...

DE BESTE FEESTARTIKELEN EN VERSIERING GOEDKOPE FEESTKLEDING KOPEN 2022 | FEEST DECORATIE IDEEËN FEESTTHEMA TOP 100 | VERJAARDAG CARNAVAL ZOMER TUINFEEST BRUILOFT KINDERFEEST

blankblankblankOp zoek naar een leuk of uniek feestthema? Zoek niet verder! We hebben de top 100 ideeën voor feestthema’s verzameld voor kinderfeestjes, 21ste verjaardagen, themafeesten voor volwassenen en meer!

Hier gaat (in willekeurige volgorde):

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank

1.  Mexicaanse partij (Fiesta Party) :

Verzamel je ‘amigo’s’ voor een feest dat ze nooit zullen vergeten! Houd de margarita’s en tequila vloeiend, sla de sombrero’s, poncho’s en guacamole flauw, maar vergeet de  pinata niet,  anders gaat iedereen loco!

blank

2.  Princess Party :

Dit is misschien wel HET meest populaire feestthema voor kleine meisjes! Kies een Disney-prinses zoals Ariel met haar dinglehoppers, Assepoester met haar glazen pantoffels,  Anna en Elsa  met Olaf de sneeuwman en Sven het rendier of misschien een algemeen prinsessenthema! Prinsen en prinsessen, prinsessen en draken, de mogelijkheden zijn eindeloos … en sprankelend!

blank

3.  Piratenpartij

Argh me hartjes! Hoewel dit een meer traditioneel verjaardagsfeestthema voor kinderen is, kan het ook geweldig zijn voor volwassen feesten – en er zijn een aantal fantastische piraatfeestversieringen beschikbaar! Dus doe de luiken dicht, er is een feestje.

 

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank

4. Bollywood-partij:

Felle kleuren, schitterend goud en gloeiende lantaarns transformeren een gewone kamer in een Bollywood-extravaganza. Tissuepapier pom poms , papieren confetti en felgekleurde tissuepapier bloemen zijn de ideale tafel- en feestdecoraties. Gebruik bodypaint of glitterachtige gezichtsverf om ‘henna’-tatoeages te maken die na het feest wegspoelen.

blank

5.  Zwart-witfeest :

Zwart-witfeesten kunnen een van de gemakkelijkste thema’s zijn om te versieren. Speel met patronen die het gebrek aan andere kleuren compenseren – strepen, punthaken en stippen helpen om diepte aan het kleurenschema te geven. Je kunt ook een kleur kiezen om als accent te ‘spetteren’.

blank

6.  80’s party, Neon, Glow of Graffiti Party :

Allemaal variaties op het geweldige feestthema uit de jaren 80. Probeer zebraprint te mengen met felle neonkleuren of meng gewoon zwart met fluor kleuren en zet dan de blacklights aan voor een totaal radicaal feest.

blank

7.  Uilenfeest :

Wat een giller! Geweldig voor  babyborrels  of verjaardagen van kleine meisjes, uilen, mooie kleuren en bloesems passen goed bij dit schattige thema … wie zou er niet dol op zijn ?!

blank

8.  Damastfeest :

Dit thema is zowel elegant als eenvoudig. Geweldig voor verjaardagen voor volwassenen,  verlovingen  of bruiloften, je kunt verbluffende effecten creëren met minimale inspanning.

blank

9.  Bumble Bee Party : 

Zwart, geel en wit zijn de ideale kleuren voor dit thema. Veel plezier met de patronen voor de decoraties hier – stippen, zwart-witte gingang en gele en witte strepen combineren allemaal om een ​​bruisend goed feest te creëren. Serveer honingraat, honingraspjes, zwarte en  geelgekleurde jelly beans … en honingknots natuurlijk!

blank

10.  Op het boerenfeest :

Vers fruit en groenten, grote open ruimtes (of je achtertuin), rode gingang … en vergeet geen boerderijdieren zoals varkens, paarden, koeien, geiten en kippen. Versier met al hun favoriete  dierenuitsparingen , ballonnen met koeienprint, rode gingham-tafelkleden en wat hooi en je zult een goed boerenfeest hebben!

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank11.  Great Gatsby / Party uit 1920 / Roaring Party uit 20 : 

Zorg ervoor dat je je uien kent wanneer je de Roaring 20’s viert. Deel de sigaren,  verenboa’s  en tiara’s uit voor een bash die ze nooit zullen vergeten!

blank12. Magic Party:

Abracadabra! Zwarte hoge hoeden, tovenaarstokken,  speelkaarten  en witte konijnen zijn een must voor elk magisch feest. Nodig een goochelaar uit om uw gasten te verrassen met zijn of haar vaardigheden en vergeet niet uw gasten hun magische kits te overhandigen terwijl ze zelf trucjes uitproberen.

blank13. Hippie / 1960-feest:

Ontspan met een fantastisch met bloemen gevuld 60s-feest. Bloemen  en vredestekens zijn een must voor een totaal turbulente tijd kerel!

blank14. Fantastische jaren 50 / Rock n Roll Party:

Bop tot je erbij neervalt! In de jaren 50 draaide alles om geweldige muziek, poedelrokken, Grease (natuurlijk!) En frisdrankwinkels. Beleef de goede tijden met vinylplaten, eten van het type frisdrankwinkel geserveerd in hotdogs in trays en dobber met wortelbier voor een reis door Memory Lane!

blank15. Autosportfeest:

Start je motoren voor het snelste feest in de stad! Serveer verfrissingen in de pitstop met krakeling ‘dipsticks’, chocolade donut ‘reservebanden’ en ‘stopbord’ brownies (gebruik  smarties  voor de gekleurde lichten). Zorg ervoor dat er genoeg race-activiteiten zijn voor de speedsters!

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank16.  Snorfeest :

Ik moet je een vraag stellen – waarom zijn snorren zo populair ?! Ik weet het niet, maar er zijn een aantal fantastische mogelijkheden om elke gelegenheid te vieren, waaronder de verjaardag van een man, de eerste verjaardag van een kleine jongen, een babyshower voor jongens of zelfs Movember! Snorren op rietjes , papieren snorenslingers en ballonnen maken het zo gemakkelijk om te versieren – zorg ervoor dat je nepsnorren uitdeelt voor een aantal hilarische fotomomenten met je gasten!

 

blank17.  Horror / Halloween-feest :

Waarom wachten tot Halloween om je gasten gek te maken? Geef een feest met een horror-thema dat de sokken van je vrienden zal afschrikken! Serveer themavoedsel zoals geleiwormen, vampierpeperkoekmannen, bloedige hersencocktails, heksenvingerkoekjes en roodfluwelen ‘duivelskoekjes’ voor een echt gruwelijk feest. (Bekijk onze  Pinterest-  pagina voor een aantal fantastische Halloween-feestideeën!)

blank18.  Angry Birds Party : 

Zet een kartonnen boxtoren neer, voeg wat  groene varkensballonnen toe en laat je gasten boze vogels (geverfde ballen die eruitzien als boze vogels) door de kamer slingeren … ze zullen het geweldig vinden!

blank19.  Circusfeest :

Rol op, rol op voor het grootste circusfeest op aarde! Denk aan snoepappels, rode en witte strepen, limonadekraampjes, ringgooien,  clownsneuzen , sprookjes en schminken. Het circus is in de stad en iedereen rent weg om mee te doen!

blank20. Slaapfeestje: 

Zet minitenten op met kerstverlichting en  glowsticks  zodat uw gasten de hele nacht kunnen slapen. Verzamel witte kussenslopen, stoffen verf en stoffen pennen als feestartikelen voor de meisjes om mee naar huis te nemen en te versieren.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank21.  Cowboy Party / Western Party :

Laat je six-shooters bij de barman – de rodeo is in de stad en je bent uitgenodigd! Gooi wat plastic tafelkleden met houten look over de tafels, geef de bandana’s en  cowboyhoeden door , serveer cactuscupcakes en sheriff-badge-koekjes en laat je rodeo de gasten verjagen voor goud voor een goede tijd. 

blank22.  Voetbalfeest : 

Het is speeltijd! Dek de tafel met een groen gras tafelkleed, voetbalplaten en servetten … gooi een paar voetbalfluitjes op tafel voor het meeste plezier voor de rust! Vul een  voetbalpinata  met lekkers en laat de gasten de bal rondschoppen totdat hij breekt.

blank23.  Army / Camo Party :  

Verzamel de troepen voor een camouflageparty die ze moeilijk kunnen vinden! Tinten groen, bruin en crème zijn perfecte kleurkeuzes voor decoraties. Serveer cakepops als bommen, sherbertrietjes als buskruit en zoethoutsnaren als reddingslijnen. Geef je SWAT-team nerfgeweren … en ga dan uit de weg!

blank24.  Cupcake-feest :  

Dit is het liefste feestthema ooit! Stel uw gasten klaar om hun eigen cupcakes te versieren, versier het gebied met cupcake-wikkelslingers,  servies met cupcake-thema en polka dot-decoraties, aangevuld met mooie strepen. Oh en een van die prachtige gigantische cupcake-taarten is een must!

blank25. Heteluchtballonfeest:  

Dit grillige thema is ideaal voor kleintjes die zo snel opgroeien! Zet een fotohokje op met een mand om in te zitten en een blauwe lucht, een paar wolken en  ballonnen  erboven vastgebonden. Plaats voor tafeldecoraties een ballon op een stok in een mand, knoop linten rond de ‘heteluchtballon’ om deze vast te zetten en vul deze met gunsten of knuffels.

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank26.  Super Hero Party :  

Holy Smokes Batman – zei je feest ?! Dit thema is geweldig voor kinderen van alle leeftijden van 6-60! Moedig uw gasten aan om zich te kleden als hun favoriete superheld of nog beter om ze te laten kleden als een verzonnen superheld – The Incredible Prism, The Luna Mistress of zelfs iets doms als The Super Incredible Spoon Man! Er zijn online generators voor superheldennamen om u te helpen met ideeën en decoreren is een fluitje van een cent. Versier het hol met gelicentieerde feestversieringen van Batman, Superman, Spiderman, The Hulk – vind oude stripboeken om fantastische vlaggetjes te maken en  “Bam!” en “Kapow!” tekenen  voor een fantastische fotocabine.

blank27.  Monster Truck Party :

Zet een arena op waar uw gasten auto-verpletterende sessies kunnen houden met monstertrucks met afstandsbediening. Gebruik speelgoed van monstertrucks met bruine verf op hun wielen en rijd ze over een  wit tafelkleed om  op maat gemaakte tafelkleden te maken waar de kleine brekers aan kunnen zitten terwijl ze eten.

blank28. Dr Seuss Party: 

Kies een Dr Seuss-boek of gebruik ze allemaal om een ​​gek feestthema te creëren voor je volgende evenement. Maak truffelabomen met zwembadnoedels en vloeipapier pom poms , serveer ganzen- en elandensap  , spring op popcorn, kaasbomen en noedels voor poedels … en natuurlijk groene eieren met ham!

blank29.  Oceaan / strand / Hawaiiaans / Luau-feest :  

Dit thema spreekt voor zich en is een van de meest populaire feestideeën die er zijn. Probeer een Vintage Luau of een After Dark Beach Party.

blank30.  Snoepfeest :

Dit thema is geweldig voor iedereen met een zoetekauw! Bevestig een ‘staart’ aan beide uiteinden van papierventilatoren voor gigantische wikkelsnoepjes, schilder een werveling op de achterkant van gekleurde platen, wikkel ze in cellofaan en bevestig ze aan een gestreepte stok voor lolly’s, wikkel cellofaan rond gevulde latexballonnen om op te lijken snoep, of spuitverf watten en leg ze op een stok voor gigantische sprookjes die je gasten zeker zullen verbazen! Een snoeptafel is een must en er zijn een aantal fantastische  eenkleurige lollies  nu beschikbaar, samen met potten en scheppen voor een fantastische op maat gevulde buitzak voor uw gasten.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank31.  Lego-feest : 

Bedek de voordeur met een geel tafelkleed en plak op  gele borden  zodat het lijkt op een groot stuk lego. Gebruik legobakstenen om containers voor het bestek en servetten te bouwen. Serveer brownies of koekjes met smarties om op eetbare legostukken te lijken.

blank32. Mad Hatter Tea Party :  

Laat je creatieve kant naar voren komen met dit thema! Laat uw gasten een gekke  hoed dragen , serveer thee in willekeurige theekopjes en snijd vormen in komkommersandwiches. Plaats borden met “This Way” en “Down the Rabbit Hole” labels voor een eigenzinnig feest als geen ander!

blank34.  Casino Party : 

Gebruik een kartonnen doos die wit is geverfd met zwarte kartonnen cirkels die aan de zijkanten zijn geplakt om eruit te zien als gigantische dobbelstenen. Gebruik speelkaarten met gaten die in de hoeken zijn geponst om als feestkrans op te rijgen, serveer pokerchipkoekjes met servetten met dollarbiljetten.

blank35.  Maskerade partij : 

Gebruik kralenkettingen, veren en  maskers  om een ​​fantastisch tafelstuk te creëren. Gebruik het traditionele roze, groen, paars en goud voor uw kleurenthema … of kies uw eigen unieke kleurencombinatie.

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank36.  Bouwpartij :

Je kleintjes en hun ‘crewmates’ zullen dit thema graven wanneer ze aankomen op het feestterrein! Vraag hen om zich te melden bij de sitemanager voordat ze hun veiligheidshelm en gereedschapsgordels opzetten. Kunnen we feesten? Ja dat kunnen we! En dat geldt ook voor leuke decoratie en thema-gerechten zoals ‘meetlinten’ (bubblegumtape), ‘sloopkogels’ (kaas- en spekballetjes) en ‘banden (met chocolade bedekte donuts).

blank37. Wonderland Party :  

Alice is naar Wonderland gekomen! Gebruik een gekke mix van hoge hoeden, theekopjes, veren en  konijnenoren  voor je decoraties en decoraties. Voor een volwassen draai aan dit thema, organiseer je een gekke cocktailparty – serveer cocktails in theekopjes en komkommersandwiches op verfijnde borden.

blank38. Dragon Party :

Wie houdt er niet van vuurspuwende draken ?! Bedenk hoe u uw draak, prinsessen en draken, blader de magische draak en middeleeuwse draken kunt trainen.

blank39.  Fairy Party :  

Veel tule en  linten  voor dit feestthema. Serveer paddenstoel cupcakes, ochtenddauwdrankjes en sprookjes. Zorg ervoor dat elke kleine fee zich vermaakt bij het versieren van hun eigen toverstokken om mee naar huis te nemen. Een must? Glitter … heel veel glitter!

blank40.  Space Party :

Gebruik geverfde piepschuimballen van verschillende grootte en rijg ze samen als een feestkrans, teken buitenaardse ogen op groene ballonnen om rond het feestgedeelte te hangen en gebruik  zwarte plastic tafelkoven  met kartonnen sterren om een ​​niet- alledaagse feestzone te creëren.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank41. Rainbow Party :

Dit grillige thema is perfect voor een klein meisjesfeest … of een grote meidenbijeenkomst! Maak donzige wolken met papier-maché en watten, gebruik  slingers van crêpepapier  om een ​​regenboog van kleur te creëren, zet de bubbelmachine op en serveer veelkleurig fruit met cupcakes voor een echt kleurrijk feest.

blank42.  Jungle Party :  

Deel safarihelmen en verrekijkers uit om ze op zoek te houden naar schatten die in de jungle te vinden zijn. Gebruik groene  slingers van crêpepapier  samen met bruine en crèmekleurige tafelkleden om een ​​jungle-sfeer te creëren. Wind speelgoed slangen rond palen en plaats kleine plastic jungle dieren langs de tafel, rond het eten en in feesttassen voor thuis.

blank43.  Lady Bug Party :  

Zwarte en rode stippen zijn een must voor dit thema met een vleugje groen om het allemaal op te fleuren. Geef je gasten een set lieveheersbeestjes-head-boppers om te dragen en een paar schattige  lieveheersbeestjesvleugels .

blank44. Boek / Nerdfeest :

Zoek oude boeken om feestgors, tafelkaartjes en decorstukken te maken. Serveer ‘bookworms’ ( gummy wormen ), pakjes Nerds, appelschijfjes en wormkoekjes. Geef je gasten een nerdbril en een vlinderdas voor het ‘ultieme’ nerdboekfeest.

blank45.  Cocktailparty :  

Serveer hapjes en cocktails voor dit feest voor volwassenen. Vind unieke manieren om de cocktails te serveren – in glazen potten, potjes babyvoeding, theekopjes of maak grote hoeveelheden cocktails en creëer een zelfbedieningsbar met pollepel. Ga nog een stap verder en zet een cocktailproeverij op voor diegenen die graag van alles willen proberen.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank46. ​​Princess and the Pea Party :  

Zet een lange schragentafel op die eruitziet als een bed met veel matrassen met verschillende lagen stof, gebruik  groene tissuepapieren pom poms  en lantaarns, serveer erwten cupcakes en als het seizoen goed is, bind bundels van zoete erwtenbloemen samen in een pot voor de tafelstukken.

blank47. Super Mario Brothers Party :  

Super voor kinderen, jong en oud, je kunt echt creatief worden met dit thema! Serveren drankjes met  snor rietjes , jaffas als roodgloeiende vuurballen, chocolade gouden munten te verzamelen, en gele ster snoep pops geven u ‘star power’. Er zijn tal van gratis afdrukbare afbeeldingen online beschikbaar – wie zou de hoeden van Mario en Luigi als gunsten kunnen passeren ?!

blank48.  Dinosaurusfeest :  

Serveer met witte chocolade bedekte pretzels als dinosaurusbotten, grote M & M’s als dinosauruseieren en Maltesers als uitwerpselen van dinosauriërs. Snijd driehoeken uit karton en plak ze op ballonnen voor decoratie samen met oranje, gele en  groene papieren waaiers .

blank49.  Sportfeest :

Serveer sportbalcake-pops, vormkoekjes, popcorn in rood en wit gestreepte  popcorndozen , pretzels, chips in kleine chipcups en hotdogs in trays. Een recent gevonden creatieve serveersuggestie die bekend staat als ‘Walking Tacos’ betreft kleine zakjes maïschips met een spork – probeer het eens! Gasten vullen hun tassen in de taco-bar met taco-vullingen en kunnen vervolgens hun traktatie eten waar ze ook zijn.

blank50. 7 Deadly Sins Party :

Laat uw gasten zich kleden als een van de zonden: Lust, Gluttony, Greed, Sloth, Wrath, Envy, Pride. Kies kleuren die deze zonden symboliseren en versier verschillende gebieden die bij de verschillende zonden passen. Stel kleinere tafels met eten op die bij elk van deze verschillende zonden passen – serveer chocolademunten (hebzucht),  gigantische lolly’s  (gulzigheid) en hete salsa met chips (toorn).

blank51. Wijn- of bierproeverij :  

Vind verschillende manieren om drankjes zoals kleine borrelglaasjes en glazen potten te serveren. Serveer zachte pretzels, een verscheidenheid aan kazen, mini hamburgerschuiven. chips … misschien zelfs een bierkaasfondue! Een uitstekend feestthema voor volwassen mannen.

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank52.  Internationaal / Landen van de Wereldpartij :  

Een eenvoudig thema om te versieren met de grote verscheidenheid aan internationale decoraties en gerechten die beschikbaar zijn. Verander dit in een door reizen geïnspireerd thema en laat uw gasten een bord eten meenemen uit een land waar ze graag naartoe willen of zijn geweest.

blank53.  Geluk van de Ierse partij :  

Niet alleen voor St. Patrick’s Day, dit thema ligt voor de hand om te versieren. Alles wat je nodig hebt is groen, wit en oranje

blank54.  Animal Print Party :

Dit is een erg populair thema geworden voor zowel volwassenen als kinderen. Met zebra’s, luipaarden en giraffen bedrukte borden, servetten en lantaarns vormen het decor gemakkelijk, misschien met een scheutje groen voor dat jungle-gevoel.

blank55.  Minnie / Mickey Mouse-feest :  

Afzonderlijk of samen, Mickey en Minnie zijn de schattigste muizen die er zijn! Deel  zwarte oren  en witte handschoenen uit aan je gasten (Minnie-oren met een strik natuurlijk) voor een muis-taculair feest!

blank56. Chocoladefeest :  

Moet ik nog meer zeggen ?! Paars, goud en chocoladebruin zijn ideale kleuren voor dit feestthema. Chocoladefondue  is ook een must. Gebruik dessertvormpjes om eetbare chocoladekommen te maken en serveer een verscheidenheid aan desserts en snacks … het ziet eruit als een scène rechtstreeks uit Charlie and the Chocolate Factory!

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank57.  Pretty in Pink Party :

Dit thema zorgt voor ultieme vrijheid en creativiteit. Door roze tinten te kiezen en ze in een laagje wit of crème te leggen, wordt dit thema snel een favoriet onder de meisjes. 

blank58. Disney / Pixar-feest :

Een gemakkelijke om te versieren, want er zijn zoveel fantastische films, zowel nieuw als oud. 

blank59.  Hollywood-feest :

Rol de rode loper uit voor het hoofdevenement van het jaar. Rood, zwart, zilver en  goud  zijn de favoriete kleuren voor een Hollywood-feest. Het beste van alles is dat uw gasten zich zullen kleden om indruk te maken op de grote avond! Verf mannequins goud om Oscar-beelden te weerspiegelen, hang gouden kroonluchters aan het plafond, voorzie uw gasten van VIP-badges en laat de cocktails binnenkomen voor een avond die ze nooit zullen vergeten!

blank60.  Monsterfeest :

Serveer groene koekjes met enorme ogen, met groene chocolade bedekte marshmallows met tanden en kleine groene jelly cups met googly ogen eraan vast. 

blank61.  Winter Wonderland Party :

Geweldig voor Kerstmis, Kerstmis in juli of elke wintermaand, dit coole thema is erg populair geworden dankzij de Disney-film ‘ Frozen ‘. Tinten blauw, wit en zilver zijn voor de hand liggende kleurkeuzes samen met veel glitter! Serveer blauwe jelly blokjes voor ‘Kristoff’s ijsblokjes’, flessen water voor ‘Melted Olaf’ (omdat sommige mensen het waard zijn om voor te smelten!), Pretzelsticks als ‘Sven’s gewei’ en aardbeien van witte chocolade als ‘Anna’s bevroren harten’. Het wordt ‘sneeuw’ veel plezier!

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank62. Cherry Party :  

Voor de meer creatieve gastheer of gastvrouw zijn rood, zwart en groen cruciale kleurencombinaties voor dit thema. Voeg een scheutje hemelsblauw toe om de kleuren te verdelen. Serveer koekjes in de vorm van kersen, geglazuurde kersencupcakes, kersenvormige sandwiches en brand kaarsen van kersenbloesem voor een sfeer met kersensmaak.

blank63. Theekransje :  

Sierlijke hoeden,  verenboa’s , handschoenen, kanten kleedjes, theekopjes en schoteltjes helpen om een ​​mooi, speels theekransje-thema te creëren. Zet de scène buiten met bloemen en feestgors voor een prachtig tuintheekransje compleet met komkommersandwiches.

blank64. Wetenschapsexperimentpartij :

Serveer gekleurde gelei in kleine platte petrischaaltjes en vergeet niet een of twee wormen toe te voegen! Kauwgomballen  in reageerbuizen worden ‘atomen’, met behulp van een chocoladevorm serveren chocolade ‘hersenen’ (nieuw!), Of wat dacht je van een groen gekleurde witte chocoladefontein aka ‘Nuclear Slime’ ?! Het internet is een geweldige plek om tonnen kindvriendelijke wetenschappelijke experimenten te vinden om de kleine gekke wetenschappers uren bezig te houden!

blank65. Paraaf Partij :  

Gebruik de eerste initiaal van de jarige om het thema van het feest in te stellen. Laat uw gasten zich verkleden in alles wat met die letter begint en vind alles wat u kunt om het feestgedeelte dat met die brief begint te versieren.

blank66.  Barbie-feest :

Gebruik roze, zwart, wit, strepen, stippen en damastpatronen met een vleugje  zilver  voor een glamoureus chique barbie-feestje.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank67. Franse Soiree-partij :

Poedels in Parijs, ooh la la! Zorg ervoor dat je de baretten, Franse snorren en macarons doorgeeft  .

blank68. Glitz en Glam Party :

Alles wat glanzend en sprankelend is, zilver of goud is ideaal voor dit thema. Klatergoudgordijnen en  kroonluchters  zijn geweldige decoraties samen met pailletten stoffen tafelkleden en glitter … heel veel glitter!

blank69. Thrift Shop Party :

Laat je vrienden kleding uit een kringloopwinkel kleden voor een feestje van gelach en plezier. Heb een wedstrijd om te zien wie de meest buitensporige outfit kan dragen … of hoe zit het met wie de meest kringloopwinkelkleding in één keer kan dragen? Zoek naar vreemde vondsten van het Leger des Heils (of kijk rond in je huis!) Om een ​​kringloopwinkelscène na te bootsen voor je volgende feestje!

blank70.  Muziekfeest :

Gebruik uitsparingen, instrumenten en platen voor muzieknoten om dit feestthema te versieren. Zoek muzieknootpapier en snijd het in reepjes om een ​​muzikale papieren ketting te maken.

blank71. Vliegtuigpartij :  

Een eenvoudig thema om te versieren met mini-speelgoedvliegtuigen, blauwe hemelachtergronden en donzige witte wolken die kunnen worden gemaakt van ballonnen of kussenvulling.

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank72. Sneeuwwitje :

Perfect voor jonge meisjes en gemakkelijk gemaakt glamour voor de dames. Serveer rode snoepappels, ‘gifappel’-drankjes en spiegelvormige koekjes. Gebruik voor een volwassen feest sneeuw ‘witte’ en gouden  tafeldecoraties , serveer ‘vergiftige’ groene cocktails.

blank73. Gold Rush / Gold Party :  

Krijg de Midas-touch met een schitterend  gouden  feest. Je kunt zelfs eetbare gouden spuitverf kopen voor cupcakes en cakes voor de ultieme zoete traktatie!

blank74. Arty Party :

Breng de ‘kunst’ in feest met het meest creatieve en kleurrijke thema dat er is. Voorzie gasten van canvasdoeken om meesterwerken te maken, plaats een onversierde cupcake op een schoon schilderspalet en vul de verfsecties met allerlei cupcake-decoratiespullen.

blank75. Rubik’s Cube Party :  

Houd je aan de kleuren van de Rubik’s kubus bij het decoreren van dit leuke feestthema. Laat uw gasten aankomen in felgekleurde kleding: geel, rood, oranje, wit, blauw en groen! Tijdens het feest kunnen ze kleding uitwisselen met andere gasten totdat ze maar één kleur dragen … de eerste die dit doet, wint!

blank76. Nautische / Sailors Party :

Hallo daar! Een nautisch themafeest helpt al die landrotten hun zeebenen terug te krijgen. Rood, blauw en wit zijn de ideale kleuren, samen met strepen en ankers om te versieren. Vergeet niet om  matrozenhoedjes uit  te delen die uw gasten kunnen dragen.

blank77.  Winnie The Pooh Party :  

Heb je een rommelig gevoel in je buik ?! Dan is dit het thema voor jou! Voeg wat  hommelfeestversieringen toe  aan de locatie en serveer voedsel met een honingthema – honingmixen, ‘hunny’ gebakken ham, honingmosterdkip … of wat dacht je van biggen in dekens?!

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank78. ABC – alles behalve kledingfeest :  

Een beetje moeilijker om te versieren, maar het idee van dit thema is om je gasten te laten dragen … je hebt het, alles behalve kleding! Sommige gasten kiezen ervoor om een ​​vuilniszak te dragen, anderen – wie weet?

blank79. Watermeloenfeest :

Dit schattige thema is perfect voor de kleine dame in je leven. Roze, groen, zwart en wit zijn perfecte kleuren voor decoraties met een vleugje rood. Serveer watermeloenplakken en  watermeloenvormige lollies  , evenals rode, zwarte en groene jelly beans.

blank80. Picknickfeest :  

Rode gingham-tafelkleden  en draagbaar eten zullen helpen om van dit feestthema een hit te maken. Denk aan mini-hamburgersliders, kleine saladedozen, gesneden groenten en picknickmandvormige koekjes.

blank81. Koken / Food Party :

Alles wat met lekker eten en koken te maken heeft, zal dit feest tot een succes maken! Hang theelichtjes in gardes voor een unieke verlichtingsdecoratie en trek de schorten aan … een feest staat op het punt te worden voorbereid!

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank82.  Dora / Diego Party :

Een gemakkelijk versierd feestthema, Dora is zo populair dat er tonnen geweldige feestdecoraties klaar staan ​​om te gaan!

blank83. Verwarde partij :  

Versier met paars en geel voor dit feestthema. Gebruik  geel crêpepapier  voor de gasten om het verwarde spel te spelen – het eerste team dat verstrikt raakt in geel ‘haar’ wint!

blankDrive-in Movie Party :  

Geweldig voor kleine autoliefhebbers. Laat uw gasten hun auto’s ontwerpen uit kartonnen dozen en plak ze met drive-in tickets en snacks om een ​​film te kijken.

blank84. Murder Mystery Party :  

Het mysterie ontvouwt zich naarmate uw gasten meer aanwijzingen vinden. Een geweldig feest met een volwassen thema, er zijn een aantal fantastische moordmysteriekits online beschikbaar als je geen tijd hebt om te klussen.

blank85.  Sweet and Sour Sixteenth Party :  

Het is duidelijk dat deze is gereserveerd voor zoete 16e verjaardagsfeestjes – een creatieve draai aan het traditionele thema.

blank86. Movie Night Party:  

Haal de  popcorn  en zitzakken tevoorschijn voor dit feest. Organiseer een filmmarathon van je favoriete films.

blank87. Harry Potter-feest :

De beroemdste tovenaar aller tijden, laat je magie los met een Harry Potter-themafeest. Gebruik LED-theelichtjes, vislijn en wat opgerold wit papier om zwevende kaarsen te maken, laat uw gasten hun eigen toverstokken maken, serveer elke smaak  jelly beans  en boterbier … en misschien een spelletje Zwerkbal.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank88. Stripfiguren verdwenen verkeerde partij: 

Laat uw gasten zich verkleden als hun favoriete stripfiguur uit de kindertijd, maar met een twist. Ideeën zijn onder meer Aggressive Ariel, Depressed Bugs Bunny, Crazy Cinderella … naamlabels zijn een must!

blank89.  Vlinderfeest : 

Zoveel manieren om dit populaire meisjesthema te versieren.

blank90. Verdwenen vissersfeest: 

Tijd voor wat ‘reel’-plezier voor al die vissers! Gebruik pretzels, dunne rode dropstroken en gummy vis of  wormen  om lekkere hengels te maken, serveer boterhammen met pindakaas en kwallen, blauwe zeegelei en speel visspelletjes zoals ‘go fish’.

blank91. Incognito Party / Spy Party: 

Laat uw gasten incognito aankleden – het beste kostuum wint! Versier het gebied met spionageapparatuur zoals vergrootglazen,  nepsnorren,  ‘bommen’ en rode laserstralen (rode draad geplakt over de muren).

blank92. Golffeest: 

Het is tijd om te par-tee! Blauw, groen en wit zijn ideale kleuren voor een golffeest. Serveer Iced ‘tee’, ‘par’-faits, chip shots en golfclub sandwiches. Een potje putt-putt komt in orde.

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank93. Robotfeest: 

Laat je gasten hun eigen robot bouwen met kartonnen dozen, slinkies en pijpenragers. Maak voor een eetbare versie je eigen robot met  marshmallows  en kleine krakelingsticks.

blank94. Pauw Glam:  

Pauwenveren zijn zo mooi – dus waarom zou je er geen feestthema omheen creëren ?! Kies schitterende blues, mooie paars en prachtige greens met een sprankelende scheut  goud  voor een prachtig elegant feestthema.

blank95. Middeleeuwse partij: 

Laat je gasten hun eigen schilden ontwerpen met stickers, texta’s en stukjes papier voordat ze de strijd aangaan of zet een steekspel op met poolnoedels en stokpaarden.

blank96. Shabby Chic:  

Mooie bloemen, vlekken en strepen samen met tissuepapier pom poms, bloemen, papieren waaiers,  lantaarns  en kanten kleedjes combineren allemaal prachtig voor een schattig shabby chic feestthema.

GROOTSTE COLLECTIE FEESTARTIKELEN

blank

blank

blank97.  Treinenfeest : 

Bijna elke kleine jongen houdt van treinen, dus een feest met een treinthema is een duidelijke klokkenluider! Gebruik zwarte isolatietape om een ​​baan af te bakenen zodat uw gasten weten waar ze heen moeten en vergeet niet de bestuurderscaps te delen aan al uw gasten. Wees creatief in het ‘Tankstation’ – serveer  chocoladesteentjes  als ‘grind’, met chocolade bedekte marshmallows op stokjes als ‘Coal Pops’ en hun sandwiches met een treinvormige koekjessnijder.

blank98.  Vintage Dude Party : 

Dit is een thema van de  partij borden  en bekers die beschikbaar zijn vanaf shindigs en is perfect voor de man in uw leven. Ontworpen om eruit te zien als een oude fles sterke drank, variëren de leeftijden van 40-60, evenals een generieke Happy Birthday-reeks.

blank99. Tiffany’s Party:  

Robin’s ei blauw, zwart en wit zijn de musthave kleuren voor dit thema. Geweldig voor keukenthee en meisjes die van verjaardagen houden. Versier met  zilveren glitter,  ‘diamanten’ en ‘parels’, gebruik Audrey Hepburn-afbeeldingen en haar iconische zwarte bril voor het ultieme glamourfeest.

blank100. Carnavals Feest:

Het meest magische feestthema van allemaal! Versier de kamer met glitter, slingers van crêpepapier in carnavalthema en vier carnaval met je  vrienden wanneer je maar wilt.

GROOTSTE COLLECTIE VERJAARDAG EN FEESTARTIKELEN

blank

blank