Nail Art is eind 3000 voor Christus ontstaan ​​in China. Chinezen gebruikten email om hun vingers roze te maken. Ondertussen, beoefenden Indiërs ook deze nail art in hetzelfde tijdperk waar ze Henna gebruikten om hun nagels te kleuren. Oude Egyptenaren gebruikten ook nagelkunst om hun positie in de samenleving te identificeren - hogere klassen droegen donkere tinten rood en lagere klassen droegen bleke tinten.

Stapsgewijze zelfstudie:

Maar dankzij recente innovaties zoals voorgedrukte ontwerpen, stempelsets, enz., Is het voor ons heel gemakkelijk geworden om deze kunst thuis opnieuw te maken. Na een run down van de verschillende nail art ontwerpen voor beginners , hier is een korte handleiding voor een Simple Flowers Nail Art Design met behulp van puntentool / tandenstoker:

Stap 1:

Begin altijd met een base coat. Een basislaag is een heldere / Fransroze / nude-laag, die nagels beschermt tegen vlekken en kracht geeft, zodat uw nagels beter kunnen reflecteren. Er zijn verschillende soorten basislagen beschikbaar op de markt, koop die volgens uw vereiste. Zorg er echter voor dat u een merkproduct of een product van hoge kwaliteit gebruikt.

Stap 2:

Breng 2 lagen van je basispolish aan en laat het goed drogen.

EENVOUDIGE BLOEM NAIL ART TUTORIAL

.

Stap 3:

Wacht tot de base polish volledig droog is. Gebruik daarna de glans van de kleur, waar je de bloemen in wilt hebben, teken 5 punten in een gesloten cirkel met een puntentool of tandenstoker.

EENVOUDIGE BLOEM NAIL ART TUTORIAL

.

Stap 4:

Plaats een stip met een andere kleur in het midden.

EENVOUDIGE BLOEM NAIL ART TUTORIAL

.

Stap 5:

Zo maak je een bloem. U kunt het groot of klein maken volgens uw vereisten. Hier hebben we voor een kleine gekozen.

Stap 6:

Maak 3 tot 4 bloemen op het uiteinde van elke nagel zoals hierboven vermeld.

EENVOUDIGE BLOEM NAIL ART TUTORIAL

.

Stap 7:

Als je een stap verder wilt gaan, teken dan meer bloemen op de nagel van je ringvinger, zoals hieronder te zien is:

EENVOUDIGE BLOEM NAIL ART TUTORIAL

.

Dit is de complete look.

Stap 8:

Wacht een tijdje tot de bloemen volledig droog zijn en breng dan een toplaag aan. Het aanbrengen van Top Coat is een zeer belangrijke stap omdat uw ontwerp er glanzender oogt en de nagellak niet kapot gaat.

Zodra u begint met het oefenen en beheersen van eenvoudige ontwerpen, kunt u dieper gaan en beginnen met het maken van meer vrije handontwerpen en stempelen, tapen enz.

Je kunt ook nagelkunst uit de snor proberen, want ze doen het ook behoorlijk goed in de markt. Ze zijn ook vrij gemakkelijk te doen.

Nagelmarmering is een andere trend die het vrij goed op de markt oppikt. Veel salons bieden ook dit soort nail art aan. Je kunt het ook thuis doen als je andere fatsoenlijk nagels kunt doen.

Nagelkunst staat helemaal in het teken van mode en de liefde voor mode en make-up !!! niet alleen bloemen, snorren en water marmering, u kunt binnen enkele minuten honderden ontwerpen uitproberen.

Er is veel variatie beschikbaar, waaronder stencils, stickers, zelfwerkende nagellakken, pennen en andere.

Kijk ten slotte rond op het internet voor inspiratie en maak zo mogelijk een schets op papier van welk ontwerp je op je nagel wilt tekenen voordat je het daadwerkelijk doet. Hier is nog een tutorial over het doen van eenvoudige nail arts thuis .

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE HIER