...

HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?

HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?

Hoewel velen van ons zich voorstellen dat nagellakken onze nagels direct doen glanzen, is de waarheid dat ze onze nagels beschadigen. Natuurlijk! De meeste nagellakken die op de markt verkrijgbaar zijn, bevatten schadelijke chemicaliën en conserveermiddelen die onze nagels bij regelmatig gebruik kunnen beschadigen. Ze blokkeren de ruimte en worden een barrière voor doordringen van zuurstof. Zonder zuurstof, zouden je nagels gezond zijn? Dus gooi die chemisch gevulde nagellak weg en volg een aantal natuurlijke keukenremedies om je nagels gezonder en glanzender dan ooit tevoren te maken. Nu zullen we het hebben over enkele gezonde ideeën en recepten die van nature glanzende nagels kunnen krijgen.

HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?

HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?

Goede gezondheid behouden

Veel mensen rennen achter nagelproducten die beweren te sterk te zijn en verlengen nagels als magisch binnen minder dagen. We geven er veel geld aan uit, maar het resultaat is altijd nul. Onze nagels zijn nog steeds broos, droog, zwak en levenloos. Heb je je ooit afgevraagd waarom ze niet werken? Omdat je eerst gezonder moet zijn om glanzende nagels te krijgen, niet alleen de actuele behandelingen werken. Nagels weerspiegelen altijd onze algehele gezondheid, dus controleer ze ook zorgvuldig. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan B-complex, ijzer, vitamine A, C, D en calcium zijn zeer essentieel voor de gezondheid van de nagel. Omvat verse groenten, noten, gehele korrels en greens om die nagelvitaminen te krijgen. Elke dag minstens 8 glazen water drinken is ook nodig om een ​​goede nagelgezondheid te behouden. Vergeet niet dat gezonde nagels altijd schitteren!

Petroleum Jelly Works

Neem een ​​klein vat Vaseline mee in je handtas, waar je ook gaat. Neem wat en masseer je nagels zachtjes na elke handwas. Dit voorkomt verlies van vocht en zo blijven je gevoede nagels voor altijd schitteren! Als je lui bent over andere behandelingen, werkt Vaseline of andere vaseline gewoon. Masseer je nagels met ze, vooral na elk bad en voor elke nacht naar bed gaan. Je kunt ook kleurloze lippenbalsems als je nagelcrème gebruiken, ze doen wonderen.

 

Homemade Nail Soaks voor glanzende nagels:

Is het niet natuurlijk om je eigen nagel te laten doordringen van keukeningrediënten? Natuurlijk is het ook heel gemakkelijk, je kunt er een maken in seconden. Veel van de keukeningrediënten bevatten anti-oxidanten die essentieel zijn voor de gezondheid van nagels. Ze versterken nagels wat resulteert in mooie, lange en glimmend ogende nagels. Bekijk de volgende recepten en probeer ze in je vrije tijd om eigenaar te worden van glanzende, mooie nagels .

i) Olijfolie voor nagels

Olijfolie is een uitstekende natuurlijke drank die te vinden is in de meeste cosmetische producten en doet wonderen bij het helen van beschadigde, broze nagels. Verhit de olijfolie tot hij warm is, onthoud niet heet. Giet dit nu in een kom en dompel je nagels in de warme olie. Als je dit doet voor je teennagels, maak het bad dan groot. Laat het 2 minuten intrekken, haal je handen uit en draag katoenen handschoenen. Je kunt dit 's nachts of een uur laten staan ​​volgens je wens. Daarna afspoelen met vers water en vocht met een goede hand en nagelcrème.

ii) Melk

Heb je geen tijd of voel je je gewoon lui? Laat je zorgen maar liggen. Giet wat warme melk in een kom en dompel je nagels in de melk. Wacht een paar minuten, laat je nagels de voeding van de melk opnemen. Afwassen en bevochtigen met een nagelcrème of zelfs een koude crème.

iii) Rozenwater

Gesauteerde avocado gemengd rozenwater fungeert ook als een verzorgende nagelbad. Brosse en doffe nagels worden gevoed en gehydrateerd door deze nagel regelmatig te laten weken. Goed gevoede nagels zijn de sleutel tot glanzende nagels !!

HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?

Belangrijke tips om te onthouden:

  • Vermijd nagellakken op basis van aceton als je glanzende nagels wilt. Ze maken je nagels broos en worden zeker beschadigd.
  • Draag handschoenen terwijl u huishoudelijk water gebruikt, zoals het wassen van kleding en vaat, omdat dit kan leiden tot het afpellen van nagels.
  • Handhaaf een gezond dieet met Biotine- en zinesupplementen en raadpleeg uw arts. Dit werkt geweldig en toont sneller resultaat.

HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?

 

 

GROTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COMHOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?
HOE MAAK JE NAGELS GLANZEND?