...

Steel het verbluffende rode loper gevlochten kapsel van Dakota Johnson!


Je bent 6 stappen verwijderd van sexy haar!

Amerikaanse actrice Dakota Johnson gisteravond op de rode loper in Los Angeles voor de première van haar nieuwe film, Vijftig tinten donkerder. Als hoofdrolspeelster van de film waren alle ogen gericht op Dakota en haar prachtige vloerlange jurk toen ze aankwam - maar zij was het haar dat trok onze aandacht! De ster pronkte met een prachtig gevlochten kapsel en we denken dat ze er absoluut uitzag verbazingwekkend. Om haar van dichtbij te zien kijken en om haar stijl voor jezelf te stelen, blijf gewoon scrollen!

Het verbluffende gevlochten kapsel van Dakota Johnson

Dakota Johnson met gevlochten kapsel
Het gevlochten kapsel van Dakota Johnson op de rode loper. Krediet: Rex door Shutterstock

De 27-jarige actrice droeg een diepe naakte jurk en onthulde een sexy rugloos detail toen ze zich omdraaide. In plaats van te kiezen voor een superglamoureuze opsteekkapsel, besloot Dakota te kiezen voor iets meer ingetogen, om de focus op haar ensemble te houden. Haar lange, donkerbruine lokken waren gestyled in een losse, warrige vlecht die over haar rug viel.

Hoe de gevlochten look van Dakota te krijgen:

1. Sproei eerst een zeezoutspray, zoals de VO5 Zeezoutspray over je haar, om het textuur en grip te geven.

2. Neem een ​​haarlok van 8 cm breed vanaf de bovenkant van uw hoofd en verdeel deze in 3 gelijke delen.

3. Begin met het vlechten van je haar door de traditionele 3-strengs vlechttechniek te volgen, door het linker deel van het haar in het midden te weven en vervolgens het rechter deel van het haar in het midden.

4. Nu is het tijd om meer haar in te weven om je Franse vlecht te maken. Om dit te doen, terwijl je van beide kanten een pluk haar neemt, trek je elke keer een beetje extra haar naar binnen. Ga door met dit proces totdat je je haar tot aan de uiteinden hebt gevlochten.

5. Ziet je vlecht er iets te netjes uit? Geen paniek! Om je vlecht een meer verwarde, onafgemaakte look te geven zoals die van Dakota, maak je gewoon pannenkoeken van je vlecht. Om dit te doen, gebruikt u uw vinger en duim om zachtjes aan uw haar te trekken, om de vlecht los te maken.

6. Nu hoef je alleen nog maar je stijl te bepalen met de Toni&Guy Tousled Texture Creation Haarspray. En zomaar: je bent klaar om te gaan!

Als je net zoveel van Dakota's stijl houdt als wij, waarom blader je dan niet door onze Vlechten-pagina? Met alles van watervalvlechten tot de nieuwste korsetvlechttrend die Instagram overneemt, ben je in de vlechthemel!