...

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN + NAGELVERZORGING

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN + NAGELVERZORGING

 

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN

"Oh, je nagels zijn zo perfect, de mijne zal er nooit zo uitzien" is wat mensen gewoonlijk zeggen na het stellen van hun eerste vraag: "Kan ik eens naar je nagels kijken?" . Daarna gaan we in discussie over het belang van een goede nagelverzorging en het goed doen van manicures. Maar woorden zijn slechts woorden. Het is misschien moeilijk te geloven dat je je ok ogende nagels zelf kunt transformeren in een perfecte manicure. Dus vandaag deel ik mijn stap-voor-stap handleiding over hoe je thuis een perfecte manicure kunt doen. Dit zijn de stappen die ik elke keer volg als ik mijn nagels doe zonder uitzonderingen.

Deze keer gebruik ik Revitanail nagelverzorgingsproducten  . Het is een Australisch merk dat is gespecialiseerd in nagelverzorging. Ze bieden een compleet assortiment producten van professionele kwaliteit om elk mogelijk nageldilemma op te lossen, waardoor het supereenvoudig word om geweldige manicures thuis uit te voeren.

 

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN + NAGELVERZORGING

HOE:

  1. Bruidegom: Breng op schone nagels een kleine hoeveelheid Revitanail Cuticle Remover Gel aan ,  14,95, wacht 4-5 minuten. Duw de nagelriemen voorzichtig terug met de oranje houten stok en was de handen met water en zeep.
  2. Glad & Bestand: gebruik een speciaal polijstbestand om het oppervlak van de nagel nauwkeurig en voorzichtig glad te maken. Doseer de uiteinden van je nagels indien nodig om ze een goede vorm te geven.
  3. Versterken: als je zwakke nagels hebt, breng dan een dunne laag goede nagelversterker aan op alle nagels en laat deze drogen. Ik ben momenteel dol op 3-vrije Revitanail Pink Nail Strengthener ,  19,95,met Diamond-poeder en vitamine E. Let op: als je heel zwakke nagels hebt, voer dan een Nail Strengthening-programma uit .
  4. Even uit: als je nagels ribbels hebben, maak je het oppervlak glad door 1 laag Revitanail Ridge Filler toe te voegen ,  14,95, verrijkt met vitamine E en avocado-olie, op alle nagels. Laat het 1 minuut drogen.
  5. Kleur: Breng 2 lagen van je favoriete kleur aan.
  6. Opruimen: gebruik acetonvrije Revitanail Precision Corrector ,  12,95, om nagellakken langs de nagelranden te verwijderen zonder het nagelriemgebied te drogen.
  7. De deal sluiten: 1-2 lagen Revitanail 3D Top Coat aanbrengen ,  14,95, voor een gelachtige afwerking en om te voorkomen dat uw manicure afbladdert en afschilfert. Geef voldoende tijd om uw manicure te laten drogen. Gedaan!

 

Deze doe-het-zelf-handleiding voor manicure lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar geloof me, het volgen ervan zal niet alleen resulteren in een vlekkeloze, professioneel uitziende manicure, maar zal u ook veel tijd besparen. Deze manicure  verbetert de gezondheid van je nagels aanzienlijk!

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN + NAGELVERZORGING

Sterk aanbevolen: gebruik Revitanail Keratin Straightening Serum , 19,95, tussen of tijdens manicures om je nagels te versterken en hydrateren. Het kan over de nagellak worden aangebracht. Nadat je je manicure hebt voltooid, breng je 1 pomp van het serum aan door het zachtjes in de nagelriemen te masseren gedurende 1 minuut. gebruik vervolgens het vochtinbrengende nagelriemengebied zo vaak als nodig om de levensduur van uw manicure te verlengen. Droge nagels zijn vaak de oorzaak van het snel versnipperen van nagellak.

Hoe zit het met jullie, welke routine volg je als je je nagels thuis doet? Heeft u eerder Revitanail nagelverzorgingsproducten gebruikt?

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN

 

ALLES VOOR JE NAGELS VIND JE OP AMAZON

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN + NAGELVERZORGING

HOE ZELF THUIS PROFESSIONELE MANICURE TE DOEN + NAGELVERZORGING