's nachts aanraden en handschoenen aantrekken terwijl je slaapt. De handschoenen beschermen tegen vochtverlies. Breng overdag gedurende de dag een moisturizer aan op de rug van uw handen (die meestal de droogste zijn) en laat uw vingertoppen en handpalmen vetvrij.

5. Grootte is belangrijk: als u een oliecrème gebruikt, zoals pure jojoba , dan is slechts één kleine pomp voldoende. Als u meer van een handcrème op basis van room gebruikt, moet een hoeveelheid van 10 cent voldoende zijn. Het hangt er echt vanaf hoe droog de handen zijn en wat de consistentie van de handcrème / olie / lotion is.

Wat zijn je beste tips om je handen er jong uit te laten zien? Nog iets anders dat u zou toevoegen aan de bovenstaande lijst?

TOP 5 TIPS OM JE HANDEN VOOR ALTIJD JONG TE HOUDEN