...

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!

 DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!

  • ALLES VOOR JE NAGELS VIND JE OP AMAZON

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!

Heb je droge, broze of beschadigde nagels? Dan is deze nagelcrème precies wat Doctor SoNailicious heeft besteld. Tromgeroffel ... Mavala Nailactan ! Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik een grote fan ben van dit Zwitserse nagelverzorgingsmerk. Ze hebben zoveel fantastische gespecialiseerde nagelverzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik en gebruik. En wat niet te houden van? Alle Mavala-producten zijn toxinevrij en zeer effectief. Voor iemand die van nature zwakke en broze nagels heeft, die pijnlijk langzaam groeien en af ​​en toe worden onderworpen aan verschillende en niet altijd happy-end experimenten, om een ​​bereik te vinden dat kan helpen elke nagelonzekerheid te overwinnen en snel te herstellen van nagelschade (van tests!) is eenleven- nagelveranderende gebeurtenis.

Ik heb zelfs enkele van mijn favoriete Mavala nagelverzorgingsproducten toegevoegd aan SoNailicious Boutique, dus je kunt ze ook gebruiken!

Hoe dan ook, terug op het onderwerp van Mavala Nailactan ... deze nagelcrème helpt bij het bevochtigen, voeden en recht maken van broze, droge en beschadigde nagels. Het is het perfecte nagelverzorgingsproduct voor iedereen met nagels die snel breken en ook voor diegenen die proberen hun nagels te repareren na acrylverf of andere nagelschade.

Ik gebruik Nailactan al bijna een jaar, dus ik kan er zeker van zijn of deze nagelcrème effectief is of niet, en hoe deze het beste kan worden gebruikt om maximale resultaten te bereiken.

Lees mijn volledige, gedetailleerde beoordeling hieronder om erachter te komen ...

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!Claim:

Mavala zegt: Nailactan is samengesteld uit essentiële aminozuren, lipiden en kerato-in evenwicht brengende vitamines. De voedende en hydraterende werking herstelt de elasticiteit van de nagelplaat, verbetert de algemene conditie en maakt nagels resistenter tegen splijten. "

Gebruik:

Zeer eenvoudig in gebruik. Pas Nailactan dagelijks bij het slapengaan toe op de nagel en masseer deze in. Kan worden aangebracht op verzorgde nagels.

Formule:

Nailactan is een biologisch complex van essentiële aminozuren zoals glycine, tyrosine, lipiden en kerato-in evenwicht brengende vitamines. Het bestrijdt uitdroging en helpt de elasticiteit van de nagelplaat te herstellen, waardoor de nagels worden versterkt.

Vonnis:

Ik gebruik Nailactan nu bijna een jaar en ik kan zeker bevestigen dat deze nagelcrème helpt de beschadigde nagels te verbeteren en sterker en minder broos te maken. Dit is wat ik heb gevonden:

  • Makkelijk te gebruiken. De meeste nagelcrèmes vereisen dat je ze aanbrengt op blote nagels, wat geen optie voor me is. Ik heb altijd minstens 2 lagen nagelversterkers op, omdat mijn nagels van nature erg zwak zijn en ik ze te allen tijde moet beschermen. Dus het feit dat je Nailactan kunt gebruiken over gemanicuurde nagels is een grote bonus voor mij.
  • Toxine vrije formule. Net als alle producten van Mavala is Nailactan vrij van parabenen en andere giftige chemicaliën die in sommige schoonheidsproducten te vinden zijn. Dat is geweldig, want een nagelversterker is een product dat je wekenlang, maanden of zelfs jaren dagelijks op je nagels kunt aanbrengen en je niet in een of andere giftige cocktail wilt wrijven.
  • Beschikbaar. In Australië is het moeilijk om goede, gespecialiseerde nagelverzorging in winkels te vinden. Gelukkig voor ons (Australiërs) heeft Mavala nu een online winkel, dus je kunt nu elk nagelverzorgingsproduct hier bestellen en het thuis laten bezorgen. Ik heb ook Nailactan (hoe kan ik dat niet ?!) toegevoegd aan het SoNailicious Boutique nagelverzorgingsprogramma , zodat je het van daar kunt krijgen als je wilt.
  • Versterkend effect. Mavala Nailactan werkt niet onmiddellijk. Ik zou aanraden om het ten minste 3 weken te gebruiken om het echte verschil te voelen en te zien. Het zal je nagels voeden en hydrateren, waardoor ze sterker worden. Spijkers die niet bros zijn, breken niet!
  • Zuinig. Je hebt maar een heel klein beetje Nailactan nodig om op je nagels op beide handen aan te brengen, dus de crème is erg zuinig en gaat een tijdje mee. Ook werkt Nailactan als een uitstekende vochtinbrengende crème voor de cuticula. Dus door Nailactan te gebruiken, bespaart  en tijd, omdat u niet afzonderlijk een nagelriemcrème en een nagelversterker hoeft te kopen of aanbrengen.

Extra opmerkingen # 1: Mavala Nailactan ruikt niet! Dat is geweldig, want het betekent dat het geen schadelijke synthetische geurstoffen bevat.

Extra opmerkingen # 2: Mavala Nailactan heeft een dikke en enigszins vettige formule, die goed is voor een rijke, voedzame crème. Ik raad echter aan om het strikt volgens de instructies te gebruiken - vóór uw bedtijd. Het is niet de beste nagelcrème die je overdag kunt gebruiken.

Extra opmerkingen # 3: Als je probeert je beschadigde nagels te repareren na gel, schellak of acryl, is Mavala Nailactan een uitstekende behandeling om op te nemen in je herstellende routine. Je zult versteld staan ​​hoe snel en sterk je uitgedunde nagels zullen worden.

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS

  • ALLES VOOR JE NAGELS VIND JE OP AMAZON

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!

DE BESTE BEHANDELING VOOR BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS: NAILACTAN!