...

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

Een manicure is een cosmetische behandeling waarbij het gaat om het verzorgen van de nagels - vanaf het vijlen, vormen, masseren en uiteindelijk aanbrengen van nagellak. Andere nagelbehandelingen kunnen ook in het proces worden opgenomen, zoals de toepassing van acrylnagels, kunstnagel,  nagelkunstontwerpen , enz. In de Franse manicure is het enige verschil dat de manicure klaar is om op natuurlijke nagels te lijken.

De basis van de nagel wordt natuurlijk gehouden (in kleur) en de nageluiteinden zijn geschilderd in helder wit. Het is een heel oude techniek om je nagels te schilderen en is geliefd bij bijna elke vrouw. Franse nagels als ze goed worden gedaan, zien er heel schoon en verfijnd uit.

Franse manicure ziet er erg vrouwelijk en elegant uit. Ze zien er geweldig uit tijdens de werkuren en ook leuke feesttijden. Ze kunnen worden gecombineerd met elke jurk - Indiaas of western. Je kunt ze laten doen door een getrainde manicure bij nagelstudio's en ervoor kiezen om ze te laten doen in acryl, gelnagels of met gewone nagellak. Acryl en gel Franse manicure moet beter worden overgelaten aan professionals, omdat ze met de grootste zorg moeten worden gedaan en als het niet goed wordt gedaan, kunt u uw nagelbed beschadigen. Ze zijn ook erg duur, in India kost het krijgen van acryl en gelnagels met Franse tips rond de Rs. 1500 tot 3000, afhankelijk van waar je ze klaar hebt. Als u geld wilt besparen en niet voor acryl of gelnagels wilt gaan, dan kunt u ze thuis met gewone nagellakken doen. Hier is een eenvoudige Franse manicure zelfstudie.

Hoe een Franse manicure thuis doen

Dingen die je nodig hebt:

 • Nagel lak verwijderaar
 • Katoen
 • Luke warmwaterkom
 • Waterstof peroxide
 • Shampoo
 • Een goede handcrème
 • Cuticle pusher
 • Basislaag
 • Lichtroze / bruine nagellak (met behulp van poriën inwendige schoonheid)
 • Witte (ondoorzichtige) nagellak (met behulp van OPI Alpine sneeuw)
 • Franse tipgidsen
 • Top Coat
 • Nagelriemolie

Stap voor stap instructies

Stap 1

Bereid je nagels voor door oude nagellak te verwijderen met een acetonvrije formule. Gebruik geen aceton omdat dit uw nagels zal beschadigen. Dit is de eerste en belangrijkste stap in de Franse manicure.

Stap 2

Doop nu je handen in lauw water. Voeg voor het onderdompelen van de handen een theelepel waterstofperoxide en shampoo aan het water toe. Dompel je handen gedurende 15 minuten.

Stap 3

Handen uit na 15 minuten en breng nagelriemolie aan en masseer je nagels gedurende 10 minuten.

Stap 4

Duw nu je nagelriemen terug en knip eventuele droge deeltjes af.

Stap 5

Breng een goede verzorgende basislak aan en laat deze volledig drogen.

Stap 6

Nadat je basecoat droogt, breng je je basiskleur aan - lichtroze of licht nude beige / bruin kleur naar keuze en laat je hem volledig drogen. Het moet volledig droog zijn voordat u doorgaat naar de volgende stap.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

 

Stap 7

Wanneer de basiskleur volledig opdroogt, plaatst u de French manicure tipgeleiders net onder uw nagelglimlachlijn zoals op de afbeelding.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 8

Verf je tips met witte nagellak zoals getoond in de afbeelding hieronder:

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 9

Verwijder Franse tips als je nagellak nog nat is.

Stap 10

Na het verwijderen van Franse tips, reinigt u nagellak op uw nagelriemen met behulp van de nagellakremover en q-tips voor een nette look.

Stap 11

Breng nu de toplaag aan en laat deze drogen.

Stap 12

Breng nu nagelriemolie aan om je nagels extra te voeden.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

 

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Speciale Franse manicurekits:

Als u wilt kunt u speciale Franse manicuresets kopen die verkrijgbaar zijn op de markt of online tegen zeer betaalbare prijzen, moet u er eerst voor zorgen dat deze het volgende bevat:

De basis Franse kits bevatten de volgende dingen:

 • Franse tips-gidsen (degenen die we hierboven hebben gebruikt voor het maken van witte tips)
 • Witte nagellak.
 • Baby roze of nude kleur nagellak.
 • Top Coat
 • Sommige kits bevatten ook basislakken, teentipgeleiders en steentjes voor nagelversieringen.

Best kant-en-klare Franse manicuresets beschikbaar in India:

1. Konad French Nail Art

Deze kit is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en online. Het kost ongeveer Rs. 650 tot 700, afhankelijk van waar je het van koopt. Deze kit bestaat uit lichtroze nagellak, witte nagellak, toplaag, Franse puntgeleiders voor vingertoppen en tenenpunten, steentjes voor het toevoegen van bling aan je nagels en acrylstick voor het oppakken van de strass steentjes. We raden deze set volledig aan, omdat het totale waarde voor uw geld geeft.

[Lees: Tips en trucs voor mooie nagels ]

2. Sally Hansen French Manicure Kit

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

 

Deze kit is verkrijgbaar bij Beautykafe.com en wordt geleverd in 2 - 3 varianten. Dit kost ongeveer Rs. 610. Deze kit bevat pure basis nagellak, witte nagellak voor tips en topcoat

3. Bourjois French Nail Art Kit

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

 

Deze kit is vrij duur maar van uitstekende kwaliteit. Je kunt deze kopen bij elke online winkel omdat ze bijna allemaal deze kit in voorraad hebben. Het is te koop voor ongeveer Rs.1100 / -. Deze set bevat Franse tipgidsen, witte nagellak, pure roze nagellak en een aflak. We bevelen dit helemaal aan omdat het van de allerbeste kwaliteit is.

4. VOV French Manicure Kit

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

 

Je vindt deze kit bij je plaatselijke schoonheidswinkels en ze verkopen tussen Rs.150 / - en Rs.350 / -. Het komt in vele varianten. De kwaliteit van deze kits is echt goed. Beginners kunnen deze kits kopen om deze techniek te oefenen en kunnen later upgraden naar de duurdere. Deze basiskit bevat alles wat je nodig hebt om prachtige Franse nagels te maken.

Ik hoop dat je de tutorial leuk vond. Het krijgen van een Franse manicure thuis zal hopelijk geen grote taak worden. Laat uw feedback achter in de opmerkingen hieronder.

Je zult versteld staan ​​hoe geweldig de Franse nagels met enkele aanpassingen eruit kunnen zien. Je zult meteen verliefd worden op deze ontwerpen. Ik heb in deze post een perfecte Franse meester-en-manicure-afwerking ontworpen.

Dingen die je nodig hebt

Voor deze eenvoudige maar  glamoureuze nail art  zijn de volgende:

 • Een basislaag
 • Witte acrylverf / of witte nagellak
 • Zwarte acrylverf of zwarte lak
 • Paarse nagellak
 • Een puntentool of een tandenstoker
 • Katoenen knop en nagellakremover
 • Een glitterpoets naar keuze of losse glitters
 • Een nagellak
 • Een transparante toplaag
 • Stenen van kleine omvang
 • Een zilveren two-way nail art pen of zilverpoets

Stapsgewijze zelfstudie

Laten we beginnen.

Stap 1

Gebruik een mooie laag basislak op je nagels om te voorkomen dat deze schadelijke effecten van acrylverf krijgt. Gebruik witte nagellak of acrylverf op de  verlengstukken van je nagels . Thuis Franse nagels doen is vrij eenvoudig en niet zo tijdrovend, tenzij je weet hoe je het perfect moet doen.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 2

Geef een mooie duo-afwerking met behulp van een paarse nagellak.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 3

Bedek het witte gedeelte van de uiteinden met zilverpoets of met een zilveren pen met nagelkoppen.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 4

Maak enkele puntjes met behulp van het stompe uiteinde van de tandenstoker. Teken een lijn met zwarte polijst die de scheiding van de twee kleuren afbakent en bovenaan op een gebogen manier eindigt. Gebruik hiervoor je nail art brush.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 5

Breng nu een mooie laag glitterpolish aan en als je geen glitterpolish hebt, breng dan transparante polish aan en breng wat losse glitters aan.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 6

Nu voordat de glitter polish opdroogt, breng wat stenen aan op de manier waarop ik ze heb aangebracht op de randen van de zwarte rand aan beide kanten voor een abstracte look.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Stap 7

Reinig verdwaalde nagellaken van de randen met behulp van een wattenstaafje en nagellakremover en breng twee lagen topcoat aan om te voorkomen dat je ontwerp loskomt. Dit zal ervoor zorgen dat de stenen ook niet vallen.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

HOE FRANSE MANICURE THUIS TE DOEN 

.

Franse nagels zijn over de hele wereld een rage geworden en het doen van veel variaties in Franse nagels wordt ook een hausse. Je zou veel Hollywood en Bollywood actrices zien pronken.

Tegenwoordig wordt de witte kleur in de Franse nagels ook vervangen door verschillende kleuren, waaronder neons, shimmers, glitters en gewone kleuren. Verschillende patronen worden ook gemaakt om een ​​draai te geven aan deze Franse tips. Ze staan ​​ook bekend om korte, middellange en lange nagels.