Ben je dol op make-up tijdens de zomermaanden, maar maak je je nog steeds zorgen over zonnebrandcrème? Als dat u is - de oplossing voor uw probleem ligt in deze post. Het is niet erg moeilijk om make-up toe te passen met zonnebrandcrème als je de juiste techniek kent.

Wil je weten wat dat is? Lees verder!

Hoe breng je zonnebrandcrème aan met make-up:

  1. Voordat je met iets begint, moet je ervoor zorgen dat je gezicht schoon is. Je wilt toch niet op een zomerse middag op een rotzooi lijken, toch? Gebruik daarom verse doekjes om je gezicht te reinigen of gebruik eenvoudig rozenwater met katoen om te masseren. Een milde reiniger die bij je huid past, zou ook wonderen doen.
  2. Neem nu een beetje zonnecrème en breng het over het hele gezicht en nekgebied aan. Probeer er niet te veel van te gebruiken. Anders begint je make-up overal te glijden. Houd een tissue in de hand om het teveel te verwijderen.
  1. Nu kunt u make-up aanbrengen zoals u gewoonlijk doet. Je hebt zeker een gezichtsmake-up nodig samen met doorschijnend gezichtspoeder. Dat zorgt voor een evenwichtige uitstraling. Als uw huid te vet is , houdt u het blotpapier in de hand.
  1. Je make-up en zonnebrandcrème, beide zijn op de juiste manier toegepast en je bent nu klaar!

[Lees: Redenen waarom u een zonnebrandcrème zou moeten gebruiken ]

Wanneer moet je zonnebrandcrème aanbrengen?

Het beste is om een ​​zonnefilter van SPF 30 aan te brengen voordat u make-up aanbrengt. Zorg ervoor dat u zonnebrandcrème aanbrengt voor de moisturizer en make-up. Laat de moisturizer ongeveer 20 minuten zitten. Dit voorkomt dat het poeder helemaal vuil wordt en verhoogt ook de effectiviteit van het zonnevlek.

HOE GEBRUIK JE ZONNEBRANDCRÈME MET MAKE-UP?

HOE GEBRUIK JE ZONNEBRANDCRÈME MET MAKE-UP?

[Lees: Dingen om te overwegen bij het kiezen van een zonnescherm ]

Wat voor soort make-up moet je gebruiken?

Als je vandaag heel lang weggaat, is minerale make-up de ultieme keuze voor jou. Het voegt een extra beschermingslaag toe en houdt je huid ook veilig. Sommige deskundigen hebben ook gesuggereerd dat minerale make-up kan worden aangebracht op de bovenkant van zonnebrandmiddelen, en het zal ook helpen bij het verbergen van alle donkere vlekken en vlekken die het zonnescherm mogelijk heeft gemist.

A Tinted Compact Would Do Wonders:

Wanneer je overdag uittreedt, of het nu gaat om kantoorwerk of gewoon om een ​​paar vrienden te ontmoeten, is het het beste om een ​​klein compactje bij je te hebben dat wordt geleverd met een SPF. SPF 30 tot 50 zou ideaal zijn. Dat zou u maximale dekking en voldoende bescherming tegen de zon moeten geven. Voer de hele dag een paar keer bijwerken uit om er fris en bijgewerkt uit te zien. Zorg er echter voor dat u een product kiest dat bij uw huidtype past. Beige en honing gaat meestal met iedereen, maar als je een heel andere teint hebt, ga dan voor een kleur die er goed uitziet!

Nu dat je weet hoe je zonnebrandcrème met make-up kunt aanbrengen, hier is de perfecte zonnebrandcrème die je zou moeten proberen voordat je make-up draagt!

Lakme Sun Expert:

Sun Expert Fair Sunscreen Lotion van Lakme is tegenwoordig de spreekbuis van de stad geworden. Het is perfect tijdens de zomer en wordt geleverd met SPF 30 dat je huid beschermt tegen beschadiging. Lakme Sun Expert verlicht ook de huid en omdat het door dermatologen is getest, hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Het product is olievrij en bevat helemaal geen bijwerkingen. Het houdt je huid te allen tijde fris en jong.

HOE GEBRUIK JE ZONNEBRANDCRÈME MET MAKE-UP?

HOE GEBRUIK JE ZONNEBRANDCRÈME MET MAKE-UP?

HOE GEBRUIK JE ZONNEBRANDCRÈME MET MAKE-UP?