...

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

 

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

Nagelontwerpen

1.0 introductie

Wist je dat handen en nagels erop een van de eerste dingen zijn die we opmerken wanneer we iemand ontmoeten? Sinds de oudheid betekenden lange en goed verzorgde nagels de status. Tegenwoordig is een goede manicure een indicatie dat u trots bent op uw uiterlijk. Als je zelfs deze inleidende woorden leest, kan ik al aannemen dat je het belang van mooie nagelontwerpen kent. Maar om uw overtuiging te versterken, laten we zeggen dat een goede nailart een mooie en prachtige vrouwelijke flair aan uw uiterlijk kan geven, waardoor uw persoonlijkheid een uniek tintje krijgt.

Ik heb veel mannelijke vrienden zien vertrouwen dat het hebben van een mooi ontwerp op je nagels flair en verfijning aan een vrouw toevoegt. In het informatietijdperk van vandaag, waar ontwerpideeën voor nagels vrij verkrijgbaar zijn, gekoppeld aan de efficiënte distributiekanalen  wordt nailart steeds leuker en toegankelijker voor iedereen. Daarnaast is er nu een verscheidenheid aan kunstmatige nagels (stiletto-nagels, acrylnagels, gelnagels, schellakennagels, zonnenagels enz.) En gereedschappen die u kunt gebruiken voor eenvoudige nagelontwerpen om een ​​aantrekkelijk effect te creëren

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

INHOUD OP DEZE PAGINA

1.0: Introductie 
2.0: Goede nail art / 17 coole tools die je nodig hebt voor goede kunst 
3.0: Top 10 Stap voor stap Eenvoudig ontwerpideeën (voor beginners en gevorderden) 
3.1: Top 10 , Cool, Simple and Easy Nail Art Ideeën die u gemakkelijk kunt doen. 
Idee 1: Bloemmotief 
2: Gewoon schilderen De tips van je nagels een andere kleur 
3: willekeurige lijnen

4: Polka Dot Designs 
5: wat dacht je van een glittereffect? 
6: Schattige harten op de nagels 
7: Gestreept ontwerp met 
nagelkunst Idee 8: Gemengde kleurenontwerpen bijv. Gradiënt (Ombre) nagels 
3.2: Acht meer aanbevolen Mooie ontwerpen met zelfstudies. 
4.0: Soorten nagelverlengingen / kunstnagels / kunstnagels 
4.1: NAIL-extensie en Nail Overlays, wat is het verschil? 
4.2: Acrylnagels 
4.2.1: Voordelen van acrylontwerpen 
4.2.2: Cons van acrylontwerpen 
4.3: Gelnagels 
4.3.1: Gelnagels Vs Gelnagellak 
4.3.2: Voordelen van gelnagels 
4.3.3: Cons van gelnagels 
4.4: Hoe zit het met schellak of zonnenagels 
4.5: Nagelwraps en drukkers 

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

2.0: Goede en eenvoudige nagelontwerpen / 17 coole gereedschappen die u nodig hebt voor een goede nail art.

Hoewel ze hier niet professioneel praten, kunnen mooie nagelontwerpen flair geven aan je uiterlijk. Hoe dan ook, ik denk dat ik nog andere de nadruk heb gelegd op de flair. Het punt is dat terwijl zeer gedetailleerde nailart het beste wordt overgelaten aan professionals, er een aantal moordenaar-nagelontwerpen zijn die je thuis kunt creëren en die prachtige indruk kunt geven dat ze door een professional zijn gedaan. Om dat te bereiken, heb je echter wat gereedschap nodig en hier zijn 27 coole gereedschappen die je nodig hebt om je nagels er goed uit te laten zien. Natuurlijk zul je ze niet allemaal nodig hebben, hoewel het hebben van geen pijn doet.

 1. De basisitems: Deze zijn: (i) Basis / toplaag, (ii) nagelriemduwer (iii) elektrische nagelvijl (iv) nagellakremover.
 2. Matte toplaag . Dit geeft je nagels een niet-glanzende mod-afwerking die ze behoorlijk cool maakt. Je kunt het matte topcoat online krijgen of in andere winkels.
 3. Loose Glitter: je kunt dit bij elke craft store kopen. Strijk gelijkmatig een beetje losse glitter op je basiskleur terwijl deze nog nat is, en zie hoe elke Mani naar een hoger niveau gaat.
 4. Glitter nagellak remover pads

  -Dit is een gestructureerd pad dat in een flits kan helpen om fijn gemalen of grittier glitter weg te vegen.

 5. Nagelreparatieformule: uw nagels worden droog of bros met dure aanbrenging van valse nagels of gelpolish. Daarom moeten ze worden hersteld en geconditioneerd tot een gezonde en sterke staat. Dit doe je door een week lang je nagels een pauze te geven en daarna een nagelreparatieformule toe te passen die de bovenstaande functie bereikt.
 6. Transferfolies: deze helpen om een ​​cool ontwerp te creëren dat je nagels een coole finish geeft. De nagels worden geverfd met een gewenste basiskleur, vervolgens wordt een heldere lijm over de bovenkant aangebracht en vervolgens drukt u op en trekt u de tape snel weg. Dit laat onvolmaakte sporen van folie op je nagels achter.
 7. P o lish veegpen / polijstcorrectiepen - Dit is een goede aanvulling op uw manicureset. Hiermee kunt u rond het nagelbed opruimen.
 8. Dotter Tools. Dit creëert perfecte kleine of grotere stippen op je nagels. Je kunt het ook gebruiken om een ​​reeks cirkels te maken. De nagelstift van de bodyshop is een goed voorbeeld van een dotter-tool.
 9. Studs : je kunt deze ook uit je lokale ambachtswinkel halen. Het kunnen metalen, gekleurde kristallen koepels zijn en ze helpen om 3-d versieringen op je nagels te maken.
 10. Stripper brush:

  Gebruik dit om dunne lijnen en ingewikkelde details op uw nagels te maken. Je kunt een stripperborstel kopen bij elke schoonheidssalon.

 11. Striping tape: een dunne metalen tape die wordt aangebracht en op je nagel wordt gehouden om de kunst te verbeteren. Sommige strips worden gewoon op de nagels gedrukt om super rechte lijnen te creëren en vervolgens weggetild.
 12. LED- of UV-nagellamp: als je voor gelnagels gaat, moet je de gel zeker genezen (verharden) voor een langdurig effect. de meeste gels moeten worden uitgehard onder UV-licht of LED-lamp. Klik hier om de beste 5 nagellampen voor led of UV te bekijken
 13. Nietkleuren van goede kwaliteit: denk aan klassieke rode, ondoorzichtige witte en zwarte, doorschijnende roze nagellaken. Dit zijn klassiekers en worden vaak gebruikt bij het maken van nailart-ontwerpen.
 14. Koepelvormige parels: deze zijn te vinden in de Ciatè Caviar Mother of Pearl Manicure Kit. Ze helpen je je nagels te poppen.
 15. Naaktlak: Heb je wel eens een kleur willen dragen maar niet dat het merkbaar was? je kunt dit bereiken door nude nagellaken te gebruiken. Deze creëren de illusie van langere vingers en zijn perfect voor interviews.
 16. Metallic nagellaken , pastel polijstmiddelen, glitter polish, Jewel tone polish: deze kunnen met elke outfit worden gedragen en zijn perfect voor het versterken van elke outfit.
 17. Levendige tinten: levendige tinten zoals oranje, roze, geel, groenblauw, fuchsia, enz., Laat je nail art knallen.
 18. Manicuretafel: dit is een werkstation waarop u uw armen kunt laten rusten terwijl u uw nagels pijnigt met de door u gewenste ontwerpen. Een manicure-tafel is niet nodig als u vanuit huis werkt, maar als u er één hebt, kunt u uw rugpijn en andere gezondheidsproblemen voorkomen die kunnen voortvloeien uit het werken op oppervlakken die niet zijn gemaakt voor manicure. Bovendien krijg je een goed ontwerp als je aan een professionele nageltafel werkt
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

3.0: Stap voor stap Easy Nail Designs Ideas (voor beginners en gevorderden)

Met een beetje moeite kunt u het geld sparen dat u anders aan een professionele nageltechnicus zou hebben gegeven om een ​​bepaald ontwerp op u te maken. Je kunt deze ontwerpen echt alleen doen en hier zijn enkele prachtige en eenvoudige ideeën voor het ontwerpen van nagels die je zelfs thuis kunt proberen.

Algemene stappen Betrokken bij alle 10 onderstaande ontwerpideeën voor nagels:
A. Bereid uw vingernagels voor:

voor alle ontwerpen moet je eerst je nagels voorbereiden. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:
1. verwijder alle oude nagellak die nog op je nagels zit, zodat je voor deze nieuwe opzet op een schone lei begint.
2. Vorm en plak uw nagels door ze in te korten en te vijlen. Zorg ervoor dat u meer ruimte overlaat om mee te werken (maai ze dus niet korter).
3. Breng base coat aan: Sommige nagellakken en kunstmateriaal kunnen je nagels beschadigen. Dus het aanbrengen van een base coat helpt je nagels tegen de schade te beschermen. Basisjassen zijn meestal in een heldere of blauwachtige kleur en verkrijgbaar in alle schoonheidssalons. Breng de grondlaag aan (één laag) en laat deze volledig drogen.

B. Doe de nail art:

 

3.1: Top 10 Owesome, Cool, eenvoudige en eenvoudige Nail Art Design-ideeën die u gemakkelijk kunt doen.

 

Idee 1: bloemmotieven:

Bloemen zijn tegenwoordig een populaire nailart en een goed startpunt voor beginners. U kunt deze ontwerpen ook bereiken met behulp van deze zelfstudie over het maken van nagels

 

STAPPEN

 1. Kies je kleuren, de basis en de kleur van de bloemen.
 2. Volg de algemene stappen hierboven.
 3. Om de bloemen te maken, maakt u enkele deppen rond de basiskleur met de gekozen kleur voor de bloemen. Om het midden van de bloem te maken, kunt u ook een dunne kwast of een puntpot gebruiken.
 4. Wanneer de bloemontwerpen zijn opgedroogd, breng dan een blanke topcoat aan om af te werken.

 

Idee 2: Gewoon de punt van je nagels een andere kleur geven:

 

STAPPEN:

 1. Kies twee kleuren die elkaar aanvullen: een voor de basislaag en een voor de top van de nagel.
 2. Maak je nagels klaar zoals in de algemene stappen beschreven in (A) hierboven. Wanneer de kleur van de basiscoating droog is, gaat u als volgt te werk:
 3. Plaatst ronde stickers of Franse manicurestickers of een soortgelijke sticker op de nagel en laat de tip open (bloot).
 4. Schilder de zichtbare punt met de eerder gekozen puntkleur.
 5. Om te voorkomen dat je de verfspatten met de sticker verwijdert, moet je de sticker verwijderen als de verf nog nat is.
 6. Laat het ontwerp volledig drogen.
 7. Breng een heldere toplaag aan om het ontwerp af te werken.

 

Idee 3: willekeurige lijnen:

Dit zijn absoluut de eenvoudigste ontwerpen. en als je nog niet eerder bent begonnen met het ontwerpen van nagels, zou je vanaf hier moeten beginnen. De basisgereedschappen zijn vereist, zoals de nagellakborstels, dotters, spons en nagellak.

 

 

STAPPEN:

 1. Kies twee kleuren die elkaar aanvullen (basiskleuren en glans voor de lijnen).
 2. Maak je nagels klaar zoals in de algemene stappen hierboven.
 3. Breng de basislak aan en laat deze volledig drogen.
 4. Gebruik een andere kleur die de basiskleur berekent en begin met het toepassen van eenvoudige lijnen over de basis. Gebruik slechts weinig nagellak en zorg ervoor dat de lijnen erg dun zijn. Het is goed als je dit niet de eerste keer goed krijgt, maar met oefenen wordt je een professioneel in lijndesign.

 

Idee 4: Polka Dot Designs:

Hier maak je eenvoudige stippen, polka dots genaamd, bovenop de basiskleur van de basis.

 

 

Idee 5: wat dacht je van een glittereffect?

Je kunt een glittereffect krijgen met je nail art en dit is zelfs voor de absolute beginner eenvoudig.

 

Bron: Wikipedia

STAPPEN:

Voor deze nagelontwerpen heb je wat losse glitter, nagel gel of heldere polish en top coat nodig.

 1. Nadat je je nagels hebt geprepareerd, mix je losse glitter met nagelgel of heldere nagellak.
 2. Breng het bovenstaande mengsel op je nagels aan en laat het drogen.
 3. Voeg een toplaag toe na de applicatie, stap 2 is klaar met drogen.

Als alternatief kunt u de nagels eerst met nagelg gel bedekken of alleen poetsen en dan de nagels met glitters stof en laat ze drogen voordat u afwerkt met een toplaag.

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
Idee 6: schattige harten op de nagels.

Iedereen houdt van harten. Zie er mooi uit met deze eenvoudig te maken nailart-ontwerpen voor harten.
U hebt geen geavanceerde gereedschappen nodig om het perfecte hart uit te voeren.

 

STAPPEN:

Je zal nodig hebben:

 • Handige tandenstoker
 • Kies twee kleuren die elkaar aanvullen (een voor de basislaag en de andere voor de harten).
 • Top Coat

 

 1. Bereid je nagels voor zoals beschreven in de algemene stap hierboven.
 2. Breng de basislaag aan en wacht tot deze droog is.
 3. Gebruik de tandenstoker om twee even grote stippen naast elkaar te maken.
 4. Sleep elk van de punten naar beneden in een hoek van 45 graden om elkaar onderaan te ontmoeten, zodat ze een hart vormen.
 5. Als de harten droog zijn, breng je een aflak aan om af te werken.

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

Idee 7: Gestreept nail art-ontwerp

Veel mensen houden van gestreepte nagels en ik raad u aan het ook eens te proberen. Het is eenvoudig te maken zonder dat je daarvoor speciale gereedschappen nodig hebt.
Je hebt een nagelborstel en verschillende nagellakkleuren nodig: bijvoorbeeld zwart, wit en blauw.

 

 

STAPPEN:

 1. Doe eerst de gebruikelijke nagelpreparaten.
 2. Breng de basislakkleur aan - Blauw geeft de beste basislakkleur voor dit ontwerp, vooral als u de andere kleuren gaat gebruiken (wit en zwart voor de strepen). Laat de basecoat drogen.
 3. Trek dikke zwarte en witte strepen over de bovenkant van elk van je nagels, zorg ervoor dat deze kleuren (zwart en wit) niet worden gemengd. Om dit te doen, begin met één kleur en teken de strepen en laat ze drogen. Teken vervolgens strepen met de tweede kleur. Teken bijvoorbeeld twee witte strepen op elke nagel. Laat drogen. Ga dan terug en voeg je zwarte strepen toe.
 4. Nadat ze zijn opgedroogd, breng je de topcoat aan om af te werken.
 5. Als u dit ontwerp naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u andere ontwerpen op één of meerdere nagels tekenen. U kunt bijvoorbeeld een strikje tekenen. Het is het gemakkelijkst om de vlinderdas op beide duimnagels te trekken.
 6. Teken je vlinderdas in wit. Ga dan terug en schets in zwarte nagellak.

 

Idee 8: Gemengde kleuren nagelontwerpen bijv. Gradiënt (Ombre) nagels

Hiervoor heeft u een make-upspons en drie kleuren in dezelfde familie nodig: een donkere kleur, een gemiddelde kleur en een lichte kleur. Ook Klik hier om onze gedetailleerde uitleg over hoe ombre ontwerpen te maken te lezen

STAPPEN:

 1. Breng na het voorbereiden van je nagels een laag van de donkerste kleur op je nagels aan. Laat het staan ​​totdat het droogt.
 2. Breng een beetje (beetje) nagellak aan door de make-upspons in een donkere kleur te dopen en breng de middelste kleur aan op de toppen van je nagels, beginnend bij de punt en naar beneden bewegend om een ​​vervagend effect te creëren.
 3. Met een schone make-upspons, dep de lichtste kleur op je nagels op dezelfde manier, beginnend vanaf de punt en langzaam naar beneden naar de basis van je nagels. Dit zou een nageleffect met een heldere punt moeten creëren dat naar beneden vervaagt in de richting van de donkerste basislakkleur.
 4. Als je tevreden bent met je nail art, breng dan een heldere topcoat aan terwijl de polishes nog nat zijn om de kleuren beter samen te smeren. Dat het. Ga nu naar buiten en maak schattige nagelontwerpen.

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

3.2: 8 Meer Aanbevolen tutorials voor mooie nageldesigns

Wilt u meer handleidingen over het ontwerpen van nagels? Bekijk ze eens:

 1. Hoe maak je nieuws Paper Print Nail Art Designs perfect [9 eenvoudige stappen tutorial]
 2. StrawBerry Nail Art tutorial - Hoe maak je een nail art met aardbei?
 3. Nail Stamping Tutorial - Maak fantastische nail art met onze beroemde zelfstudie met 8 stappen nagelstampingen
 4. Water Marble nail art tutorial - Meest uitgebreide tutorial over hoe je watermarmerontwerpen kunt maken
 5. Sharpie nailart tutorial - Hoe doe je thuis scherpe nagelkunst.

 

4.0: Soorten nagelverlengingen / kunstnagels / kunstnagels

Als je je coole nagelontwerpen wilt laten maken, heb je veel opties voor nagelbehandelingen. sommige mensen kiezen voor kunstnagels in plaats van het aanbrengen van het ontwerp op hun natuurlijke nagels. Dus gebruiken ze nagelverlengingen of nageloverlays. Er zijn voors en tegens van het gebruik van kunstmatige of wat wordt meestal aangeduid als valse nagels. Deze hangen af ​​van het soort nagels dat je hebt gekozen en zoals we in het intro hebben gezien, hebben we een aantal van deze valse nagels waarop we coole ontwerpen kunnen toepassen, zoals in de secties hier besproken.

Kort samengevat omvatten de verschillende soorten kunstnagels acryl nagels, gelnagels, schellak nagels, zonnenagels, wraps en oppersnagels. Dat is niet om de verschillende andere nageltoepassingen zoals de "Diamond Dust nagels" die sommige gespecialiseerde salons hebben te noemen. Maar eigenlijk kunnen kunstnagels of valse nagelverlengingen worden bereikt door gespecialiseerde en door de FDA goedgekeurde producten op nagels aan te brengen om een ​​nagelverbetering op te bouwen. Alle verbeteringen zijn gebaseerd op ingrediënten uit de acrylfamilie.

Deze nagelverbetering kan zijn met een vorm (een plastic of papieren steun die onder de nagelrand wordt gehouden om op te bouwen) of met een punt, meestal een plastic verlenging die op de natuurlijke nagel wordt gelijmd. Ongeacht wat de nagelstylist u kan vertellen, voordat u besluit waarom het type nagels te dragen is, hier is wat u moet weten:

 

4.1: NAIL-extensie en Nail Overlays, wat is het verschil?

Met kunstmatige nagelbehandelingen / nagelontwerpen moet je weten dat je twee routes kunt nemen - dat wil zeggen - je kunt een nagelverlenging laten doen of een nagelbedekking. Deze zijn compleet anders en de technicus mag u niet bedriegen.

Nagelverlenging: hier wordt de lengte van de natuurlijke nagel vergroot door een licht stuk plastic plaat te lijmen dat de vorm van de nagel volgt of anderszins is gevormd, vandaar de woorduitbreiding. Vervolgens kan op deze plaat acryl, glasvezel, gel of een ander mengsel worden aangebracht en vervolgens worden uitgehard om de extensie te bevestigen en glans en sterkte aan de nagel te geven.

Nagelbedekkingen: hier is er de stap zonder extensie voor het toevoegen van kunstmatige lengte aan de natuurlijke nagel. In plaats daarvan wordt het acryl, gel of andere versterkingsmengsel rechtstreeks op het bed van de natuurlijke nagels toegevoegd. Het belangrijkste doel hierbij is om kracht en duurzaamheid toe te voegen aan vrij zwakke nagels of om nagelontwerpen / nail art te faciliteren.

 

4.2: Acrylnagels:

Dit zijn de meest populaire kunstnagels en uitbreidingen en je zult veel acrylontwerpen zien . Hun manicure-techniek bestaat uit het bouwen van de nagels met een poeder en een vloeistof. De door de FDA goedgekeurde chemische naam voor het acryl dat door salons wordt gebruikt, is ETHYL-methacrylaat. Het poeder en de vloeistof worden met elkaar gemengd en polymeriseren tijdens het drogen, waardoor een taaie coating wordt gevormd. Uw natuurlijke nagels worden eerst licht geruwd, waarna de vloeistof op de nagel wordt aangebracht, gevolgd door het poeder. Acryl nagelverlengingen worden alleen hard als ze worden blootgesteld aan lucht. De taaie langwerpige nagelverlenging die is gevormd, kan vervolgens in elke gewenste stijl en gewenste lengte worden gevormd. Dus als je korte nagels hebt, kunnen acrylnagelontwerpen een goede optie zijn. Acryl wordt ook gebruikt voor het vormen van stiletto-nagels

 

Voordelen van acrylnagelontwerpen:
 • Acryl nagelontwerpen zijn stevig, dus langdurig en zeer robuust
 • Deze ontwerpen zijn het meest betaalbaar en overal verkrijgbaar.
 • Ze helpen om korte nagels te verlengen.
 • Als je een acrylnagel breekt, kun je hem altijd bij je thuis oplossen.
 • Ze kunnen eenvoudig worden verwijderd. Je kunt onze foto's van schattige acrylkunst hier bekijken

 

Nadelen van acrylnagelontwerpen:
 • Als ze niet goed worden aangebracht, kunnen ze er minder natuurlijk uitzien dan gelnagels.
 • Kan de huid of het natuurlijke nagelbed verzwakken of beschadigen als gevolg van indiening vóór het aanbrengen
 • Kan leiden tot een infectie (vergeling van de schimmel) als nagels niet goed worden onderhouden. (zie paragraaf 2.5).
 • Sommige vrouwen kunnen het intensieve boren van de nagels (indiening met de boor) niet tolereren voordat de chemicaliën worden aangebracht. Lees dit artikel over hoe je acrylnagels op de perfecte manier verwijdert en hoe je acrylnagels verwijdert zonder aceton te gebruiken.

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS

4.3 Gelnagels:

Dit zijn ook nagelverbeteringen in plaats van natuurlijke nagels. De gel manicure omvat het aanbrengen van een gel-substantie op de nagel. Nu zijn er verschillende gels, maar niet alle gels zijn bedoeld voor het maken van nagels. De stof die wordt gebruikt voor het bouwen van nagels is die dikke, goofy GEL die in een halfvloeibare, kleverige GEL-vorm in een klein bakje zoals een container of pot komt, maar die nooit ter plekke wordt gemengd zoals acryl. De gellakken zijn vergelijkbaar met nagellak, waarbij je een basislaag, polijstkleur en vervolgens een toplaag hebt. Om zich aan de natuurlijke nagels te hechten, moet de gel worden uitgehard. De meeste gels worden uitgehard onder UV-licht. Sommige gels worden echter uitgehard met een gelactivator en hebben geen UV-licht nodig (geen licht-gels). Als u UV-licht nodig heeft, wordt elke laag twee tot drie minuten uitgehard.

De belangrijkste reden waarom u misschien kiest om gelnagelontwerpen over acrylnagelontwerpen te doen, is het uiterlijk. Gelnagels hebben de neiging om een ​​meer natuurlijk en glanzend uiterlijk te hebben in vergelijking met acryl. Gelnagels bieden de sterkte van acrylnagels met het uiterlijk van natuurlijke nagels. Net als acrylnagels kunnen gelnagels korte nagels versterken en verlengen, waardoor uw vingers er langer, slank en met mooie nagels uitzien. Bovendien kunt u eenvoudig leren hoe u gelnagels thuis kunt verwijderen

Sommige scheve nageltechnici kunnen je verwarren met het feit dat ze gelnagels doen, maar wat ze je eigenlijk geven, zijn acrylnagels. wat deze techneuten doen is de nagels bouwen met Acrylic (poeder en vloeistof), vijlen en dan wordt een laagje dunne gelpolish erop geborsteld zoals nagellak en onder een lamp uitgehard. Laat een tech dus nooit je overtuigen dat een vloeistof en een poeder gel zijn, want dat is een leugen. Lees hoe je thuis een gel-nagel-manicure aanbrengt en hoe je gelnagels verwijdert

 

Gelnagels Vs Gel nagellak

Zoals hierboven vermeld, verwar je gelnagels niet met een gel nagellak die in een nagellakfles komt, dit type gel is niet bedoeld om te bouwen en wordt aangebracht als nagellak en uitgehard onder een licht. Dus met gelnagels moet je extra voorzichtig zijn en vragen. STEL veel vragen om het juiste te krijgen en als je denkt dat de nagelstylisten je niet de waarheid vertellen over de producten die ze gebruiken, kun je weglopen.

 

Voordelen van gelnagels:
 • Gelnagels ontwerpen zien er natuurlijker uit dan andere nep nagels.
 • Uithardingstijd is minder / sneller dan voor acrylnagels.
 • Bovendien zijn gels Eco-vriendelijk en worden ze veiliger geacht omdat de gelmengsels niet de rookgassen bezitten die zijn geassocieerd met acryltoepassingen.
 • Sommige gels worden geweekt en kunnen dus gemakkelijk worden verwijderd.

 

Tegens van gelnagels:
 • Ze zijn duurder in vergelijking met acrylnagels, maar ze duren niet zo lang en zijn minder duurzaam.
 • De vereiste van UV-licht voor uitharding maakt ze een minder waarschijnlijke optie om thuis te doen. Als u echter een UV- of LED-lamp hebt, zult u het prettig vinden om thuis uw eigen nagels te doen omdat u het product gebruikt zoals het uit de fles komt. Er is geen menging vereist. Maar u moet de aanwijzingen van de fabrikant nauwkeurig volgen. Als je dat niet kunt, stel ik voor dat je een professionele nagelstyliste ziet.
 • Gebroken gelnagels zijn thuis niet gemakkelijk zelf te maken omdat het minder pauze is dan een verbrijzelingseffect.

 

4.4: Hoe zit het met Shellac of zonnenagels?

Ik heb deze bij elkaar gezet, zodat je kunt weten dat ze slechts een subcategorie van Gel- of acrylnagels zijn. De verbindende factor is dat ze zijn gemaakt door een enkel bedrijf genaamd Creative nail designs (CND).

Een schellakmanicure en gelmanicure zijn hetzelfde. Gel nagel is de generieke term voor alle nagels uitgehard onder UV-licht of LED-lamp , terwijl schellak een merk van gelnagels is door de creatieve nagel ontwerpen van het bedrijf.

Zonnenagels zijn daarentegen een subcategorie van acrylnagels, gemaakt door hetzelfde bedrijf, CND. Het product wordt op de markt gebracht als radicale zonnenagels. Het gebruikte acryl is een combinatie van wit en roze, de reden waarom mensen het "roze en wit" noemen. Het acryl wordt direct op de natuurlijke nagels aangebracht om een ​​look te produceren die lijkt op een Frans manicure-ontwerp . Vanwege het feit dat ze geen dikke, omvangrijke toppen nodig hebben, zien zonnenagels er heel natuurlijk uit, vooral in vergelijking met andere extensies. Ze mogen echter niet worden verward met acrylnagelverlengingen.

Wanneer je in een kapsalon bent voor een behandeling met een zonnenagel of een nagelontwerp, moet je extra voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat je de radicale zonnenagels krijgt. Vaak wordt klanten verteld dat ze Solar Nails gebruiken met behulp van radicale zonnenagels, terwijl het product dat op hun nagels wordt aangebracht, in feite METHYLMETHACRYLAAT (MMA) wordt genoemd. MMA is hard en veroorzaakt allergische reacties bij sommige mensen en wordt door de FDA verboden voor gebruik op nagels. Maar omdat het goedkoop is en in het geheim wordt gedistribueerd, gebruiken sommige technici het voor klanten. Dus extra voorzichtigheid is geboden. Lees hoe je je nagels op de juiste manier schildert.

 

4.5 Nagelriempjes en drukkers:

Deze zijn niet langer populair, maar ze zijn een goed alternatief, vooral voor klanten die allergisch zijn voor chemicaliën die worden gebruikt in acryl- en gelnagels.

Nagelwraps worden vaak gebruikt voor het repareren van gebroken vingernagels of vingertoppen en voor het versterken van nageluiteinden. Toepassing omvat het knippen en vormgeven van een stuk zijde, linnen, weefsel of glasvezel om in het nagelbed of de punt te passen. Ze worden vervolgens op hun plaats verzegeld met hars of nagellijm.

Press-ons aan de andere kant zijn een quick-fix oplossing. Ze bestaan ​​uit een zelfklevend dubbelzijdig plakband dat zowel aan de valse nagel als aan het natuurlijke nagelbed kleeft. Druk op nagels zijn te vinden in een afdeling of drogist in vele kleuren, vormen en maten.

Voordelen van wraps en press-ons:
 • Wikkels en aandrukken zijn niet duur
 • Ten tweede kunnen ze redelijk eenvoudig van toepassing zijn. Ze zijn een uitstekende methode voor nagelherstel en een snelle oplossing waarbij grote nagels nodig zijn en er geen tijd is om naar de technicus te gaan.
 • Vereist weinig onderhoud.
 • Veroorzaak minder schade aan de natuurlijke nagels.

Nadelen van wraps en press-ons:

 • Press-ons zijn zeer tijdelijk, terwijl wraps mogelijk niet in staat zijn om te veel slijtage en druk te weerstaan.
 • In tegenstelling tot de gel of acryl lijken wraps en druk op het uiterlijk duidelijk nep bij nadere inspectie.
 • Wikkels worden niet chemisch verwijderd, dus de nagels moeten uitgroeien en opnieuw worden aangebracht.

GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN 

 • NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS
  NAGELONTWERPEN TOP 10 MAKKELIJKE EN MOOIE ONTWERPEN VOOR KORTE EN LANGE NAGELS