...

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

Nauwkeurig gemanicuurde nagels zijn gemakkelijk zolang het goed verzorgd en gezond is. Niets kan een schone, frisse manicure verslaan !! Bent u het eens? Wanneer we het hebben over manicures, vallen Franse manicures je hoofd op. Franse manicures zijn een zeer populaire keuze voor manicures. Ze zien er erg stijlvol uit en behoren tot de beste keuzes voor werkende vrouwen die geen funky nail art kunnen dragen om te werken.

Maar na verloop van tijd hebben Franse tips een radicale verandering ondergaan en nu zijn ze niet meer saai of gewoon wit als voorheen.

Top 10 French Tip Nail Art-ontwerpen

Hier zijn onze top 10 ontwerpen voor Franse nageltekeningen. Even kijken!

1. Creatieve Franse tips voor lovertjes:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

Franse manicures kunnen op verschillende manieren worden gedaan. Sommige nieuwe stijlvolle trends van creatieve Franse manicures worden steeds vaker gezien. Je kunt de Franse tips in het blauw opmaken na een basislaag en enkele mooie patronen van varens volgen met wit. Werk af met zilveren pailletten. Plaats een toplaag om het ontwerp te behouden. Probeer het!

2. Air Brushed French Tips:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

U kunt Franse nageluiteinden uitborstelen die eigenlijk vrij lang uit een goede nagelstudio kunnen komen. Met luchtpenseeltechnieken en de beschikbare stencils kan elk ontwerp gemakkelijk en vrij effectief creatief zijn. Spring jij voor je bruiloft in een nagelstudio van airbrush?

3. Water Decal Designer French Tips:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

 

afbeelding source

Franse tips zijn meestal met een witte tip, maar je kunt je eigen smaak toevoegen door de kleuren te veranderen. Gebruik voor een verandering een zwarte punt met een zwarte nagellak. Trek wat sterrendeksels aan en geef het een rockster-look. Franse tips zijn niet langer zo saai, toch? Dus probeer je zoiets als dit?

4. Duo gekleurde Franse tips:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

Net als het vorige Franse tipontwerp, kunt u een ontwerp uitproberen met 2 kleuren. Gebruik een kleur met een omberafwerking of regenboogafwerking en voeg er een zwarte Franse punt aan toe. Dit ziet er erg modieus uit. Als je geen ombre-finish nagellak kunt krijgen, probeer dan 2 kleuren te sponsen voor dit soort look. Gebruik een paarse en groene spons om de top te maken en gebruik zwart om het af te maken.

5. Franse tips met stempel:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

Stempelen is een eenvoudige manier om ontwerpen te maken. Trek je Franse tips op in een normale, lichte huid, roze en wit. Nu voor een enkele vinger een stempels met bloemen stempelen met speciale witte polish voor stempelen. Bedek de ontwerpen zo gemaakt met een mooie toplaag.

6. Franse tips in Leopard Print:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

Je kunt dit type van een funky French tip-ontwerp proberen met een omberafwerking in zwart en zilver en ongelijke cirkels om de French-tip-look te creëren. Probeer dit eens. Het is eigenlijk best gemakkelijk om te doen.

7. Glittering French Tips:

U kunt het Franse tipgedeelte afbakenen in een Franse manicure met een lijn glitters. Gebruik een lijn transparante nagellak met een nagelborstel en klop er vervolgens losse glitters overheen met een waaierborstel. Je kunt ook een glitter-striper gebruiken om dit soort French-Nail Art te tekenen.

8. Gratis Franse hand tips:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

Imaca- bron

Als je goed bent in het tekenen met de vrije hand, kun je een Franse designtip maken met acrylverf. Gebruik enkele steentjes die ervoor zorgen dat de hele look tot leven komt, maar zonder al te veel over-gedaan te zijn. Je kunt dit ook proberen voor een bruidsfeestje.

9. Airbrushed Nail Tips voor French Nails:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

Zoals eerder vermeld, kun je prachtige nagelkunsten krijgen met luchtborstels. Deze zijn over het algemeen niet beschikbaar voor de verkoop in het klein. Als een goede nagelstyliste echter de juiste stencils en luchtpenseelmachines gebruikt, dan kunt u gemakkelijk mooie nagels zoals deze in kleur krijgen. Geen witte Franse tips meer.

10. French Tips On Matte Nail Polish:

TOP 10 FRENCH TIP NAIL ART-ONTWERPEN

.

afbeelding source

Matte nagellakken zijn een nieuwe trend. Je kunt zoiets als dit proberen. Probeer een matzwarte lak of gebruik een normale zwarte lak, maar gebruik daarboven een matte transparante laag om de nagellak mat te maken. Dit. zijn speciale matte transparante nagellaken. Gebruik nu een normale zwarte nagellak met glans aan de bovenkant voor de uiteinden. Gebruik geen topcoat.

Ik hoop dat je ons artikel op top 10 tips voor het ontwerpen van Franse tips en nullen leuk vond. Welke is jouw keuze? Laat uw feedback achter in de opmerkingen hieronder. Ook is er onze app voor nagelkunstideeën die u kunt installeren en de verschillende andere nailart-ontwerpen kunt uitproberen.