...

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK – GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT – WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?


TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

TOP 10 BESTE UV- EN LED-NAGELDROGERS / NAGEL LAMPEN WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

Thuis gel manicures zijn meer betaalbaar dan je zou denken. Om gel polish in zijn keiharde, ondoordringbare staat te laten uitharden, moet het onder UV- of LED-licht uitharden. Deze lampen waren vroeger duur en omvangrijk, maar nu kunt je een draagbare lamp kopen voor de prijs van een enkele manicure. Zelfs professionele, salon-klasse modellen betalen zichzelf terug na slechts een paar toepassingen. Als je elke drie weken een manicure van 35 euro krijgt, is dat al 600 euro per jaar. Deze lampen  besparen je geld en tijd en zijn onmisbaar voor elke nagel liefhebber.

Ultra violet licht (UV) was jarenlang de industriestandaard. Het mooie van UV is dat het op alle gelnagels zal werken met uithardingstijden in het bereik van één tot drie minuten. De nieuwe LED-lampen zijn aanzienlijk sneller met uithardingstijden van 10 tot 30 seconden. LED-lampen hebben een langere levensduur en ze zijn zachter voor uw huid. Toen LED voor het eerst op de scène verscheen maakte de prijs het alleen redelijk voor professionele salons om ze te dragen, maar de prijs van LED-eenheden is de laatste tijd ver gedaald, waardoor ze nu zeer betaalbaar zijn. Een ding om op te letten over LED is dat het alleen LED-gels zal uitharden, dus u moet er zeker van zijn dat u LED-lak koopt. Gelukkig introduceren veel merken dubbele lichtbron lampen, die de twee combineren voor het beste van beide werelden.

Als je niet zeker weet welke nagellak voor jou het meest geschikt is, lees dan de gids voor de beste gel nagellak-merken , de beste niet-afveegbare gel-top lagen en de beste gel-nagellak remover producten . Raadpleeg ook de beste nagellak sets voor alles wat je nodig hebt in één keer .

Wanneer je deze lampen probeert te vergelijken, kan het een spervuur ​​van betekenisloze letters en cijfers zijn: 50000 uur, 16 kralen en 10W geven je misschien niet een goed beeld van hoe goed een lamp is (spoiler, die zou niet geweldig zijn). Ik zal het je allemaal laten zien zodat je kunt zien wat het betekent, hoe elk werkt en wat goed past bij je huis of salon.


1. Beste eenvoudig te bedienen UV-nagelDroger: MicroPure 36W UV & LED

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

(MicroPure)

De MicroPure maakt gebruik van dubbele lichtbronlampen, zodat deze werkt met alle gel- en schellakmiddelen. Hij is groot genoeg om eenvoudig je hand in de hand te houden en het kantelen van de bollen betekent dat je je duim niet hoeft te verwringen voor een gelijkmatige uitharding. Het heeft 24 dual-light lampen met een wattage van 36 wat goed is. . Deze lampen hebben een levensduur van 50.000 uur, dus als ik dit ding 24 uur per dag gebruik, zouden de bollen over vijf jaar uitbranden. De bodemplaat glijdt af voor reiniging en voor eenvoudig gebruik van pedicure. De MicroPure heeft vier eenvoudige knoppen en een groot LED-scherm dat de resterende tijd aangeeft. Zodra u uw tijd hebt gekozen, detecteert een sensor wanneer uw hand onder de lichten is en begint uw cyclus. Als je geen tijd kiest,

 Dubbel licht

Geweldige hand dekking

Gebruiksvriendelijke knoppen en digitale uitlezing

Koop hier de MicroPure 36W UV LED-nageldroger.

 


2. Beste Home Salon LED-nageldroger: USpicy 48W LED & UV

(SunValleyTek)

Ik vind deze leuk omdat het eruit ziet als een kleine draagbare salon. De USpicy heeft een sterke 48 watt aan dubbele UV / LED-verlichting, zodat hij compatibel is met alle gels. De USpicy gebruikt echter geen dubbele lampen. Het heeft afzonderlijke LED-lampen en een CCFL-spoel om UV-licht te bieden. CCFL is een verbeterd type UV-lamp met een levensduur vergelijkbare LED. De bovenkant van het apparaat heeft een gevoerde plek om je hand te laten rusten tijdens het poetsen en een buigbare LED-lichtstrip die geen glans geeft, maar zorgt voor betere verlichting terwijl je aan het werk bent, perfect voor precieze details.

Het heeft een automatische sensor die aangaat wanneer uw hand naar binnen gaat en de gemagnetiseerde onderkant loslaat voor gemakkelijke toegang tot de voet. Het wordt geleverd met drie vooraf ingestelde timers en een gemakkelijk te lezen LED-scherm. De knoppen bevinden zich aan de achterkant van het apparaat, wat handiger is als u dit op clients dan op uzelf gebruikt. Als u gevoelige ogen hebt, heeft dit apparaat een lichtscherm dat rond uw hand omlaag valt om te voorkomen dat er licht naar buiten lekt terwijl de lamp aan is.

 Dual UV / LED hardt alle gels uit

Gevoerd handplatform met tweede LED-lichtstrip

Lichtschild voor betere oogbescherming

Professioneel uitziend

USpicy 48W LED UV Nail Dryer Lamp


3. Best aanpasbare LED-nageldroger: SUNUV Sun2 48W UV LED-licht

De SUNUV Sun2 is een geweldige thuisunit. Met 48 watt is het krachtig genoeg om snelle uithardingstijden te leveren en aangezien de lampen UV / LED dubbel licht zijn, werkt het op alle gel- en schellakoplossingen. De 33 lampen zijn overal op de koepel geplaatst, zodat uw hele hand en duim een ​​goede dekking hebben. Het onderpaneel komt los voor eenvoudige reiniging en pedicures. Hij wordt geleverd met drie verwisselbare siliconen handsteunpads (roze, paars en wit) die bovenop de lamp passen en een geschikte plek zijn om je lagen aan te brengen.

UV / LED dubbel licht

Licht dekt alle hoeken af

Drie siliconen handsteunen

Koop hier het SUNUV Sun2 48W UV LED-licht.

 


4. TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

Morpilot

Als je een slanke reisdroger nodig hebt, past de Abody 9S. Het is klein, licht en eenvoudig. De Abody 9S wordt via USB gevoed, dus je kunt hem aansluiten op de meegeleverde muuradapter zoals elke andere nagellamp, of je kunt hem aansluiten op je computer of op een mobiele telefoon oplader. Dat is ongeveer zo reisvriendelijk als het wordt. Bij UV / LED-combobollen werkt deze lamp met alle gels, maar bij 24 watt verwacht je dat de droogtijden langer zijn dan op nagellampen die niet in je tas passen. Met het eenvoudige ontwerp van de boog is het geweldig voor pedicures, maar omdat de bollen niet zo ver langs de zijkant gaan, wil je waarschijnlijk je duimen apart doen. De lampjes gaan automatisch aan wanneer je je hand onder de boog plaatst, maar deze komt niet met vooraf ingestelde timers, alleen een LED-scherm dat op telt in plaats van naar beneden.

Koop hier de Morpilot 9S 24W Gel nageldroger.


5. Beste professionele LED-nageldroger: Gelish 18G

Dit is ongeveer zo professioneel als je kunt krijgen. Het is strak, van een vertrouwd merk en bovendien is het snel. Zoals het uitharden in vijf seconden. Het is slechts 34 watt, maar omdat het puur LED is, pakken die watts meer pit. Er is voldoende ruimte voor één hand en met de lichte plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken over uw duimen. Het heeft drie vooraf ingestelde timers en een LED-scherm, beide aan de achterkant van het apparaat, wat goed is voor een salonomgeving. Het piept wanneer een cyclus is voltooid voor het geval dat u uw rug hebt gedraaid of als een cliënt niet oplet. De gevoerde handsteun is een perfecte plek om je nagellak aan te brengen en de lamp is acetonbestendig om een ​​salonomgeving te ondersteunen. En voor al dat, het is niet een enorme eenheid en zal niet nemen uw hele tafel.

Koop hier het Gelish 18G professionele LED-licht.

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?


6. Best Langdurige LED-nageldroger: Anself Pro 64W-nageldroger

De Anself Pro heeft het hoogste wattage bij 64 van de top 10. Dit is een professioneel model dat lang meegaat. Het wordt geleverd met een eigen draaggreep die vreemd lijkt totdat je je realiseert dat hij vijf pond weegt. Dus het is niet iets waar je graag zou willen rondreizen. De Anself Pro is zo zwaar omdat hij is gemaakt van een zinklegering in plaats van het normale plastic. Het metaal absorbeert warmte, wat betekent dat alle warmte die door de lichten wordt gegenereerd, wordt weggetrokken van de hand van uw klant en weg van de LED-lampen, waardoor hun levensduur wordt verlengd. Het heeft geen bodemplaat nodig om mee te spelen en digitale uitlezing is gericht naar de achterkant van het apparaat. De bewegingssensor is niet zo snel als sommige van de anderen, maar met zijn kracht en duurzaamheid is het misschien de moeite waard om de extra seconden of twee te wachten.

Koop hier de Anself Pro 64W LED-nageldroger.

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

 


7. Best Gentle LED Nail Lamp: NailStar Professionele LED-Nageldroger

De NailStar Professional LED Nail Dryer is een geweldig klein model voor thuisgebruik. Het is het zachtst van de lijst bij 12 watt, zodat de uithardingstijden dichter bij de traditionele UV-nagellampen liggen. De NailStar is de langste lasering op de lijst met 60.000 uur levensduurlampen – dat is bijna zeven jaar continu licht. Het gebruikt geen sensor en vertrouwt op vooraf ingestelde timers. Er is een nette 30 minuten-instelling als je een hekel hebt aan knoppen met plakkerige nagels. Laat het gewoon staan ​​en steek uw handen in wanneer dat nodig is. Vanwege het lagere vermogen zou je misschien je duimen afzonderlijk in deze nageldroger willen doen. 

Koop hier de NailStar Professional LED nageldroger lap.

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?


8. De beste twee-handen UV-nageldroger: MelodySusie 54W UV-nageldroger

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

(MelodySusie)

Je kunt tegelijkertijd je beide handen in passen. Of beide voeten. Het is een UV-lamp, wat betekent dat alle gels en shellacs worden geneutraliseerd, maar dat de uithardingstijden langer zijn dan die van LED. De kortste preset op deze is twee minuten. UV-lampen hebben de neiging om iets warmer te zijn dan LED, maar de MelodySusie heeft een interne ventilator om alles op een aangename temperatuur te houden. En omdat ze UV ​​zijn, hebben de lampen een kortere levensduur van ongeveer 1000 uur, dus op een gegeven moment moeten ze worden vervangen, maar het onderpaneel komt gemakkelijk uit. Je zult de meegeleverde lampen moeten installeren wanneer je MelodySusie aankomt, maar ze klikken zonder veel problemen op hun plaats. En nogmaals, het past twee handen tegelijk!

Koop hier de Melody Susie 54W UV-nageldroger lamp.

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?


9. Beste makkelijk op te bergen LED-nageldroger: MiroPure 24W draagbare nageldroger

Als je hem niet gebruikt, klapt deze lamp plat. Als je weinig ruimte hebt, alsof je nagellakcollectie langzaam thuis is gekomen, staat het gemakkelijk om je nagelbenodigdheden op te bergen. Volumineuze nagellampen nemen ruimte in beslag, maar deze lamp van MiroPure is zo compact als een nagellamp kan krijgen. Het heeft een heel andere vorm dan de meeste lampen die heel dun en rechthoekig zijn met twee brede standaards aan elke kant. De poten klappen naar beneden en het USB-snoer komt uit en nu heb je een LED-nagellamp die ongeveer evenveel ruimte in beslag neemt als een tablet.

De lamp isvoldoende open is om een ​​deel van dat LED-licht van zijn 18 lampen te laten ontsnappen. Het heeft een ingebouwde timer van 30 seconden en 60 seconden, dus dat geeft u een idee van hoe uw uithardingstijden eruit zullen zien. Dit is ook geweldig als je een draagbare lamp nodig hebt omdat je hem gemakkelijk in je tas kunt gooien.

 

MiroPure 24W Draagbare Nageldroger Lamp

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?


10. Best instelbare LED-nageldroger: Abody SUNone 48W – 24W nageldroger

De Abody SUNone is het dubbele van de kracht van zijn draagbare neef en is een professioneel ogende lamp. Met UV / LED dubbele gloeilampen werkt deze met alle gels en bij 48 watt droogt hij snel. Als de lichten een beetje warm worden, heeft de SUNone een ventilator en een optie om de sterkte tot 24 watt te verminderen. Er is hier voldoende ruimte voor duimen en de onderste lade is verwijderbaar. Ik vind het ook leuk dat je niet altijd telkens een timer hoeft te selecteren. Het lampje gaat branden wanneer de sensor uw hand detecteert en 128 seconden hardloopt, tenzij u een voorinstelling selecteert. Ik waardeer dat er minder knoppen moeten worden ingedrukt als mijn nagels nat zijn.

Koop hier de Abody SUNone 48W – 24W nageldroger

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

De Professionele gel nagellak set van Coscelia komt nu met een uitgebreid starterspakket ! Met alle accessoires om direct aan de slag te gaan en eindeloos te kunnen experimenteren.

De 36W UV met 12 leds Nageldroger lamp is tot wel 2x sneller dan gemiddeld. Basecoats, topcoats, gelpolish of builder gels, je hebt altijd perfecte polymerisatie dankzij de dubbele golflengte technologie. Bewegingssensoren zetten de nageldroger automatisch aan en uit

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

GELLAK SET MET UV/LED LAMP RUBY 48W

De Ruby lamp, is de Rolls-Royce van de nageldrogers! Deze lamp kan alle soorten gel nagellak uitharden, gels, shellac, soak off en alle base en top coats. Makkelijk, compatibel en efficiënt! In deze kit zit alles wat u nodig heeft om meteen aan de slag te gaan, jouw eigen nailbar thuis! De Ruby Kit is geschikt voor beginners en voor professionals.

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?De MEANAIL® UNIC heeft 365 nanometer wat zorgt voor een goede en snelle droging voor alle gelnagels, soak offs en alle base-en top coats.

Verlies geen tijd en geld in een nagelsalon, breng thuis een leuke gelnagellak aan wanneer het je uitkomt en kies de kleur waar je zin in heeft of die bij jouw outfit past.

 

TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?TOP 10 BESTE UV LED NAGELDROGERS KOPEN 2023 / UV-NAGEL LAMP / MANICURE LAMP / VOOR GELNAGELS EN GEWONE NAGELLAK - GELLAK LAMP VERGELIJK PRIJS KWALITEIT - WELKE NAGELLAMP IS HET BESTE? WAT IS BETER EEN UV OF LED LAMP?