...

Details van deze populaire buikspiermachine


Thane WonderCore 2 recensie

Samenvatting: De originele WonderCore van Thane is een van de best verkochte (en niet te vergeten innovatieve) apparaten voor thuisgymnastiek in de categorie buikspieren en core. Ik moet zeggen dat ik de nieuwe verwachtte Wondercore 2 om een ​​eenvoudige upgrade van deze originele machine te zijn. Het blijkt dat de 2zd generatie Thane WonderCore voegt een draaiende stoel en roeimachine toe. Je krijgt een roeierbevestiging die het totale aantal oefeningen op een gezonde 12 brengt. Met een hoogwaardig voorbeelden frame is deze machine gebouwd om regelmatig te worden gebruikt – hij kan ook worden ingeklapt.

Die originele machine was moeilijk te volgen. Op basis van de feedback van honderden kopers heeft Thane de verwachtingen met hun overtroffen Wondercore 2. Als je dit op tv laat op de avond hebt gezien en je je afvraagt ​​of het werkt… nou, een lange lijst van mensen is blij met de resultaten.

U kunt de laatste prijs, samen met de galerij en feedback bekijken op de WonderCore 2 amazon.co.uk-pagina… Bekijk het nu!

Gedetailleerd overzicht van de WonderCore 2 Abs en Core Workout Machine

Wat je krijgt is een veelzijdige en slimme machine. Dit is niet veel groter dan een normale opstelling van een zitbank, met een gewicht van 10,8 kg. Er is enige montage vereist, hoewel de feedback laat zien dat dit aan de gemakkelijke kant is.

De ‘rug’ vanuit de zittende positie staat centraal in het ontwerp. Dit werkt niet alleen als een gedempt oppervlak voor zitoefeningen, diezelfde stokken houden ook je voeten vast. Maak je geen zorgen als dat verwarrend klinkt – er is een handleiding en een dvd om je de verschillende oefeningen te laten zien.

Met scharnieren en katrollen kun je verschillende trainingen voltooien, variërend van standaard sit-ups tot zijwaartse crunches en roei-/armoefeningen. U kunt het weerstandsniveau aanpassen. Ook als je fit bent raad ik aan om met lichte weerstand te beginnen. De Thane WonderCore 2 zal veel spieren bereiken die je misschien over het hoofd hebt gezien in je normale routine. In totaal zijn er 12 oefeningen. Ik heb deze vermeld onder de hoofdrecensie in de sectie Veelgestelde vragen over WonderCore 2.

WonderCore 2 Review: 180 graden draaien maken deze machine anders

wondercore 2 abs workout reviewDe ingebouwde draaibare zitting gaat 90 graden in elke richting en biedt veel meer mogelijkheden om te trainen. Het is de weerstand van het stoppen van het te ver draaien van de stoel die u alle voordelen zal opleveren. Het armpoeliesysteem kan op twee manieren worden gebruikt. Of je hebt dit voor je of achter je. Aan de voorkant werkt dit als een roeimachine, terwijl je je van achteren moet optrekken – wat een heel andere training geeft.

Zelfs met deze innovaties is de kernfocus de kern (geen woordspeling bedoeld!). Uw belangrijkste redenen om een ​​WonderCore 2 te kopen, zouden die buik- en kernspieren moeten zijn. Met de verschillende combinaties van buikspieroefeningen heb je geen excuus om niet aan dit gebied te werken… Met oefeningen voor het bovenlichaam die mogelijk worden gemaakt door het roeihulpstuk (dat ook dienst doet als weerstandsbanden), krijg je een goede allround workout .

Een laatste praktisch punt is dat de WonderCore 2 opvouwbaar is. Zoals iedereen die fitnessapparatuur voor thuis bezit weet, is dit een enorm pluspunt.

Wat eerdere kopers hebben gezegd over de Thane WonderCore 2?

Een zin die meteen opvalt uit de positieve commentaren op de nieuwe WonderCore is ‘zie het verschil’, ‘merk een verschil op’ en andere combinaties zoals deze. Al na een paar weken gebruik zien mensen een merkbare verandering in hun buikstreek. Het lijkt erop dat mensen deze machine gemakkelijk in te stellen vonden (er zijn een paar kleine, hoewel vocale uitzonderingen hierop – zoals gebruikelijk bij fitnessapparatuur). Een commentator klaagde dat het niet geschikt was voor mensen langer dan 1,80 meter en een ander zei dat hij het met 1,80 meter klein vond… dus controleer goed of je lang bent.

Afgezien van enkele ongelukkige beschadigde dozen die leidden tot 2- en 3-sterrenrecensies, was de reactie enorm positief. Laten we hopen dat de motivatie om het te blijven gebruiken nadat de aanvankelijke interesse is verdwenen, aanwezig is!

WonderCore 2 Review Samenvatting: Is dit de ultieme Abs / Core Workout-machine?

Thane heeft een bestverkopend buik- en kerntrainingsapparaat genomen en een katrolsysteem voor armen / borstspieren / schouders en een draaiende stoel toegevoegd.

Het resultaat is een uitstekende, veelzijdige machine die veel fans heeft.

De WonderCore 2 heeft een vergelijkbare prijs als het origineel, zelfs met deze extra’s inbegrepen. Wat naar voren komt uit de feedback van langdurige gebruikers, is dat ze de resultaten hebben opgemerkt. Ik raad de roeiset-bevestiging aan, omdat dit veel meer oefeningen aan de routine toevoegt.

Bekijk nu de laatste prijs (en bekijk de feedback voor jezelf). de WonderCore 2 Amazon.co.uk productpagina.

Thane WonderCore 2: veelgestelde vragen

Welke oefeningen kan ik doen op de WonderCore 2?

Er zijn 12 verschillende workouts beschikbaar als je het roeihulpstuk meeneemt. Ik raad dit aan, omdat het veel arm-/schouderspieren aan de mix toevoegt.

WonderCore 2 Recensies OefeningenHier is de volledige lijst:

  • Opdrukken
  • Sit ups
  • Draai (abs)
  • Ab Tuk
  • Lucht Fiets
  • Uitrekken
  • Arm roeien
  • Biceps Krullen
  • Biceps- en rugtraining
  • Tricep-extensie

Wat je zult vinden met de Thane WonderCore 2 is dat het bewegingsbereik groter is dan bij vergelijkbare producten. Als je al eerder buikspieroefeningen hebt gedaan, weet je al dat de laatste centimeters het verschil maken.

Maak je geen zorgen als je niet bekend bent met een van deze oefeningen – de WonderCore 2 wordt geleverd met zowel een trainingsgids als een workout-dvd.

Moet ik fit zijn om de WonderCore 2 te gebruiken?

Nee, deze machine heeft instelbare weerstandsniveaus zodat je ‘makkelijk’ kunt beginnen en van daaruit omhoog kunt werken. Zelfs als u regelmatig sport, zult u merken dat de WonderCore spieren bereikt die u de laatste tijd misschien niet hebt gebruikt. Om deze reden zou ik aanraden om de weerstand laag te houden tijdens je eerste paar trainingen – voor de zekerheid.

Maakt u zich geen zorgen dat u te fit wordt voor uw nieuwe machine… die weerstand en veelzijdigheid komen vanzelf met u mee!

Wat is het maximale gebruikersgewicht?

Thane beveelt 120 kg / 265 lbs aan als maximum. Dit is een stevig stuk fitnessapparatuur voor thuis, met een voorbeelden constructie.

Is de WonderCore 2 genoeg om op zichzelf fit te worden – of moet ik andere apparatuur aanschaffen?

Met de WonderCore 2 alleen wordt u zeker fit. Persoonlijk hou ik ervan om dingen af ​​te wisselen. Deze machine is perfect voor training in weerstandsstijl. Hoewel het enkele cardio-opties heeft (doe een tijdje ‘luchtfietsen’ en je zult het zien!), Is het meer voor spierversteviging.

Om deze reden combineren ervaren gebruikers het met cardio/HIIT. Dit kan een hometrainer voor thuis zijn, een loopband… of gewoon een plek in een aerobicsles bij je plaatselijke sportschool.

Nog een keer – u kunt de laatste prijs bekijken, samen met de galerij en feedback de WonderCore 2 amazon.co.uk-pagina… Bekijk het nu!

Meer beoordelingen van buikspieren en kernapparatuur: