...

Fris je stijl op met deze pony-ideeën voor pony-nieuwkomers


Een pony krijgen is geen beslissing die u licht moet nemen. Je hele uiterlijk kunnen veranderen, een pony krijgen hangt van veel dingen af, van je haartype tot je gezichtsvorm – dus bepalen welke het beste bij je past is van het allergrootste belang. Maar gelukkig voor jou staan ​​we klaar met onze geweldige rand ideeën voor pony nieuwelingen!

Of je nu een doorgewinterde ponydrager bent of een nieuweling met een fris gezicht, we hebben een praktische gids samengesteld met franjes die je volgende bezoek aan de salon zullen inspireren. Dus waar wacht je op? Scroll naar beneden en bekijk onze knallende ideeën!

Upgrade je look met deze nieuwe pony-ideeën

vrouw met donkerbruin haar en een stompe pony die een zonnebril draagt
Ga helemaal uit met een scherpe stompe pony. Credits: indigitalimages.com

Stompe pony

Voor nieuwe pony's is deze klassieke, recht geknipte pony typisch zwaar en vol. Hoewel het ooit uitsluitend voor schoolmeisjes was gereserveerd, heeft dit vaak lastige ponykapsel, als het goed wordt gebruikt, meer potentieel dan alleen maar jeugdige charme te bieden. In feite kunnen de effecten uiterst modern zijn.

Degenen onder jullie die het geluk hebben lange of ovaalvormige gezichten te hebben, zullen er geweldig uitzien met een stompe pony, omdat de volheid van de snit je langgerekte proporties in evenwicht houdt.

VO5 hittebeschermende spray

Tip van de redactie: Om je pony ultra stomp te krijgen, ga je er met een stijltang overheen en gebruik je wat VO5 hittebeschermende spray, om ervoor te zorgen dat je pony niet droog of pluizig wordt!

vrouw met bruin haar en een afgeronde pony
Verzacht de randen voor een meer draagbare look. Credits: indigitalimages.com

afgerond

Als je het idee van een stompe pony leuk vindt, maar denkt dat het misschien een beetje hard is voor je gelaatstrekken, dan zou dat kunnen een gegradueerde stijl willen overwegen. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze pony afgerond aan de zijkanten, waardoor een gebogen lijn ontstaat die het gezicht zachtjes omkadert.

Perfect voor het verzachten van vierkante gezichten, model en allround coole meid Alexa Chung is het postermeisje voor deze pony. Moeten we nog meer zeggen?

vrouw op de catwalk met lang blond haar in een opzij vallende pony
Een pony aan de zijkant is een gemakkelijke manier om de look te volgen. Credits: indigitalimages.com

Rand aan de zijkant

Als we zouden moeten kiezen, is deze pony waarschijnlijk de meest veelzijdige en flatterende van allemaal (hoewel we moeten zeggen dat hij vooral effectief is als je een rond of vierkant gezicht hebt). En het beste is, als je slim bent in wat je je stylist vraagt, is het ook het enige randidee dat ook de minste toewijding vereist!

Dus als je twijfelt over het knippen van een pony, vraag dan om een ​​iets langer kapsel dat over je gezicht valt en net onder je jukbeen eindigt. Op deze manier heb je de flexibiliteit om hem achter je oor te stoppen of vast te pinnen. Best netjes toch?

vrouw met geverfd zwart haar, gedragen in een golvende bob en een woelige pony
Heb je een bob? Een woelige pony zal de ideale metgezel zijn. Credits: indigitalimages.com

Schokkerige sneden

Deze look is een subtiel alternatief voor standaard recht geknipte franjes, aangezien het sluike kapsel er minder streng uit kan zien, minder toewijding vereist, en ook briljant werkt met gelaagde kapsels! Maar de echte cincher? We denken graag dat het ook een zekere rock-'n-roll-coolheid ontgaat - kijk maar eens Kate Moss voor bewijs.

Tip van de redactie: Het stylen van een schokkerige pony kan echt niet eenvoudiger, pak gewoon je fles TRESemmé Perfectly (un)Done Dry Defining Spray en spritz het over je manen voor een edgy, doorleefde look.

vrouw op de catwalk met een lang ponykapsel in een pastelroze outfit
Bedek die ogen met een lange pony. Credits: indigtalimages.com

Lange pony

Lange ponykapsels zijn ook een traktatie voor iedereen die geen zelfvertrouwen heeft. Deze wenkbrauw-skimming pony is relatief lang geknipt (aan het einde van je wenkbrauwbot), zodat ze nog steeds gemakkelijk opzij kan worden vastgespeld, of nonchalant gescheiden kan worden gedragen à la Siena Miller.

Maar dat is nog niet eens het beste! Als je besluit dat je het idee van een pony niet meer leuk vindt, zal het uitgroeien voordat je het weet. Bonus!

vrouw op de landingsbaan met een kapsel met een micropony op lang bruin haar
Word nostalgisch met een babypony. Credits: indigitalimages.com

Baby pony

We zullen eerlijk zijn: deze onderhoudsvriendelijke pony – geïnspireerd door retro pin-up Betty Page – is niet voor de wispelturige of bangeriken. En ja, het kan een moeilijke stijl zijn om uit te voeren, maar laat dat je niet afschrikken, want als je het goed doet, ziet het er opvallend uit (en nog wat!).

Als u de sprong wilt wagen, wees dan voorbereid op dagelijks onderhoud en regelmatige trimbeurten. Zorg er daarnaast voor dat je echt klaar bent voor de drastische snit – we raden aan om te beginnen met een langere pony en deze geleidelijk korter te knippen om #HairRegrets te voorkomen.