...

HOE BUBBELS IN NAGELLAK TE VOORKOMEN DESKUNDIG ADVIES  

HOE BUBBELS IN NAGELLAK TE VOORKOMEN DESKUNDIG ADVIES  

HOE BUBBELS IN NAGELLAK TE VOORKOMEN DESKUNDIG ADVIES

 

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

HOE BUBBELS IN NAGELLAK TE VOORKOMEN DESKUNDIG ADVIES  

HOE BUBBELS IN NAGELLAK TE VOORKOMEN DESKUNDIG ADVIES  

Bubbels in nagellak, iedereen krijgt ze, niemand vindt ze leuk! Het is een van de meest vervelende dingen in nail art. Stel je voor, je hebt een uur besteed aan het perfectioneren van die lijnen, je nail art ziet er prachtig uit en dan ... zie je bubbels verschijnen of, erger nog, je toplaag creëert een storm van bubbels over je perfecte manicure. We hebben het allemaal weleens meegemaakt.

Dus, hoe voorkom je nagellak en vacht met toplagen? En nog belangrijker, waarom bubbelt de nagellak?

Ik heb dit probleem al enige tijd onderzocht en vandaag zal ik mijn antwoorden met u delen, beste nail art-strijders. Dus lees verder en laat die bubbels barsten!

8 bewezen manieren om bubbels te voorkomen:

1. Doe je nagels op een droge en koele plaats. Hoge lichaamstemperatuur kan luchtbellen veroorzaken. Om af te koelen, laat je handen een paar minuten in koud water weken, droog je ze en schilder je je nagels.

2. Vermijd het doen van je nagels waar er wind is of sterke airconditioning. Wind en air-conditioners kunnen ook nagellak bubbels veroorzaken. Dus je nagels doen op een balkon of op het strand lijkt misschien een goed idee, maar in feite kan het je manicure jossard maken. Doe altijd je nagels in, maar zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is.

3. Vermijd het schudden van uw nagellak / toplaag . Als u de nagellak moet mengen, rolt u deze in plaats daarvan tussen de palmen van uw handen. Als je de polijst schudt, ontstaan ​​er miljoenen kleine, onzichtbare bubbels die evenveel grotere bubbels op het oppervlak van je nagel vormen als je die nagellak aanbrengt. Als je niet kunt voorkomen dat je een nagellak schudt, laat het dan een dag rusten voordat je het gebruikt.

4. Vermijd dikke polish of toplaag. Hoe dikker de lak, hoe groter de kans dat je luchtbellen krijgt. Een nieuwe fles polish / toplaag is dunner en de bubbels verschijnen sneller. Als je polijstmiddel te dik is, maak het dan dun door een paar druppels polishverdunner toe te voegen, zoals deze . Gebruik echter geen nagellakremover of aceton om je nagellak te verdunnen, het zal de lakformulering breken en het voor altijd verpesten.

5. Houd het deksel op je nagellak . Pools wordt dikker bij blootstelling aan lucht. Dus hoe langer je het deksel eraf laat, hoe meer lucht erin komt en hoe dikker de lak zal zijn. En we weten allemaal dat een dikke lak een bruisende glans is!

6. Houd de borstel op je nagel tijdens het schilderen. Het is het beste als je de 'paint one nail with a one stroke technique' kunt gebruiken. Ik zal binnenkort een video-tutorial over deze techniek maken. Als je het niet één slag kunt doen, probeer dan 3 lange langzame slagen per nagel. Korte, snelle bewegingen zullen lucht in de lak duwen. Bij het aanbrengen van een toplaag is de volgende techniek de beste. Neem een ​​goede hoeveelheid toplaag op met de borstel, deze moet voldoende zijn om de hele nagel te bedekken. Laat het langzaam op het nagelbed zakken en beweeg de borstel nog steeds langzaam langs de nagel zonder de nagel aan te raken, en bedek het patroon met een toplaag.

7. Dompel de borstel niet te vaak te snel in de nagel. Door de borstel in en uit de fles te halen, zweep je in feite de lak en voeg je duizenden kleine belletjes toe. Laat de borstel langzaam en nauwkeurig in de fles zakken. Als je luchtbellen ziet, heel goed zichtbaar in een toplaag, beweeg je de borstel langzaam weg van de luchtbellen.

8. Haast je niet, neem je tijd. Volg de stappen en doe je manicures naar behoren . Gebruik altijd een base coat voordat je nagellak aanbrengt. Laat elke laag volledig drogen. Als u de eerste laag volledig laat drogen voordat u de tweede laag aanbrengt, voorkomt u waarschijnlijk luchtbellen. Als u echter in de eerste laag luchtbellen ziet komen, is het niet te laat om het te verwijderen en opnieuw te beginnen. Controleer of u de 7 'Bubble-Free' manicure-regels hierboven hebt gevolgd.

Dit zijn dus mijn beproefde tips om bubbels in toplagen te voorkomen. 

HOE BUBBELS IN NAGELLAK TE VOORKOMEN DESKUNDIG ADVIES